Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina1974 spune:
Buna, fetelor!
ce mai faceti? Am intrat sa vad ce mai faceti, ca mi-era dor de voi. Bun-venit Ginei.
Vreau sa va zic si eu ca greturi nu am prea avut, insa pe mine m-au chinuit altele....si inca nu e gata. In privinta greutatii, cu prima fetita am pus pe mine 30 kg (!!!!!!!!!!!!), pe care le-am dat jos in aproape un an de mers la sala, de nu stiam cum ma cheama. Acum, in loc sa mi se cunoasca burtica, la 10 saptamani pe care le-am implinit azi, am constatat ca eu, de fapt pierd din greutate. in schimb, sanii ma omoara de durere, s-au intarit si umflat de parca nu ii mai recunosc.
Ce credeti, e normal sa slabesc, si sa nu simt nevoia sa mananc aproape deloc? beau lichide foarte multe, in schimb.
Si eu sunt de aceeasi parere in privinta medicilor ginecologi barbati. Cred ca sunt mult mai atenti cu viitoarele mamici decat femeile ginecologe. Eu, cel putin , cat am fost in romania, asa am simtit. Aici e cu totul altfel.
Sa aveti grija de voi si de bebei. Pupicei la toate. Mai intru mai tarziu un pic, ca abia astept sa vad ce mai spuneti.Parca v-as cunoaste de cand lumea, si cand te gandesti ca abia de ieri am intrat pe forum.....
cristina lutac
Dbunny spune:
Cristina
Ia baga tu neshte poze cu tine si samburelul tau sa ne cunoashtem mai bine...asa ca de la burtica la burtica ![]()
Dbunny
10+
Ralumat spune:
Buna, dragele mele. Va citesc de vreo 2 saptamani, insa abia astazi am reusit si eu sa intru in posesia unei autentificari pentru cont.
Ma numesc Raluca si sunt o viitoare mamica. Sambata implinim 9 saptamani. Am fost pana acum la 2 ecografii, bebe este bine, are activitate cardiaca si creste pe zi ce trece. Data nasterii mele este 21.06.1978, iar DPN-ul..... e chiar probabila, in jurul lui 6 decembrie (de Mos Nicolae
).
Ce ziceti, ma primiti si pe mine in club?
Raluca
8+
Lavinia_P spune:
Laura13,ti-am trimis un mesaj, ai primit ceva?Era o intrebare despre Dr.Mihalceanu.
Raluca, felicitari si bine ai venit.
cristina1974 spune:
Bun venit, Raluca, si sper sa te simti bine aici, cel putin la fel de bine ca mine, ca si eu sunt noua pe aici.
Dbunny, o sa ne cunoastem foarte bine, sa fii sigura de asta. Am sa pun niste pozite, numai sa reusesc sa le transfer pe calculator, ca nu nu prea am timp de asta, chiar daca mi-am propus de mult sa fac asta. Cu prima ocazie, insa, fii sigura ca asta o sa fie prioritatea numero uno.
Pupici
cristina lutac
Lorym spune:
Raluca, Gina felictari pentru
Sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem puiutii in brate!
Eu in continuare ma lupt cu greata si cu somnul.Medicul meu mi-a zis ca ma tine pina pe 10 mai greata
; cred ca iinebunesc ca ma tine de pe 10 martie greata.
Astazi mi-am anuntat sotul sa vina cu o pizza diseara cind vine de la servici ca mi s-a facut putina pofta.
Apropo de pofte inainte de a ramine insarcinata eram cea mai pofticioasa persoana din lume, de il trimiteam pe iuly si la 4 dim sa-mi ia ceva. Iuly zicea ca atunci cind voi ramnie insarcinata ii va tb un cont serios in banca si o masina rapida sa-mi satisfaca poftele. Na ca am ramas si pofte ioc , chiar nu mai am
.Abia reusesc sa bag cite ceva in mine de la greata asta.
Am vazut ca sunt multe iesence aici inscrise
Miro
pai chiar asha noi cele care am inceput sa nu scriem?
Mai mama vorba fetelor ai timp sa-i faci poze toata viata! Important e sa stai calma si sa fii cea mai fericita mamy
Asha m-ai speriat cind am vazut iconul cu plinsul de credeam ca nu mai ajung sa citesc ce s-a intimplat.Am pus poze si in albumul de gravidutze.
O zi faina la gravidutze!
Lory
12 sapt
poze lory
deny75 spune:
LA MULTI ANI pentru burticuta DACICICA
.Sa fii sanatoasa si fericita!Eu,desi am 12 sapt. si 3 zile,am niste stari foarte nasoale:cand ma doare capul,cand vomit,cand dorm pe mine toata ziua.De vomitat vomit numai noaptea,o data si bine.Bineinteles ca nu apuc sa ajung la toaleta si deversez totul langa pat de mi s-a luat sa sterg la mocheta mereu.Va pupic!Denisa
12+
aka spune:
Buna dragutele. Inca nu am ajuns la doctor sa vad ce face bebe, abia saptamana viitoare m-a programat. Sper sa fie bine, pentru ca am greturi aproape toata ziua si nu prea mai pot sa mananc. A inceput sa mi se ingroase talia, si nu mai am loc in pantaloni cu toate ca am doar 7 saptamani. Si inca ceva
intotdeauna seara adormeam dupa ora 11, acum la 9.30 nu mai dau nici o audienta.
Va pup pe toate si aveti grija de burtici.

cristina1974 spune:
Buna din nou la toate!
Dbunny, am zis eu ca o sa pun poze sa ne cunoastem mai bine, si asa am sa fac, dar dupa aia mi-a trecut prin cap altceva: ca pana atunci, n-ar fi mai bine sa vorbim si sa ne vedem chiar pe mess, ca eu, una ,am si camera si am putea sa facem totul mai interactic.Pentru toate care aveti timp si vreti sa stati la taclale, id-ul meu este cristina_lutac pe yahoo mess.Sper sa putem vorbi cat mai repede.
Lorym, apropo de iesence, si eu tot ieseanca sunt de loc, dar plecata de ceva anisori din Iasi. Va pup pe toate si aveti grija de bebicei.
cristina lutac