Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cristos a inviat!

Oana, dulce foc Vlad. Te inteleg, si eu sunt indragostita iremediabil de Rayan. Probabil de aia si-a luat-o in cap ca il pup toata ziua..

Alina, sincere condoleante. Imi pare rau ca vii cu vesti proaste. Pupici lui Mandy care e o frumoasa.

Lavinia, of, nu pot crede. Sanatate multa. Ne gandim la voi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Asa, si ca sa nu pot sta eu linistita, tocmai m-a sunat sotul ca trebuie sa se duca la aeroport, deoarece cand am intrat in tara nu l-au adaugat pe Rayan in sistem si mi-au pus doar mie nr de viza sau de nu stiu ce, iar acum ne lalaim cu rezidenta.
Gata,m-a apucat durerea de cap. De fapt ma durea si inainte, dar acum e mult mai rau

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Cory imi trimiti si mie carticica te rog? Adresa mea este badiladana@yahoo.com Multumesc mult.

Avem si noi poze noi http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/detail?.dir=43bcre2&.dnm=f869re2.jpg&.src=ph

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Adevarat a inviat.

Fetelor nu am apucat sa citesc ce a-ti maiscris pt ca ne grabim sa plecam la mama.
Va doresc tuturor sarbatori fericite.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Noi am fost la soacra in vizita, acum Vlad face fitze si nu vrea sa se culce, iar dupa masa mergem in parc cu finii la o plimbare, sper sa nu ploua! Si am papat din toate bunatatile, o sa va pun maine si poze.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Oana, trimite niste bunatati aici, ca nu ne suparam.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Fetelor, am gasit magazinul Z aici asa ca sunt happy.
Ieri am fost intr-un mall deschis acum 2-3 zile si au un magazin super pentru copii, cu preturi foarte bune.
Am gasit si biberoane Chicco de care folosim noi, cu tetine fiziologice, insa, tetinele sunt doat din silicon, pe cand noi suntem obisnuiti cu cele de latex.
Ei nu-i nimic, poate scapam mai repede de biberon, nu m-as supara.
De suzi am scapat de vreo 4 luni asa ca poate scapam si de bibe in curand.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Dana m-am uitat la Cristi.. ce bine ii sta in lighenasul albastru.. e mortal..Am trimis cartea..Scrie-mi un pm cind ajunge..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Dana, super locul de joaca!

Crinuta, maine descarc pozele si iti trimit . Sunt suparata ca e innorat si ploua si nu am mai plecat in parc...am tras un pui de somn, Vlad nu a vrut sa doarma pe ziua de azi, s-a jucat in continuu cu tati. Si i-am dat si 3 palme peste pampers, ca m-a suparat, ca tipa intr-una, de nervi... Cam asta!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am intrat si noi sa sa va uram toate cele bune!

Sa aveti sanatate,sufeltele pline de lumina blanda si calda a bucuriei Invierii!

Alina Maria e trist totdeauna cand cineva ne parseste...Mai ales cand e vorba de bunici..si daca ei s-au contopit cu parte a copilariei noastre...Copilul meu porta prenumele bunicului meu ...Tocmai pentru ca imaginea lui este vie pt mine si acum dupa 21 de ani de cand nu mai este..

Bubule mama vazuram si noi pozele!Cred ca esti indragostita..Toate cred ca umblam in varful picioarelor si cu inima cat ...-nici nu stiu cu ce as putea sa o compar...- cand e vorba de dumnealor!

Sunt niste minuni..Asta seara plimbandu-en prin parc dupa ploaie am vazut ca iesise soarele..Si era minunat la apus!

Am privit Soarele ,Copilul si nu cred ca ma fost vreodata mai fericita!O sa punem poze!

Ixxi!
Vorbareata mneaei!!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput