Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 12
rain spune:
Hristos a inviat!
gagici, v-am citit azi, dar n-am avut timp sa scriu, de astazi am lasat-o pe moata la program lung iar eu am alergat ...dupa spatiu, nici acum n-am gasit, ma crucesc in fiecare zi de chiriile nesimtite, enorme din Bucurestiul asta, nu stiu daca va vine sa credeti dar va dau doar un exemplu, spatiu de 75 mp, in Rahova, 4800 euro/luna

, au luat-o razna astia!
Noi de Paste am fost la ai mei, iubitica mea s-a simtit super bine, aveau nepoteii mei iepurasi mici si multi, asa ca moata nu s-a dezlipit de cusca lor, mai era si un curcan care se infoia si vroia sa sara pe ea, si cand il vedea cum face ...lesina de ras, mai aveau si un catel mic, la fel si dupa el, ii venea sa-l pupe pe botic ...abia astept sa creasca si sa stea acolo in vacanta, din pacate nu o va avea acolo pe bunica, dar este cumnata mea si sigur va avea grija de ea la fel cum ar fi avut si mama.
In rest, se simte bine, recupereaza cele trei zile de sapt trecuta cand n-a mancat nimic, acum mananca continuu, toata lumea a obsevat ca a slabit, dar recupereaza ea ...astazi am avut asa niste emotii cu dormitul la gradi, insa mi-au zis ca a dormit 2 ore, ce nu mi-a placut e cum a adormit, a stat in brate la o educatoare pana a luat-o somnul, le-am rugat ca maine s-o aseze frumusel in patut, sa-i dea papusica cu care adoarme ea, suzetele si gata, ca nu vreau sa-mi "defecteze" copilul!
si ca sa ma laud si eu, si moata numara singura pana la 10, stie cati ani are, cate kilograme (zice zeceeee)
, repeta alfabetul dupa noi pana pe la literele r, s ...de acolo e mai greu si zice "zeceee" (stie ea ca 10 e la sfarsit si atunci orice se termina cu 10) sau "bravooo", adica pana aici, gata, ca restul e greu
, stie cateva culori, in special rosu si verde, la semafor ma anunta mereu cand se face "vedeee", si in ultimul timp e atat de vesela, rade in hohote cand ne jucam, insa are si momentele ei de maraiala, sa nu credeti ca numai rade ...gata, m-am laudat destul
!
va pupacim si ne auzim maine, sper, o sa am o zi infernala!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Nicole ma bucur ca sinteti bine si ati avut o minivacanta...unde sint ai tai (adica ce localitate)?
Eu ma bucur ca Luca spune un cuvint si voi numarati..stiti citi ani aveti,etc..mie deja mi-e rusine ![]()
Anca asa este pina nu ne crestem noi copii...nici pretentii nu prea putem avea...Dar nu inteleg de ce nu exista receptivitate la sugestii...in cazul bunicilor/bonelor!
Carmencita si Alice voi erati nelipsite...pe unde petreceti?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
gongutza spune:
Hristos a inviat!
N-am mai scris dar de citit am citit,asa mai pe fuga,ca toata saptamana trecuta am avut doi colegi noi la training

![]()
![]()
Am fost de Pasti la Alex,care e un mare profitor si nu-l mai recunosc...cum zicea si Olivia bunicii nu prea reusesc sa mentina unele lucruri cum erau inainte,m-am si certat cu ei pe tema asta,dar deh....sunt bunici,ce sa le fac!M-am suparat pe ei ca nu stiu sa-si impuna autoritatea,Alex speculeaza si eu ma supar pe ei
.Orice ar face,atata timp cat nu e periculos e ok,ceea ce mie nu-mi convine dar ce sa fac???
In rest n-am ce sa le zic,se ocupa super de Alex,stie iubitelul meu o gramada de lucruri,cuvinte,si noi numaram pana la 10,stim si vreo 5 culori,iar de vorbit vorbeste non stop!
Cu dormitul stam mai rau,nu mai vrea sa doarma,doarme doar pacalit ca vine mamuta(maimuta,i este frica de maimuta,nu stiu de ce) in rest alearga,se catara,se da jos,exact ca Tudor al Mitzurei....zici ca e bagat in priza non stop!Ori am imbatranit eu,ori e Alex foarte energic![]()
![]()
O zi buna sa aveti,eu sunt pe aici,mai intru dc am cum.Pupam
g_ioana spune:
HRISTOS A INVIAT!!
M-am intors si eu la munci si raportez sarbatori frumoase ,petrecute in familie numeroasa cu dans si voie buna!Insa inceputul a fost sublim,sambata noaptea,cand mandra mea s-a trezit doar de 2 ori(la 12 si la 5)la apucat pe iubitul meu travaliu a se citi colica renala de am mosit vreo 2 ore,cand am cedat psihic si am chemat salvarea,care i-a administrat un cockteil de s-a linistit saracutzul.Asa ca duminica,iubitul meu a nascut o frumusetze de pietricica!!
Va invit sa vizionati mandra la chef cu baietii http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=b97are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/my_photos
mai citesc si revin pupici
corianai spune:
Neata,
Am citit ce de boacane fac piticii... Mitzura si Gabi trebuie sa fiti cat puteti de relaxate, e doar o perioada, care trece repede.
Nicole, pupam Andreea mica si desteptica foc!
Cred ca nu am fost pe aici cand ai povestit cum ii merge la gradi... sper ca ii place.
Noi incepem in august, am fost in vizita si nu mai puteam sa o scot de acolo... e innebunita dupa cuupii (cum bine le zice ea
) Mi-a placut si mie acolo, e o gradi mica, cu 35 de cupii, educatoarele foarte dragute, pe cea care va fi la grupa ei o cheama Eva si e happy sa aiba o fetita cu numele asta dupa multi ani. Deci e ok, mie tot mi se strange inima la gandul de a o lasa departe de mine toata ziua, dar trebuie sa se intample si asta odata
pupam, o zi buna
g_ioana spune:
Hehehe...sa va povestesc ce face mandra mea cand intra in casa,se dezbraca de geaca si o tranteste pe jos pe urma isi arunca palaria pe jos dupa care zice"si acum maiia pe jos"si se tavaleste pe jos baguind ceva,eu n-o bag in seama si imi vad de treaba
dupa un minut,incepe"mamaaaa,vinooo-ncoace,s-a vezi ce face Maiia!"
eu la fel,n-o bag in seama,ea incepe iar"mama vinooo-ncoace s-o ridici pa Maiia de jos"
Asa ca pana o sa-i treaca "bazdacii" ne facem ca nu-i vedem
(cat om rezista
)
Liliana,cat mai este AMR-ul?
Olivia ,sa vezi ce baiat alintat o sa aveti!!!!
Adema,sincere condoleante,intr-adevar soarta este uneori greu de inteles!!!
Kro,pupam tunsulica,ca tare frumoasa este!!Noi asteptam sa mai creasca un pic,ca sa-i dam si noi o forma mai umana.
pupici sunt in zona cu un chef de munca
http://photos.yahoo.com/gorodeii
gongutza spune:
Hehehe,mi-am adus aminte de ceva acum cand am citit de Maria....sambata Alex ma tot batea la cap sa mergem jios la manina(masina),eu ma faceam ca nu-l aud9era dimineata,eu eram cu cafeaua-n mana),copilul m-a intrebat de cateva ori,eu nimic...la care se enerveaza si urla "mama,auji sau n-auji?"(a se citi auzi)![]()
De unde-o fi scos-o si pe asta,habar nu am.
roxanaz spune:
Neatza dragelor!@
ooo forte noi forte noi!
bine ati revenit printre noi! nu am apucat sa vizionez poze dar promit sa o fac azi.
tocmai am ajuns si eu la munca, am fost cu matusa mea la ekg, sper sa reusesc sa fac azi si o programare la doctor ca intre pasti si 1 mai....e cam pustiu!
Gabi hihihi asa si Pat "mamamammamamammaaa" fara nici o adresa. las ca or vorbi ei la un moment dat :))
Olivia ufff dar sper sa priceapa Maia ca nu e bine sa dea palme copilu si nici sa dea cu batu'!!! ce ti-e si cu bunicii astia mai! ce coloare de scaun poftesti pentru domnu' Uka? rosu, albastru, galben sau alb? masuta mica inca nu am gasit, dar fac niste poze si ti le trimit sa vezi cam ce dimensiuni au :)
Adinule hahahhaah ce tare Alex "n-auzi"?![]()
super tare ursakele!
Cori imi pare bine ca gradi e ok....sa fie cu noroc!
fug la treaba si va doresc o zi frumoasa....revin!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
M-am amuzat citinde despre copiii nazdravani si vorbareti
Ce pacat ca nu ma pot intalni cu voi toate cu toti copiii ... cred ca io si Giulia ne-am simti tare bine ... da`s asa departe de gasca ...
Kim -
faina bunica asta, se lasa batuta, cred ca`i tare de gasca 
Rain - super ca si-a revenit cu papica mandra mica
Cu cati ani ai Giulia zice unu-doi ![]()
IoanaG - vazut poze si admirat una bucata mandra mica si mamica ei ![]()
Gongutza - de coma fiu`tu cu "n-auzi" 
AncaMaria - hihihi, noi aseara abia am putut veni acasa pe la 22,30 ca deh, era fain afara cu restu` copiilor ... venitul spre casa este de fapt un urlet si tzipat si zbatut continuu ... Pupam dom`soara sfioasa 
AndreeaPhilip - voi tot in vacanta ??? [aiainvidioasadinoradea]![]()
O zi faina sa aveti si va astept p`acilea ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
hristos a inviat!
m-am strins si io aseara de pe drumuri si-acu am chef de orice, numa` de treaba nu... cicu` a ramas la 2 ani![]()
?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3