Smecherasi de iulie-august 2004 (175)
Raspunsuri - Pagina 5
roberta04 spune:
Va uram si noi PASTE FERICIT, cu bucurii si zambete, cu un iepuras darnic pentru bebici si mamici!

Si asa in general, bafta si spor la treaba tuturor celor ce aveti anumite ganduri, poate va fi prolifica mini-vacanta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
alice2004 spune:
Si de la noi Paste fericit alaturi de familie si cei dragi si sarbatorile sa va aduca sanatate multa si numai bucurie !

Am gatat de facut mincarea - de la friptura la drob, spanac si ciorba de loboda, hehehe, cozo am cumparat ca la asta nu ma pricep ...aaa, si bineinteles ouale vopsite !
Olivia, multumesc ca intrebai de noi, nu facem bine nicidecum, Andrei nu mai vrea sa manince nik (ma iau de mina cu Liaaaa !!!!), nici suc\apa\ceai nu mai vrea decit puutin de tot, si ce este cel mai rau este ca nu pot neam sa il fac sa ia medicamentele, asa ca pe moment am renuntat ! Ieri am incercat sa ii dau sumetrolimul, Florin l-a tinut si eu i-am bagat lingurita pe git, rezultatul : in doi timpi
si trei miscari l-a scuipat pe tot, iar seara nu a vrut nici macar o gura din lapte ! Asa ca imi iau fabrica de cercuri si ma duc sa le folosesc singura pe toate pe cimpiile insorite !

Inainte mai vroia borcanelele cu fructe, acum le refuza si pe astea ! O avea frate afta aia in gura, dar mai maninca omu ceva-ceva ... asa ca facem greva foamei, l-o razbi pe el pina la urma ! Nashpa este partea cu doftoriile ... la care ma declar batuta ca nu stiu ce sa fac !
Sper din tot sufletul sa fie bine !
Cam astea-s vestile de pe frontul de sud ...
Daria, am vazut urechiutzele cu pricina, pupici multi pentru voi amindoua si multumesc pentru urarile de pe mail !
Va doresc zile minunate si sarbatorile cu bine !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Mimilinca spune:
Paste fericit cu speranta si bucurii in suflet! Petrecere frumoasa tuturor alaturi de copii, soti, parinti...si o minivacanta reusita! (si tare binevenita........)cel putin pentru mine ![]()
am avut o saptamana tare incarcata si obositoare si la servici si acasa ....
am profitat ca am ramas singurei si....am facut luna in debara, balcoane....placeri mari, nu asa...
azi plec la tulcea, petrecem acolo Pastele si venim cu copilul inapoi. Care s-a simtit super si nu ne-a simtit lipsa...sincera sa fiu nici noi, ca ea mai lipsea sa ne ajute la aranjat ![]()
v-am pupat pe toate, nu am mai apucat sa citesc, recuperez cand m-oi intoarce...

Doamna Bibi spune:
Dragele mele, va doresc Sarbatori fericite, Paste fericit, pace, impliniri, credinta, fericire, iubire, speranta.
Paste fericit tuturor!

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
kro spune:
Sarbatori fericite tuturor...si spor la bucatareala celor care mai au treaba....
Alice
sanatate multa lui Andrei...Nu te ingrijora, trece si asta...
Felicia...drum bun si petrecere frumoasa...
Roxana...tin pumnii sa iasa cum vrei tu ![]()
Liliana...super misto ouale tale...astept sa le vad si pe cele de anul asta
....Aaa...si multumesc ca te-ai uitat la pozele noastre...chiar daca erau de anul trecut ...
Olivia...iti multumesc si tie pt. raspuns...situatia s-a rezolvat...totul a revenit la normal...de Paste nu prea am facut poze, decat cateva cand cautau fetele dulciuri prin gradina
...
Corina...sanatate si Evei tale, ca parca si ea era bonavioara...
Cristalina...drum bun si voua...
Inca o data...PASTE FERICIT !...si BAFTA celor care cred ca au nevoie ![]()
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
kim222 spune:
Drept cadou de iepuras....am pierdut bratara care a apartinut mamei mele...lasind la o parte faptul ca era voluminoasa...si ca era o combinatie de aur al si galben...era superba...si era amintire de la mama...Daca nu ati cunoscut pina acum un om care a pierdut in viata lui toate bijuterile cu o anumita semnificatie..eu sint aia!
Ieri am mai imbunatatit vocabularul....cu tac (truck)...si nu s-a mai dezlipid de linga el..si mi-am adus aminte de Pat!
Si a inceput sa spuna NO..si sa arate uneori si cu degetul...
Iar zilele trecute incerca sa se fardeze....dintr-o cutie goala
Cam astea despre noi...
Roxi asteptam poze..cu schimbarea la par! Merci,..daca ai timp cind mergi la cumparaturi ...arunca un ochi si pentru scune si masute...m-ar ajuta! 
Alice lasa mami mincarica...in 2-3 zile isi revine,...da-i lichide si numai ce-i place daca -i mai place ceva..Eu cred ca-l doare gitul!
Carolina bine ca s-a rezolvat!
Liliana...tin pumniii ...asa in general si la interviuri in mod particular...
Vazut pe Botosica in lighian..sa-i papi ochisorii...
Si eu sint deci azi la servici....nici zi scurta nu este...
Edit ...pt Corina..sanatete...pare raceala..un ultim virus
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
polux spune:
Sarut mana de urari.Chiar am nevoie de pumni stransi, dar nu vreau sa vorbesc inainte de nimic.
Felicia....si credeti ca rezistati 6 luni?Glumesc, dar stiu totusi ca situatia in tara nu e tocmai foarte roza. Apropo voi v-ati stabilit in Timisoara caci ati gasit ceva de lucru acolo, sau ca acolo va placut? Uf eu te inteleg cel mai bine in privinta testelor, caci si eu stric la teste, mama mama si tot fara folos.Felicia unde mergi in Valcea?
Hehehe, vazut botosul bun la teorie.Frumos pupai-as eu ochii ei de ingeras.Apropo Monica, stiu foarte bine unde e Diostiul, caci am rude la o aruncatura de bat de acolo.Te intrebasem caci spuneai ceva de pamantul imbibat cu apa in care nu se poate cultiva.
Mai fetelor, nu stiu ce se intampla cu mine, dar sincer plang ca o toanta la stirile deosebite.Si pana acum plangeam cand auzeam mai ales de copii,dar aseara am dat apa la soareci numai vazand dezastrul care e la noi in tara, cu inundatiile.
Roxi te-ai facut frumoasa?Nu ca nu ai fi fost si inainte, dar ...Dar cozonacii i-ai terminat?Vreau si eu o bucatica please.caci eu la programul meu infernal habar nu am cand si ce voi face ptr Paste.Azi abia la 8 seara termin, deci pe la 9 sunt acasa.
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Me again, se vede ca sunt la scoala in pauza.
Se vede treaba ca sunteti in pregatiri, ca si eu tot de pe pagina a doua v-am cules, si nu ati mai scris decat 2 paginute.
Olivia unde esti?A stai ca e devreme, inca nu ti-ai baut cafeaua.Ai vazut cola?Ce as mai bea una acum, caci mi se inchid ochii.Si pana deseara mult mai este.
Cori sanatate multa zanei.Ai grija de fata, nu de alta dar raman ratele flamande saracele.
Felicia, Lumi si Monica drum bun si sarbatori fericite.
Un Paste fericit tuturor si fie ca iepurasul sa va aduca numai zambet pe fete si lumina sfanta sa va intre in casa si suflet si sa va lumineze viata.
A, vazut Giulia frumoasa si tunsa.Daria ce ai cu urechile fetei?
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Editez, caci acum am citit mesajul tau.
Olivia imi pare tare rau de pierderea ta.Stiu ce inseamna asta pentru tine.dar cum ai reusit sa o pierzi, si unde?
Multumesc de urari.Caci am nevoie de ele.
Tu esti fericita ca are cine sa gateasca ptr paste.Tot asa se agita socrela?Si tot mai plange.
Liliana
Poze cu maimutica mea
philip spune:
saluatre
is acasa, am mielu' in cuptor, salata e gata, ouale le fierb acu', mi am pasca de facut si mi-am luat de-o grija. cel mai mult ma bucur ca-s cu pupiiiiiiiiiiii! noi plecam maine dimineata asa ca Paste fericit celor care-s calatori ca si noi, sa aveti zile frumoase si linistite!
eu is acasa toata ziua asa ca tot mai dau cate un ochi pe-aci.
pupici
am vazut cretulin, de fiecare data ma minunez de buclele ei, noroc ca-i toata in rosu. si ligheanu'
philip
&andreea
copilasi dragalasi