Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
frumushica tare mandra mica Kro! hehe, da, am fost rapida ca eram online. mi se intampla si mie![]()
Daria se vede, se vede. welcome in clubul alora care nu le pasa ca fac pishu. le-o trece si lor!
edit ca am scris in acelasi timp cu Mitzu: multumim de urari. mama ce santaj si pe pielea lu domnu Tudor....mai mai! las ca le trece lor. sunt inca la capitolul "galbena de invidie" cu un cuvant pe zi. al meu tot zgarcit e. mare maimutzoi. stie si culorile mai nou....dar sa zica ceva...nooooo....complet interzis! pfua, m-am descarcat!
leeloo2004 spune:
Cam slaba activitatea...sa inteleg ca va refaceti dupa abuzurile de Paste?
Mitzura, parca il descrii pe Stefan - si el a devenit o furtuna in casa - trage tot de pe masa, sparge, rupe florile, imi da pe jos tot, trage sertarele si arunca pe jos continutul, etc. ieri cind ne-am intors (cred ca sa se razbune) in juma' de ora mi-a darimat literalmente casa! Degeaba ii spu n ca nu are voie, ii explic si il iau din locul respectiv de nenumarate ori, ei bine, el tot acolo se intoarce si face acelasi lucru...
Abia astept sa inceapa si el sa vorbeasca, poate asa ma mai inteleg si eu cu el si isi canalizeaza energia pe altceva...
Editez: pai Roxa, daca tu esti galbena de invidie, se cheama ca io is verde! Stefan, in continuare, abia de zice mama si asta nu mie, ci asa, ca o litanie permanenta si fara adresa! Cred ca ma duc sa ma-mbat cind o zice si el primele cuvinte!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Noi n uzicem prea multe chestii, dar numara pan` la 10 in ambele limbi si recunoaste 6 culori si le denumeste, asta ca sa ma laud, ca am bestelit-o cu pipi ala ud
daaar, azi dimineata la 4 cand striga mami sus-sus vroiam sa taca sau macar sa strige tati, am incercat sa o montez si i-am sugerat sa strige tati, dar mi-a soptit tati, nani 
Mitzura - las` ca trece, e un smecher mare Tudor , pupam burticiu ! 
Leeloo - hihihi, Stefan tace si face 
Tot p`acilea`s ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
Buna dimineata....
Incet, incetisor..vad ca apareti...
Adela si Luca face exact acelasi lucru...din pacate pleaca si toata educatia(daca se poate numi asa)...se duce de ripa...Parca vad ca -l luam acasa in august...Ex. o bate cu batul pe Maia...si Maia ..ride! Apoi ii da si o salata de palme (asta mai nou)..si la fel Maia ride...ca ce este copil! Degeaba i-am spus sa nu mai procedeze asa...Mi-a spus clar...ne admira pentru modul in care l-am crescut pina acum...dar nu o sa poata sa pastreze asta! Ne-a spus-o clar!
Roxi sanatate lui Mugur si mai ales matusii!
Andreama bucur ca Stefi s-a distrat la bunici. Poze noi nu am decit citeva si de calitate proasta...nu mai am aparat foto!Le pun pe astea zilele urmatoare!
Daria..nunta este a cumnatului meu...pe 22 iulie!
Gabi....o sa vorbeasca si Stefan....o sa vezi!
Ma duc sa mai si muncesc.....si revin daca mai sinteti pe aici...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Adema spune:
Am venit si noi acasa...Nici nu va pot descrie ce simtim! O moarte mult prea bizara...Sotia lui, prietena mea, e distrusa.Nu stiu daca si cand isi va putea reveni...Sa va mai spun ca nu au reusit sa aibe copii si ca demarasera dosarul de adoptie si gasisera un baietel de 7 luni???!!!! Nu stiu daca il va mai putea lua ea singura si nici macar nu mai stiu daca ar fi bine sau nu...
kro, noi botezam copii aia amarati duminica viitoare.Le-am luat deja lucrusoare, jucarii, incaltaminte...Mai am de facut lumanarile.
Offffffff
Iertati-ma!
Adema&Codrut
kim222 spune:
Carolina am vazut papusica tunsulica...Chiar ca are fatusca de fetita mare! Gata cu licenta?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Dorsilia spune:
mamici!
Christos a inviat!
vreau sa va intreb rapid ceva pe cele ce le mai aveti cu ale medicinei...mi-au iesit si VSH-ul si hemoleucograma in limite normale, putine marit nr de leucocite, adica 9 490 (poate fi de la sarcina?) si atunci ma intreb eu de mai tusesc ca un magar inecat ? maine merg iar la medic ca mi-au iesit ochii deja ca la melc :((
AncaMaria spune:
Salutare! SI bine ati revenit de prin concedii si petreceri!
Noi nu prea ne-am destrabalat in primul rand pentru ca nu am avut deloc liber... insa am fost la biserica la Inviere si m-am bucurat..
A venit si aici caldura si iti vine sa stai numai afara...
Bianca e bine, vrea numai in parc sa stea, si mai nou a devenit extrem de rusinoasa... mai ales in fata barbatilor, lasa capul in pamant de zice ca vrea sa intre cu totul... pe mine ma distreaza dar pe de alta parte sper sa ii treaca... nu e bine nici asa mai ales in timpurile astea...
In rest aseara a fost extrem de maraita si a vrut mai mult in brate si eu aveam alte trebi... peste toate astea a pus capaca baia (ca ei ii place apa dar nu sa faca baie)...
...
kro, am vazut si io pe tunsulicea ta... ce par frumos si negru are... noi la capitolul par nu stam f bine... dar mai speram..:))
Olivia, deci tot circ aveti p-acolo... lasa nu te mai gandi la educatia lui Luca... gandeste-te ca veti avea timp pentru voi, somn si alte distractii...boierie.. si apoi in cel mai rau caz o sa fie un pic mai alintat... dar daca nu il tineti acolo cu anii eu cred ca o sa fie ok...
Lia, bine ai revenit, eu nu stiu prea multe in domeniul medical dar din cate imi aduc aminte leucocitele sunt crescute in sarcina...
Mai revin,
kim222 spune:
Anca eu sint o mamica nebuna..vrea copil model:))) Ce darguta trebuie sa fie Bianca..asa rusinosa...si sfioasa...ce mai o adevarata domnisoara!
Vineri incepem mutarea...nici nu vreau sa ma gindesc!
Lia leucocite cresc in mod fiziologic in sarcina..pe seama neutrofilelor initial.Deci esti ok!
AncaMaria spune:
Olivia, si eu vreau copil model...dar din pacate nu pot sa il am decat daca il cresc numa eu (si nici atunci nu e succesu' garantat)... dar, ca si la tine... alte persoane isi pun amprenta pe educatia ei... e f. rasfatata de bona, care nu stie sa zica NU sau daca zice, o face pe un ton de mata plouata... de parca s-ar ruga de ea... si bineinteles ca donsoara profita... cu mine cam la fel, ca vin acasa si o alint ca deh, sunt toata ziua plecata si ma simt vinovata...aia e, sunt curioasa cum o fi cand va merge la gradi... mi-a spus educatoarea ca acolo nu o sa mai faca crizede personalitate ca nici ceilalti copii nu fac... vom vedea..
Succes la mutat!