Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 13
g_ioana spune:
Mai da ce liniste-i p'aici.Mi-am adus aminte, ca de azi ma apuc de gimnastica si de regim, vreau sa-mi dau niste sunculitze jos si niste funduletz,sa nu se sperie lumea de pe plaja cand m-oi duce la mare(ca io d'acum ma gandesc ce bine e sa stai la soare)
Asa ca daca aveti ceva sfaturi si smecherii legate de subiectul asta le astept cu nerabdare!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
leeloo2004 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Aseara nu am mai avut timp sa pun pozele promise, dar sper ca astazi sa am ceva timp sa-mi trag sufletul si sa postez si pozele de la Homorod...
Ieri dupa-amiaza am fost cu Stefan in parc, pe jos, fara carut! Pentru noi asta este o mare realizare pentru ca pina acum nu am mai fost pe jos pina acolo (si e ceva de mers de la noi de acasa pina in parc) si vreau sa va spun ca s-a comportat foarte bine si a mers cuminte, de minutza! Credeam ca dupa experienta asta o sa cada lat de oboseala, dar pas, pe la 11:30 am stins noi si lumina si televizorul si ne-am culcat si el tot se mai foia, plus ca toata noaptea s-a sculat de nu stiu cite ori, plingind... Banuiala mea este ca ii dau noile masele, respectiv rindul doi, dar la mina nu se simte nimic...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Neata!
Din cate vad eu nu suntem singurii cu copil temperamental si greu de stapanit. Asta ma mai linisteste oarecum. Si mai ales daca ziceti ca trece. Adevarul e ca n-am vazut copil de 4 ani de ex., sa faca ce face al meu acum.
Oricum mie perioada asta mi se pare critica si hotaratoare pentru educatia lor viitoare. ca am vazut copii de patru ani obraznici si raftati. Asa ca facem si noi ce putem ca sa nu ajungem acolo...
Azi am zi de lucru la calculator, asa ca mai arunc cate un ochi pe aici.
szivarvany spune:
Educatia ... grea tema. Eu stiu ca nu vreau ca Giulia sa fie obraznica si batausa, agresia. Vreau sa stie ca poate conta pe mine tot timpul, orice ar face.
Deocamdata stau cu ochii pe ea sa nu o incaseze ... cu obraznicia ... vom vedea. Acum cand are ceva dubios de facut, ma striga tare fain "mamiii" si-mi cere confirmarea.
Aseara se juca cu 3 fete: de 8 ani, 5 ani, 3 ani. Tare s-a mai distrat si le-a vorbit pe limba ei, le imita, parca era in gasca lor. Daca reusesc, diseara le fac poze, asa-s de frumoase toate 4 
A mai avut scaparile cu fuga de rigoare ... adica o apuca, ia mingea, suteaza in larg si striga goool, apoi alearga voios si nu o intereseaza ca o strig ca disperata 
M-am lungit ... pup gasca si burticileee 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
Daria, io cand vad ca scrii ca Giulia "nu zice prea multe" si dupa aia incepi sa insiri numarat pana la 10 si culori si vorbit in 3 limbi...imi vine sa ma iau de ureki singura. cum adica nu zice multe????? da eu si Gabi ce sa mai zicem, ca nici macar "mama" nu zic astia? asa ca stai locului ca vorbeste o gramada copila!
Mitzu cum mai stai cu foamea?![]()
leeloo2004 spune:
Trece repede ziceti voi faza asta... Mda, sa vedem cit de repede, asta daca o sa ma tina nervii si daca o sa mai stea si casa in picioare! Deocamdata sunt la un pas de a ceda nervos de fiecare daca cind imi testeaza limitele - noroc ca ma uit la el ca e de-o schioapa si ma gindesc cum un gindacel asa mic ma poate face pe mine, asa mare, sa iau foc deodata si ma mai linistesc...
Cel mai nasol mi se pare ca nu mai pot sa am parte de 5 minute de liniste: ori face o prostie in timpul asta, or sta calare pe mine sa nu ma lase si pe mine sa rasuflu putin...
Si eu mai vreau unul...!![]()
Editez - am uitat sa va spun ca l-am botezat "Silent Bob" - asta pentru ca nu il auzi niciodata cind vine si te trezesti deodata ca e in spatele tau...de obicei ma trezesc prea tirziu, ca deja l-am "darimat" si el chitzaie...
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
bey, ilinca de vreo doo zile a-nceput a mai spune cite ceva, par exemple nenea si-o fi dat seama ca filaj, filaj
, da` tre` sa mai si imbirlige, hehehe
vaz ca nu ziceti nica de chiele in plus, io una nu am curaj sa ma urc pe cintar da` taaare le mai simt![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Carmen, io nu zic nimic de kile ca am inceput deja ofensiva! (dar ele sunt inca acolo, se tin strins de mine - la urma-urmei e si normal, la cit am "investit" in ele!
)
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Roxanaz - poi nu zice precum fetili vorbitoare din gasca ... si cand vorbeste cu papusile si cu restul copiilor numa` ea stie ce le zice ... si nu are f si l deocamdata
dintre cele usurele.
Carmenp - hihihi, tac si io cu kg 
Leeloo - sigur trece perioada ... da` nu stim cand anume. Eu stau linistita cand vad ce face, daca nu, numai scenarii teror am in fata
Si ma repet, afara este dezastru, nu suporta sa mearga langa mine, doar la 10 m distanta si alearga de zici ca a scapat de undeva 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
ina32 spune:
Buna dimi,
Gata vacanta
. A fost suuuper, soare, zapada, am facut multa miscare si shopping
.
Copilul a fost cumintel cat am lipsit, si m-a uimit cu cate cuvinte si-a imbogatit vocabularul cat am lipsit.
Despre kile in plus....si io le simtesc pe toate
Mi-am cumparat un dvd cu pilates, aseara l-am vizionat din fotoliu ca sa-mi fac curaj. Deocamdata caut strategia potrivita de abordare a situatiei![]()
.
N-am apucat sa citesc din urma prea multe, felicitari Liei, sanatate si mai mult optimism.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze