Smecherasi de iulie-august 2004 (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adevarat a Inviat.
Adema imi pare rau pentru pritenul tau.Lacrimi si flori pentru sufletul lui. Si te asteptam pe aici indiferent ca ai sau nu necazuri.Noi speram sa nu mai ai necazuri.De asta suntem aici, prietene, nu numai la bine.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna dimineata !

Sper ca ati petrecut bine sarbatorile si fara incidente neplacute ...
Adema...imi pare rau de pierderea voastra....Ati botezat sau era vorba de alta data ?
Olivia...ma bucur ca treaba cu bratara a fost doar o alarma falsa ... Felicitari lui Luca pentru cuvintele noi...cred ca se pregateste ca sa vorbeasca cu voi la telefon cand va fi in RO
Roxa-boxa ...o luna cat mai usoara la servici...
Roberta...asteptam poze cu iepurasul ... Pupici lui Matei pe nasucul julit, iar tie multa bafta la biblioteca ...eu cand te aud ca vorbesti de licente - la plural - m-i se zbarleste parul
Roxana ...bey da' ce rapida ai fost cu raspunsul
Nicole....multumesc pentru pontul cu masuta de la Cora...am achizitionat si noi una ...

Despre noi...suntem bine...duminica am fost in Cismigiu la Sarbatoarea Luminii...distractie mare la bile si la tobogane...
Vineri ne-am facut curaj si ne-am dus la Ciufoloci sa tundem pitica ... trebuie sa o laud ...a stat cuminte, nu a facut scandal cum ma asteptam eu, mama paranoica ...acu' are alta mocuta, parca e mai mare...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

HRISTOS A INVIAT!

Ne-am intors si noi de la bunici, Stefi a fost o cuminte si o scumpa, bunicii au spus ca o mai iau la ei oricand mai au liber de la servici. Stefi s-a simtit foarte bine, si-a facut o gramada de prieteni, a stat foarte mult pe afara, parca s-a mai rotunjit si mai tare la fata (de parca nu era destul de rotunda), numai cu somnul au fost ceva probleme. Adormea foarte greu, mai ales la pranz, treceau si cite 2 ore pana adormea. Sper sa-si revina acum cand a ajuns acasa.

A ciocnit oua pana le-a facut praf si nu prea a mancat cozonac, iar pasca deloc. Ea tot cu borsul o da inainte. Oricum, am avut o vacanta super, din pacate ni s-a stricat aparatul foto digital si nu am putut face poze.

Adema, imi pare foarte rau! Noi te asteptam oricand pe aici, cum spunea si Liliana, suntem si la bine si la rau.
Roberta, spor la invatat, lasa ca terminati si cu licenta asta si dupa aceea gata!
Kro, spor la invatat si tie si vrem poze cu Alessia tunsulici.
Roxana, multa sanatate sotului si sper sa va va molipsiti de la el!
Roxa-boxa - o saptamana usoara!
Olivia, si Stefi a inceput sa repete dupa noi, azi noapte in somn striga de zor di-da, di-da (adica adidasi) si A-na, A-na (asa le chemea pe toate papusile ei). Pupici lui Luca si vrem poze noi!

O saptama frumoasa va doresc, se pare ca vremea tine cu noi

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata de la o zombi !
Sariti cu "invidia", am frekat covoru` nou, deh, trebuia inaugurat, asta la 12 azi noapte ca mandra a cam mancat de toate si nu le-a mestecat ca n`a avut timp, iar dimineata intre 4 si 5 Giulia avea chef de vorba ... mami ? da. Nani mami ? daaa. Giulia sus-sus mami. Nu. Nani. Si altele, cu pauza de rigoare in care incercam sa adorm culcata pe o punga de gheata ca inca ma doare umarul de mor. In rest e fain si lejer Aseara la 12 Giulia pedala tricicletu` si noi frekam covoru`, dar radeam ca era asa de vesela ascultand melodia jingle bells de la bitza

Pupam trupa si va dorim o saptamana faina. Am mai pus poze noi in casuta galbena si asteptam si noi pozici.
Kro - unde e tunsulicea ???
Adema - stii ca noi suntem aici si-ti suntem alaturi !
Kim - hihihi, felicitari la vorbaret !
Roxanaz - insanatosire omului !

Pupam poznasii si parintii

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Ne-am intors si noi din mini-vacanta care nu prea a fost asa de frumoasa cum imi inchipuiam eu... Adica vreme frumoasa am avut, a fost chiar si destul de cald, dar nu prea ai ce face in Baile Homorod... Eu imi inchipuiam (si aici e greseala mea, ca trebuia sa ma documentez inainte!) ca este ca o statiune, ca ai unde sa te plimbi...cind colo erau 2-3 case de-a lungul soselei, nici nu aveam unde sa-l duc pe Stefan afara, la aer... Dar - am fost o zi la salina de la Praid (foarte frumos!), ne-am oprit la Corund de unde am luat tot felul de chestii din lemn si ceramica (m-am carat de acolo cu un suport pentru flori din rachita pentru ca se potrivea cu fotoliile si masuta de rachita pe care deja le aveam pe balcon!) am mincat si am dormit...
In fine - acum ne-am intors acasa (abia am asteptat...) - si drumul la intors nu a fost foarte aglomerat. La intoarcere ne-am gindit sa nu ne mai oprim sa ii dam sa manince lui Stefan - o sa reziste el , ne-am gindit noi - dar cine urla ca din gura de sarpe cu lacrimile innodate in barbie in apropiere de Bucuresti?? Ati ghicit - Stefan! A stins o banana intreaga in mai putin de 5 min (premiera, ca el nu a mincat mai mult de 1/2 banana vreodata...) - baga in gura cu ambele miini si nu s-a mai innecat, nu i-au trebuit nici reclame si nici nazuri nu a facut - deh, parinti denaturati...
In rest, cum va spuneam am mincat de toate - inclusiv Stefan, care a mincat cot-la-cot cu noi. Poze urmeaza diseara...

Nu prea am citit din urma - Adema imi pare rau pentru prietenul vostru - ce accident tragic!
Roxana - ce aventuri ati avut si voi... Sper ca Mugur e mai bine acum si la fel si matusa ta...
Corina - deci veste buna cu gradinita - mult succes!

Astazi ne vine si noua masuta si scaunelele comandate. Sper sa-i placa lui Stefan...
Gata - ma duc ca ma asteapta la treaba...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, bine ati revenit! imi pare bine ca pana la urma totul a fost ok. hahahaha deci asta e solutia si la Stefanutz...infometarea :)) multumim de urari, sper sa fie mai bine!
Adema imi pare rau de pierderea voastra....viata e asa imputita cateodata!
Daria iccch iar ati luat-o cu frecatul? naspa
fetelor veniti la mare de 1 mai? ca noi o sa fim aici!

Mergi la inceput

Leeloo - bine ati revenit, baga poze :-) Sunt curioasa de cum a fost la Praid.
Roxanaz - asa e, dar macar Giulia e fericita dup`aia.
Roberta - acuma am citit si pupam nasucul julit sa treaca fara urme !
Kim - amu` am citit, ce nunta, cand ?

Mey, am uitat sa va zic de operatiunea cu pishu`: am lasat-o cu chilotii. Era tare mandra si-si tot tragea pantalonii sa ne arate chilotii roz. Dupa care trece cam o ora si nimic, o tot intreb, nimic, dupa care uit. Si apare mandra cu ceva tractoare sa mi le arate ca le-a incarcat si o intreb si-mi spune mandra ca "vizes" adica tradus "uda". Atat. Nu a deranjat-o deloc. Deci ne vedem la 1 an si 10 luni, pana atunci o las in pace.

Burticile, pe unde sunteti, cum ati petrecut ?

Papadicu, cum sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei
Kro - unde e tunsulicea ???

Uite aici:
http://community.webshots.com/photo/549384663/2107375330044250153mdTwBz

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Vazut tunsulicea, moama ce faina e mandra mica si ce fain par negru are
Imi aminteste de mandra AndreeiB ... tot brunetica si faina.

Dupa cum vedeti, nu am chef de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Christos a inviat!

Am petrecut si noi doua zile destul de agreabile, cu mancare multa (fericirea mea), timp frumos, vizite, plimbari,...si ceva probleme si intrebari legate de felul in care ne educam copilul.

Ca de fiecare data cand stam mai mult cu el, ne-a pus rabdarea la incercare. E intr-o faza de independenta si autonomie extreme, mai simplu, face numai ce vrea (in cea mai mare parte prostii), daca ii facem observatie parca nici nu aude, ne sfideaza, ne provoaca, adesea ne face in ciuda, pe scurt ne testeaza limitele. Iar nervii nostri sunt intinsi la max. Exemple de prostii (ca sa va faceti o idee): smulge florile de pe balcon din jardiniere (avem niste panselute de toata frumusetea pe care de-abia le-am plantat), se catara langa televizor si butoneaza incontinuu la dvd, de vreo doua ori a cazut dvd-ul pe jos ca l-a impins, se urca pe masa si se preface ca se lasa pe spate si cade, asta in timp ce rade si se uita la noi sa vada cum reactionam, trage pahare cesti de pe masa, etc.
Toate astea sunt repetate de mai multe ori una dupa alta, fara sa bage in seama efectiv ce ii spunem.

Am incercam cu time-out dar nu are rabdare sa stea nici macar un minut. A incasat si trei palme la fund (pentru care m-am si certat cu taica-su ), dar degeaba, ca in secunda urmatoare facea aceeasi prostie. Ufffff....de-ar trece o data perioada asta.

cat timp stam afara e ok, ca are cum sa-si consume energia, dar in casa e un dracusor impielitat.....

Roxi, mersi de urarile de Paste si sanatate lui Mugur si matusii!

Adema, imi pare rau, ce soarta a avut saracul!

Roberta, pupam nasucul lui Matei! Doua licente iti dai anul asta sau n-am inteles eu bine?

Daria, ce-ti mai face mana? Eu il las in pace pe Tudor cu toilet training, pana prin iulie cand sunt in vacanta si e cald afara.

Olivia, ai fost norocoasa cu bratara! Apropos de un cuvant/zi, o sa vezi ca acum, daca si-a dat drumul o sa vina zile cu cate 3 sau 5 cuvinte noi pe zi, adica efectiv explodeaz vorbirea intr-un timp foarte scurt. Si te miri e unde stie cum sa zica, ca tu nu i-ai spus acel cuvant. Dar el a tot inregistrat si a acumulat pana acum...

ok, va pup.

Mergi la inceput