Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 14
corianai spune:
hehehe... tot asa si Eva ca si Giulia, nu sta langa noi neam... alergam dupa ea de ne iese limba
ma gandesc ce diferiti sunt copiii astia, Mara era lipita de mine...
stateam zilele trecute pe o banca in padure si Eva s-a infuriat rau ca nu am lasat-o sa-si tina singura inghetata si a plecat prin padure, s-a bagat dupa niste tufisuri, pana nu ne-am dus dupa ea nu s-a miscat de acolo, nici gand sa faca ea primul pas spre reconciliere![]()
g_ioana spune:
Apropo,de vorbit,eu ascultand-o pe Maria mi-am dat seama ce ticuri verbale avem noi!!!Asa ca,pazea!!De exemplu,mai nou foloseste cuvantul"mai",ii zice lui tacsu "gata, mai,gata, mai!"(o usca pe freza si ea n-avea rabdare) iar tacsu nervos "ce eu-s mai cu tine,eu-s tata",la care ea urland "gata mai tata"!!!Si intr-adevar folosim cuvantul "mai" destul de des fara sa realizam,dar in schimb o corectam pe ea
.
Deci nu vreti sa ma ajutati cu nici o idee pentru slabit?Bine..
.
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
corianai spune:
Ina succese cu pilates!! Eu am cedat, 3 saptamani cat a fost soacra la noi m-am gandit ca n-are sens sa ma cracesc pe aici sa se rada de mine... da o sa ma apuc din nou, peste o luna jumate plecam in vacanta si io sunt ditamai balenozaurul...
Rox mai spune odata pt senila de mine, 1 zi lactate, 2 legume, 3 carne, 4 fructe apoi de la capat... am retinut bine??
szivarvany spune:
ROX - repedeee ca io azi am lactate, sa stiu maine ![]()
Corianai -
reconciliere ? Io ma gandesc ca daca nu merg dupa ea nu se supara deloc, am incercat, dar nu am mai vazut-o si m-au apucat toate alea, deci nu mere` nika.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
Cori si inca una de peste. eu tin ordinea: carne/legume/fructe/lactate/peste. cand oi mai tine! sunt un porky, nici nu mai vreau sa ma gandesc la asta! si toata faza e de la tartacutza.....aseara ma invarteam singura prin casa, piticu dormea, barbatu bolea cu 38.5 in dormitor....si intre patrulari eu mancam sandwhich la 10 noaptea!!!
porkyyyyyy!!!!

Ina bine ati revenit! ceva pozne cu zapada? beton faza cu vizionatu din fotel. asa si trebuie, sa te obisnuiesti cu ideea!

predau legatura
leeloo2004 spune:
Eu inca ma obisnuiesc din fotoliu cu caseta de pilates de vreo doi ani...
si tot nu am gasit strategia...asa ca sfaturi de astea nu pot sa dau...
Ioana - hehe, ce ti-e si cu ticurile astea verbale...
Dar sincer eu m-as bucura acum sa repete si ticurile verbale, da sa zica ceva!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Eu incerc 3 zile lactate + 3 carne + 3 legume/fructe, incerc. Sa vedem ... azi am rzista eroic ca inca se mananca prajituri si salate si alea-alea ...
Ina - unde ati fost la zapada ???
Ticuri verbale ??? Ioi ... ioioioooiii ... am inceput prin a-mi musca limba, altfel ... 
Io`s tot p`acilea ... si mi-e foame. 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
Roxi, foamea e grea si mare! Am tot timpul senzatia ca nu am ce manca, ca as manca ceva si nu stiu ce, deschid frigiderul si nu e destula mancare! nasol
Tot mai boleste Mugur? sanatate!
Gabi, si Tudor e exact la fel, nu imi da doua secunde de respiro cand e treaz, de aia eram si eu ingrozita la inceput ca vine bebe2, da acum mi-a trecut, m-am invatat cu ideea
. Ne-om descurca noi cumva, plus ca poate se mai linisteste si Tudor, n-o fi tot asa.
roxanaz spune:
da gagici, inca-mi boleste ptr ca ieri a stat de dimineatza de la 10 pana la 16 in sedinta...nu a ajuns la masa, nu a luat pastile....asa ca seara avea din nou 38,5 care nu au scazut nici cu nurofen, a trebuit sa ii dau algocalmin fiole. si stiti voi ca la adulti 38 e cam mult....nu-i ca la pitici unde-i deja obisnuit! anyway las ca ii trece lui! e o viroza aiurea...Lia cred ca e ca a voi, ca tusesteeeee ca un magar rapciugos.![]()
Daria, io nu pot tine 3/3/3....mi se pare criminal de greu! spor mult!