Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Alice imi pare rau ca nu esti in mood pentru Pasti! Dar mereu trebuie sa ne gindim ca sint tragedii pe lumea asta..cu adevarat tragedii...eu sint sub influenta uneia de care tocmai am auzit..Matusa sotului meu, care este ruda cu familia Vlasov...stiti voi de creatoarele de moda de la Iasi...in fine...deci veriosoara lor..tocmai a avut un accident de masina..este in coma de gradul 4...si are doar 21 de ani..singurul copil...Si uite asa..acum nimic nu mi se mai pare important fata de ce se poate intimpla oricum..oricind..
Miine Gizmo o sa fie mult mai bine!
Ioana...wow...pai nu ziceai ca nu faci prajituri??
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Acum plec si eu spre casa....pt ca nu voi avea timp sa mai intru pe Dc in we...eu va doresc un Paste fericit....alaturi de cei dragi!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
polux spune:
Seara buna iubitele,caci la mine e seara.Sau mai bine zis deja e 10 seara,si eu abia acum am picat acasa,plecata de la 7 de dimineata.Si bineinteles ca nu am gasit vopsea,asa ca abia maine fac ouale, desi la noi e obiceiul sa se roseasca ouale vinerea.
Eu miel nu am cumparat,ca nu am gasit decat din cei schilopatici,de pui pe masa numai oase,asa ca inlocuitor de miel.
Olivia ma bucur ca ti-ai gasit bratara.Eu pumnii stransi ii am nevoie vinerea viitoare.Dar mai este pana atunci.
Ioana multam de feliile de tort,tare bune ar fi. Dar am fost si eu la polonezi(in 30 de minute, ca atat aveam pauza) azi si mi-am cumparat o tentativa de cozonac.Apropo Roxi unde esti?Au iesit cozonacii?
Liliana
Poze cu maimutica mea
carmenp spune:
neata aggici, cumnata-mea a pus monopol pe calculator asa ca intru in fuga sa va citesc ca altfel nu poci pleca linistita...
felicia, mi-s sef de trib la ars mincarea, fetele stie![]()
olivia, am patit si io cu inelu` de la bunica-mea, pe scurt, l-a luat maica-mea cu ea la servici sa-l cintareasca si-a apucat-o curatenia in geanta si hirtiuta in care era inelul a ajuns in cos.. nu va mai spui ca la 1 noaptea cautam in ditamai containeru`, noroc ca predominau hirtiile

gata, ies ca ma chiseaza
...
va doresc paste fericit alaturi de cei dragi, lumina invierii sa patrunda in casele voastre si in suflete...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
polux spune:
Buna dimineata. Eu in miez de noapte nu am somn si fac prajituri.Si anume foietaj cu branza si prajitura cu rahat.Ouale le fac maine, desi cred ca tot roze vor fi, ca nu am gasit decat aceeasi vopsea.
O zi frumoasa, si un Paste fericit plin de lumina sfanta.
Andreea, ne arati ouale, caci spuneai ca sunt ca cele ale mele.
Liliana
Poze cu maimutica mea
roxana1974 spune:

io bantui pe DC in asteptare de chef sa ma apuc de treaba...pana la urma cred ca nu cheful ma determina ci ... morcovul ca n-o sa termin treaba pana la noapte ![]()
Serbanica e la bunicul, pana maine cand vom merge dupa el, vai, l-am lasat de joi dimineata si mi-e un dor de el de ma doare inima...dar e liniste in casa
si pot sta pe net 
ma duc fetelor sa ma apuc de treaba,
spor si, pe mai incolo...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
roberta04 spune:
Fetele, nu-mi trimiteti si mie niste ajutoare, ca NU MAI POT! Am izbucnit mai deveme inr-un plans nervos de am cezut ca ma sufoc. Muncesc de ieri ca disperata, singura cu Matei acasa, am de facut o tona de mancare, am facut ciorba de perisoare, compozitia de parjolute, am facut drob, am tocat pentru salata boeuf, acum am facut aluatul pentru rulada de carne, compozitia, nu mai spun, o iau razna!!!!Mai am treaba de nu ma vad, friptura,icre, ciuperci cu maioneza, sarmale,crema de branza, de prajit piftelele, sa fac macar o prajitura ca de tort n-am timp... Maine am cred vreo 12 adulti si vreo 5 copii, mancare trebuie acolo!
Si mi-am mai luat si un nuantator ca blondul meu nebun, in combinatie cu radacinile crescute ca din apa arata dezastruos dar cred ca-l beau, ca de pus in cap n-am timp.
Si sa nu va mai spun ca m-a pocnit ieri o hemoragie, cu greturi si migrena de...
Hai ca m-am racorit!!! Va pup!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
szivarvany spune:
Hellou la voi !
Roberta -
las` ca te faci faina si te vopsesti la dushalit, iar la dimineata bei si tu o cana mare de cafea cu noi p`acilea
Spor la treburi, sigur le termini pe toate 
Si io muncesc, dau jos muzica de pe net
, maine mergem la gratare si alea-alea la tzara la socri asa ca m-am scos, fac ceva mancare luni si`atat. Improvizez ceva tort sa-l luam cu noi, dar astea mai pe diseara ca n-am chef.
M-a durur toata noaptea mana si spatele, asa ca am mers la naturistu` si am luat unguent pe baza de venin de albine, o minune, recomand 
PASTE FERICIT inca o data tuturor, spor la treburi si distractie faina sa aveti, cele in mini-vacanta sa aveti drum bun si vreme faina. Pupam gasca ca m-am plans destul ![]()

Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxana1974 spune:
Roberta scumpa
asa am patit eu anu trecut si anu asta de Craciun, de atata treaba si stress am plans, da' nu-i voie! Zic si eu ca Daria
ca las-o 'ncolo de treaba, ia-o'ncet ca tot aia e iar tu ramai cu nervii folositi, ca doar stii cati neuroni se pierd sarmanii si nu se fac la loc!
Am gatit si eu, dar nu asa de multe ca tine si anu asta am bafta ca plec io la socri si la prieteni si fripturi si alte alea fac numai luni sau marti. Acu am facut doar aperitive si mai am Tiramisu...chiftele am comandat la cineva sa-mi faca ca io nu-mi mai imput casa cu prajeli!
si m-a costat 420.000 1 kg de chiftele...pai pana cumpar carnea, pana le amestec pana le prajesc...pana mea...
Va doresc spor la treaba in continuare si Sarbatori fericite! un weekend de sarbatoare minunat alaturi de familii. Sa fiti fericite!
Va
pe toate si mai trec sa vad ce ati mai facut!
R-b ![]()
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual