Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 15
roberta04 spune:
Helou! M-am adunat si eu pe acasa, am alergat doua zile ca un cal de curse (daca n-am bebe in dotare...).Ieri am fost pe la banci, pe la platit facturi, am stat la cozi de-am capiat, azi la biblioteca, unde am dat numai peste acrituri de mi-a sarit tandara!
E bine intr-un fel sa nu ai copilul acasa, dar parca-s un leu in cusca, nu am stare fara el, sun la soacra mea din doua in doua ore. Mai devreme am vorbit si cu Matei, ma striga "Mami, mami", mi-a dat pup si apoi "Bye-bye!", asa scurt, ca are de alergat curcanii
L-am intrebat daca vine la mami si tati si mi-a zis :"Nu mami, tati, baby aishi, buba", adica sta "aici la bunica".
M-a intrebat cineva (nu mai am tinere de minte...) daca dau doua licente- nu, eu mi-s cu 2 in 1, adica fac si proiectul meu si pe-al barbatului, ca el n-are timp!
KRO, vazut mandra tunsulica 
, e o scumpa si-o frumoasa, mi se pare tare mare in comparatie cu Matei, care pentru mine are tot fata de bebelus!
ROXI, multa sanatate sotului si matusei!
Vorbiti de slabit, eu dau jos 1 kg si pun doua la loc, asa ca o sa ajung cat casa in curand!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Dorsilia spune:
dragelor, aici magarita rapciugoasa ! tot tusesc, deci asta mis. Nu mai stiu ce sa cred, in afara de leucocite un pic crescute am vazut ca si monocitele sunt un pic peste limita normala (normal intre 3-7, eu am 8,25)....by the way, dr mea si-a luat conced asa tam nesam, nu mai am la cine mere pana dupe pastele mici, adica marti. Sunt desperata si din acest motiv, si din motivu ca asta mic nu mai mananca mai nimic, bea la apa in prostie, si roade biscuiti, cum aude de mancare in farfurie cum isi astupa cu ambele maini gura si fuge, e comica faza, rupta asa din context, dar io simt ca ma iau naduselile. Nu mai stiu, io ma las de gatit, ma las de toate, am vb cu o firma sa-mi vine sa-mi bage un smotru general, si cu asta m-am lasat de toate, nimic nu mai fac, ca nimic nu-mi iese bine
szivarvany spune:
Lio - asa mey, sa vina firma la smotru. Ai incercat contra tuse toate variantele spuse de fete ? Si inca ceva ... nu-i mai da lui Danut biscuiti, nu-i da nika, dupa o juma de zi de baut apa, nu cred ca nu-ti mananca mancarica. Pupam buticiul mic
Roberta - aha, boierie mare deci, dezmat, alea-alea
fara Matei
Mey, pe unde chiuliti toate ? Sau v-ati pus pe bb2, bb3 ? Ha ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
ina32 spune:
Daria-la zapada am fost in Austria la ski.
Da ma simt asa de fara chef de munca de zici ca am venit de la cules de capsuni
.
Poze -in albumul al doilea.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze