Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
gata si ouale mele roz, taman ca ale lilianei de anu' trecut
. pfiu, si eu care-am zis ca fac doar rosii, iaca numai rosii nu-s
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Am gasit-o!
...la servici ...in gunoiul din laborator...cind am scos manusile..am scos si bratara...ce ma bucur!
Am luat si noi o pulpa de miel ieri...Miine fac si drob...o ciorbita si cozonac Panettone...
Liliana ...acum ma duc sa vad de cola ...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Nu pot vedea cola..din cauza de Pc...o sa incerc de acasa...Liliana..socrela este la fel de agitata...nu mai plinge insa
. Ca urmare copil si mai agitat ...de parca se putea mai mult
. Cind sa tin pumnii?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Dorsilia spune:
Fetelor va dorim de aici din vestu salbatic un Paste Fericit tuturor cumici cu mari !
Daria, merci de intrebare, eu buhai ca naiba, mi-au iesit ochii din cap deja ca la broasca si am renuntat la licori, nimic n-a dat rezultate, sunt disperata si nu mai am putere de nimic-nimic. Nu am gatit nimic pt paste, nu am facut nici oua nici curatenie, nada-nada, sunt la pamant. Am dat o raita prin selgros si atat azi. Ma bag sub pat si ma rog sa-mi treaca tusea asta nebuna inainte sa-mi vina chef sa-mi tai beregata.
Corina/Alice- sa stii ca daca are herpangina sigur are si o leziune nasoala ce-l opreste sa manance si sa bea. Lasa-l usor ca io am plans si m-am zbatut ca nebuna si degeaba, ba m-am imbolnavit si io ca mi-am f* sistemul imunitar cred de atata stres. Cu antibioticul l-am fentat, il amestecam cu iaurt mic danonino, numai asa il lua, si oricum n-a luat decat 3 zile ca s-a prins apoi si n-a mai vrut nici iaurt, deci am renuntat dupa 6 doze chit ca nu trebuia, n-am avut de ales, oricum ii pusesem stomacelul in cui si cum am renuntat la antibiotic cum a mai bagat si el ceva in gurita. Oricum de afta herpanginoasa s-a vaitat cateva zile bune. Era maaaare, 5 mm. Si Danut avea ochii cetosi, rosii si inlacrimati, si in plus febra.
Felicia- eu am ars cateva cratiti deja, asta e, uit de ele pe foc, din cauza DC.
Na, fetelor eu ma retrag sa fac o baie calda, si sa ma bag la vizuina, ma simt ca un caine batut si jigarit, Doamne, de ce nu-mi trece mie macar de Paste tusea asta chinuitoare, sa fiu si eu sanatoasa sa ma bucur de sfinta sarbatoare, ma intreb de ce nici macar in vinerea mare nu-mi aude D-zeu ruga ?
pako spune:
Olivia, hai ca m-am bucurat de nici nu-ti vine sa crezi cand am citit ca te-ai gasit bretara....bravo ca ai cautat in cosul cu gunoi.Mai vb. dupa sarbatori...spor la gatit!
Liliana,noi mergem in Pitesti...acolo sunt socrii mei...si trecem prin Valcea.Cu Timisoara asa s-a nimerit....cu jiobu' .
Sarabatori fericite!!!
kim222 spune:
Felicia drum bun si petrecere frumoasa..socrii sint chiar din Pitesti? Vorbim dupa!
Lia sanatate...si rabdare...multa!
alice2004 spune:
Lia, da, are o mare afta in gurita, am vazut-o, sigur de aceea nu vrea sa manince mai nik, azi a mai ciugulit cite ceva, dar putin de tot fata de cum minca el de obicei si ce ma darima cel mai tare este ca nu mai vrea lapte deloc si nici nino(danonino), nici un fel de iaurt si nici macar borcanelele cu fructe care ii placeau tare ! Asta este ... Pentru tine pupici multi si sanatate - sa stii ca mie cind eram insarcinata si ma pocnise o mare tuse din asta maga mi-a folosit ceaiul de ceapa + nuca si indulcit cu miere ... are un gust oribil dar cum nu aveam voie sa maninc nici un fel de medicamente, am strins din dinti si l-am baut vreo doua-trei zile si mi-a trecut, plus mamaliga calda pusa intr-un servet si aplicata pe piept !! Incearca si asa (cu mamaliga), eu ma simteam instantaneu mai bine ... si sa stai pe o perna mai mare, nu la orizontala - eu tuseam ca naiba ori de cite ori stateama mai jos in pat ! Pupici si scrie-ne cum mai esti ! 

Al meu sot are o gramada de trebi zilele acestea, gizmoul e racit asa ca io o sa stau mai mult in casa, sint suparata si trista ca a iesit asa, dar sper sa treaca ... si la mama acasa se tooot cearta oamenii aia, so numa in mood de paste nu sint acu ! ![]()
Asa ca imi iau teancul de dividiuri si ma uit la filme, asta dupa ce am bagat citeva felii de piine prajita cu untura si usturoi (io nu-s intreaga la cap, nu ?)![]()
O seara buna va doresc ... hehehe, gizmoul a adormit pe la ora 8 si ceva, cum nu a mai facut-o el de cind era bebelus ! Daia sint io pe aicea la ora aceasta !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
P.S. Olivia, ma bucur tare tare ca ti-ai gasit bratara !
Am patit si eu una asemanatoare cind eram mai mica si plecasem intr-o excursie de duminica la padure cu parintii si toot alergind prin iarba, nu am vazut ca mi s-a desprins bratara de la mina ! Mama a gasit-o pina la urma, cazuse pe linga o radacina de brad si lucea in soare, ca altminteri ura si la gara, n-o mai gaseam cit haul !!!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
g_ioana spune:
Buna seara.Am terminat treburile,maiine fac tortul,am spalat tot familionul,mandra doarme asa ca iata-ma.Maine vin musafirii asa ca Paste Fericit ,multa sanatate si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!
Incerc sa citesc din urma si mai revin pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
Liliana,n-am uitat,iti trimit 2 felii de tort.Si iti tin pumnii,asa in general!!!
Olivia ma bucur ca ti-ai gasit bratzara, si eu tin la toate bijuteriile pe care le port,pentru ca mi-au fost date de persoane foarte dragi!!
Sanatate maxima si pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii