Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Ubi spune:
Alina - condoleante
Lavinia - sanatate multa si tie putere!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
oana cretu spune:
Cristos a inviat!
Scriu telegrafic, ca sunt f obosita.
Alina, condoleante sincere!
Lavinia, ma rog sa fie totul bine!
Dana, nu am reusit sa vad pozele!
Crinuta, e un scump, am vazut pozele!
Va pup pe toate, nu am starea adecvata sa scriu acum, cum o fac de obicei.
Bubu, ai de ce sa fi indragostita! Mi se pare ca seamana Seb cu Vladut sa sti! Mai multi care l-au vazut au zis asta, inclusiv tati!
Eu am tras o portie de plans azi cand au sunat ai mei sa ne zica "paste fericit" si sa ii zica "La multi ani" lui George.
Am fost la Inviere cu fetele de pe forum de aici, si s-au mirat ca Seb e asa cuminte la biserica, ca de ce zic ca e neastamparat. In biserica e schimbat total, nu zambeste, nu rade, nu plange, decat e atent la slujba, serios, ca un om mare. Cred ca soacra a avut dreptate ca o sa se faca preot.
Pupici la toate!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
lavinia345 spune:
Buna seara!
Aseara am dormit printre picaturi,Natalia a facut febra toata noaptea si deci plansete,de la Nurofen nu s-a simtit nici o schimbare asa ca i-am pus un Novocalmin.S-a potolit vreo ora si apoi toata noaptea s-a foit,diaree peste diaree,sosete cu otet si alte minuni.De dimineata eram chiuana dar mititica se simtea si mai rau,ea care de obicei se dadea jos din pat sa se joace,de data asta a stat langa mine.Cand i-am luat temperatura am avut un soc,39.5.Nu stiu cand m-am imbracat si am imbracat-o si pe ea,am fugit la urgente,se scutura din tot corpul si mi-a fost frica sa nu faca convulsii.Doctora mi-a zis ca e de la dinti,mi-a dat Enterol,Nevralgin ca-s mai eficiente ca Novocalminul si Fenobarbital pe care nu o sa i-l dau,am ametit cand am citit prospectul(e indicat pt epilepsii).Si sa am in casa Eferalgan...Dar pana acum ce sa zic,apucasem sa-i dau novocalmin inainte sa plec la spital asa ca toata ziua n-a mai facut febra,a baut Enterolul dar diaree tot face,cam la 3 minute iese apa din fundulet,nu mult dar iese.E super iritata la fund,de atata diaree si de atata sters,nici macar nu apuc sa schimb pampersul,pana sa o dau cu crema iar face si o iau de la capat.Supa de morcovi nici sa nu vada,tot ce a mancat azi sunt sticksurile.I-am facut niste mucilagiu de orez sa vad cum i-l bag pe gat.I-am dat cu forta si Nevralgin dar acum cateva zile a vomitat de la el.A plans mult seara pana sa adoarma,nici in fundulet nu vrea sa stea si toata ziua am tinut-o in brate si a dormit numai pe burta mea.Acum vad ca e linistita,nu se mai foieste deloc,chiar doarme frumos si nu mai are febra.Doamne ajuta sa nu mai faca febra in noaptea asta!
Va multumesc pentru suportul moral si va pup,sanatate multa si numai bine va doresc!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
oana cretu spune:
Sanatate multa scumpa Natalia! Off, prin cate trebuie sa treci, Lavinia. Sper sa se rezolve toate problemele repede. Te pup, si pe Natalia pe nasucul ei mic!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
BDana spune:
Si noi am avut o noapte grea de tot. Cristi s-a foit de la inceputul noptii, apoi doar statea cu ochiii pironiti in tavan si gemea, ud tot, cu transpiratii reci. A inceput sa verse, iar spre dimineata a avut scaune apoase, vre-o 4-5. Mi-era mila de el saracul, nici nu-i puneam bine pampersul ca si auzeam "bolborosind" in el. Probabil ca ceva din ce i-am dat nu a fost in regula, mai ales ca si soacra-mea ( la ea am mancat ieri) a avut aceleasi simptome. In fine, nu mai zic nimic, ca e zi sfanta.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
BDana spune:
Lavinia, sanatate Nataliei, colega noastra de suferinta.
Oana incearca acum sa vezi pozele. Mergi pe "Cristian". lui Seb cel pios.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
bubu05 spune:
'Neata fetelor!
Imi pare asa de rau, Lavinia, prin cate poti sa treci, mai ales cu Natalia! Suntem alaturi de tine si daca ai nevoie de un sfat, suntem aici, toate! Te pupam!
Oana Cretu, cam toti piticii seamana intre ei, niste ingerasi, ce mai!
BDana, of...si voi sunteti cu burtica? Aveti grija la regim, mititelul!!
Si Vlad a dormit pe reprize, s-a trezit plangand, dar rau, de 3 ori azi-noapte...sper sa iasa o data maselele alea, ca nu mai pot! Ieri nu a vrut sa doarma nici macar 5 min toata ziua...va dati seama, 12 ore el nu a dormit! Si credeam ca o sa doarma neintors...de unde...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
[quote]Originally posted by oana cretu
Cred ca soacra a avut dreptate ca o sa se faca preot.
Oana si Seb
(10.01.2005)
[/quote]
Doamne Ajuta! Ce daca se face preot? F. bine!
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
La multi ani, de Sf.Gheorghe, tuturor ce poarta nume de sfant!
Poze cu Vladutz
oana cretu spune:
Imi pare rau Dana ca nu e bine Cristinel. Sanatate multa la frumusetea mica! Am vazut pozele si am inceput o zi buna, privindu-le. E adorabil!
Bubu, curaj si tarie pt perioada maselutelor va doresc. Imi pare rau, mititelul. Nu e nimic daca se face preot Seb, doar ca zic ca a avut dreptate. Si visul meu e sa fie fotbalist reumit, dar destept.:P
Eu am inebunit de tot. Zici ca-s gravida. Alaltaseara m-am culcat la 3, m-am trezit la 10, azi noapte la fel. Si am visat ca George era gravid de o fetita in 5 luni. Si ma certam cu toti ca ziceau ca nu se poate asa ceva, dar eu o azusem la eco.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE