Smecherasi de iulie-august 2004 (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Hristos a Inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dsragelor si Christos a Inviat! sa aveti parte de sarbatori fericite si sa aveti numai bucurii!
sper ca petreceti frumos si ca va bucurati de vremea asta superba de afara!
va pupam cu drag,
Roxana, Patrick si Mugur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Chritos a Inviat! La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Olivia, Luca & Sorin

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Christos a inviat !!
Va doresc toate cele bune si petrecere frumoasa si multi pupici pentru toti sarbatoritii zilei de azi !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Christos a Inviat! Sa aveti parte de sarbatori linistite si pline de fericire!

3M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Adevarat a Inviat!
mamici haioase!
Roberta, ia zi, cum a fost pana la urma? Ai terminat treaba?

Noi am avut azi o zi minunata, a fost o vreme superba, peste 20 de grade afara la amiaza, am fost in parc si am petrecut apoi ore minunate alaturi de prieteni dragi. Maine o luam de la capat, sper sa fie la fel de frumos afara.

Cele cateva zile petrecute de Serbanica la bunici au insemnat un progres. Si-a mai dat drumul la vorba, le spune pe nume la bunicul si la bunica, numara pana la ... 4 si incepe tot mai mult sa imite si sa repete cuvinte...altfel, el e un lenes la vorbit, nu spune mare lucru, insa pe mine ma extaziaza orice cuvant nou si cred ca e valabil si la voi.

Daria, am uitat sa zic ca pijamaua lui Serban a avut cel mai mare efect, in sensul ca dimineata nu mai vrea s-o dea jos, e cu ursuletzi... si ii e draga...urla de parca-l torturam cand incercam sa-l schimbam...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
Un Paste fericit si plin de bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Adevarat a inviat! Sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca! Va pupam dulce!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Christos a Inviat! Sanatate, multumire si liniste sufleteasca va dorim voua si familiilor voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Christos a inviat va spun si eu. Se pare ca petreceti bine, vad ca nu are nimeni timp de computer... va doresc distractie placuta pe mai departe.
Am o veste, am primit loc la gradi pt Eva, din 15 august, bun si atunci. Maine mergem sa inspectam si revenim cu detalii.
pupam

Mergi la inceput