Smecherasi de iulie-august 2004 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai mai dar petrecarete mai sunteti.Nimeni pe computer pana acum.Se vede ca e liber in Romania,iar America inca nu s-a trezit.Eu sunt deja la scoala,si sunt franta caci ieri am umblat brambura la mosii Adelutei.
Distractie placuta in continuare,si astept poze.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Hristos a inviat ! si din partea noastra . Noi am petrecut la amam la Brasov sarbatorile si am lasat-o pe Iza acolo , sa vedem cum o sa se comprte si ea si noi daca rezistam .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Se vede ca este sarbatoare in Ro..restul la munca:))
A trecut si Pastele....mi-a iesti cea mai buna friptura de miel (daca am mincat si io!)..si cel mai bun drob!
Am umblat tot we dupa rochii pt nunta...am gasit socrelei...i-am luat chiar 2...dar nu am gasit nimic pentru mine...
Luca este un dulce si acum ca pleaca si-a propus sa inceapa sa repete cuvinte! Parca este ziua si cuvintul! Stim deja pom, vint si barca!Nu-mi vine sa cred..ma obisnuisem cu mutulica
Am o durere de cap..de zici ca am petrecut toata noaptea...
Ma duc sa bag o cafeluta...sint pe aici...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olivia, lasa maaa, c-avutam si noi o zi amarata, uite de maine...si e naspa ca iar nu viu o luna, atata treaba am

Va doresc o saptamana minunata,

pe curand
R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Roxa..nu ne mai vizitezi o luna ? Sau cum?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ba mai citesc, asa pe sestache, dar n-o sa prea am timp, ca m-asteapta zile grele la job...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

O luna cit mai usoara iti doresc...Pupici pt Serbanica tilharica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bnua dimineatza si de la constanta!
sper ca ati petrecut bine...vremea a fost super!
noi din pacate mai putin, Mugur a fost racit rau de tot, cu febra, dureri de gat....iar ieri matusa mea care e cardiaca a facut un puseu de hipertensiune urat....salvari, tratamente....cah. sper ca de azi incolo sa fie mai bine totul. ca eu ma apuc de treaba cu drag si spor :)
sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Multumesc fetelor de incurajari, DC face minuni, dupa ce v-am scris m-am racorit, mi-am trimis voinicul sambata cu tati la tara sa aduca cozonacii si eu am avut timp de toate, sa ma manichiuresc, vopsesc si tot asa.

Duminica, Matei a fost un rasfatat de ziua lui, a primit o multime de cadouri, dar faza urata a fost ca sambata, la socri, a cazut destul de tare si si-a zdrelit nashpa nasul. Asa ca duminica l-am pictat pe fata si l-am facut iepuras, ca sa mai estompez un pic efectul nasului rosu .O sa revin curand si cu poze.
Ieri am fost si noi la socri, Matei a ramas acolo pentru o saptamana, eu lucrez la licente, dar sunt cu sufletul acolo, ca parca sunt tare multe peicole pentru el. Ieri a fost de coma, strangea tot ce gasea pe jos si dadea "papi" la pasari, e innebnit dupa curcani, ii bate cu un bat si ei stau cuminti parca-s dresati.

Cam asta e raportul nostru, vad ca-i tare liniste pe aici, fug la biblioteca si revin sa vad cum v-ati petrecut!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Hristos a inviat!
Noi iar suntem tristi! Sambata ne-a murit un prieten...30 de ani! A fost la pescuit si i s-a agatat undita intr-un fir de inalta tensiune...Acum mergem la inmormantare
Eu cand am necazuri nu mai dau pe-aici ca sa nu va intristez si pe voi ca nu e subiectul de asa natura, dar acum....m-am descarcat si pe la voi ca simt ca nu mai fac fata la atatea! Iertati-ma!

Adema&Codrut

Mergi la inceput