Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)
Raspunsuri - Pagina 11
oana cretu spune:
Ce ametita sunt, am uitat sa zic un sincer "La multi ani" la cei care si-au sarbatorit numele ieri. Sper ati sarbatorit bine.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
bubu05 spune:
Oana Cretu, o fi vreun semn??? si
Cred ca i-ar placea lui Seb o surioara!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
cory35 spune:
LA multi ani celor ce si-au sarbatorit ziua ieri..(in mod special lui George al Oanei Cretu)
Dana si Lavinia imi pare rau de puiutzi vostrii..si sper sa le treaca cit mai repede..
Bubu05 stiu prin ce treci, si iti spun ca o sa iasa si maselele alea odata si se linisteste copilu cu somnu.. Amanda de citeva zile doarme de la 9 seara pina a doua zi dimineatza la 8 jumate si a inceput sa aiba doar un somnulet pe zi de o ora (sau 2 ore) ..
oana cretu spune:
Nu are cum Bubu sa fiu , desi nu mi-ar displace ideea, dar mai incolo.
Cory, esti o scumpa, merci.
Asa de aeriana sunt ca am vazut 10 dinti la Seb, din care "doi" sunt de fapt doua maselute. Ii multumesc lui Doamne Doamne ca nu am simtit ca i-au iesit.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
bubu05 spune:
Doamnee, sper sa nu-l apuce si pe Vlad burtica, ca ma dau cu capul de pereti . A avut doua scaune moi, apoase, unul pe la 3 si unul pe la 8 seara...i-am facut ceai de menta, la pranz a avut pilaf cu pui, dar a mai mancat intre timp cateva guri de pasca (am gasit stafide in kk ) si o mana de pufuleti
Cory, sper sa se linisteasca o data ce ies maselele, dar mai e cale lunga pana atunci, ca nu se vede nimik in gurita...
Iata cateva poze de la Paste, n-am avut timp sa fotografiez bunatatile, dar se vad cateva pe masa. Enjoy!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Lavinia, sanatate Nataliei.
Oana, superbe pozele. Sunteti niste frumosi.
Patricia, aoleu, tot la fingers-ul tau ma gandesc. Ce fac??????
L-am tuns pe Rayan azi, si ca de obicei zic ca tund putin, cate o bucla aici, cate o bucla acolo si apoi la trezesc cu un faras plin si cu regrete.
pupici
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, mersi !
Lasa, ca ii cresc buclele la loc, dar stiu ca ti-era drag de ele!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Oana, vad ca si cos de paine aveti la fel ca noi ( in Ro).
Si eu i-am luat lui Rayan o tabla asemanatoare cu cea a lui Vlad, dar s-a rupt a doua zi, deci de atunci nu mai iau decat de la firme mari ca tare m-am enervat.
Apropos de jucarii, alaltaieri am fost intr-un mare magazin pentru copii si am gasit multeeeeeeee jucarii de la Fisher Price de vreo 3 ori mai ieftine decat in Ro. In afara de asta diversitatea este mai mare, deci ai de unde alege.
Am pus ochii pe o broasca cu litere ( Amaya, ceva in genul acelei jucarii a lui Andrei, mingea mai precis), cantece, cuvinte in enleza si tare as vrea sa i-o iau. Costa cam 12$.
Aaaa, am uitat sa va spun ca suntem in perioda de pupaturi. Rayan sta doar cu mine cand fac curat sau spal vase. Nu vrea sa se joace singur sub nici o forma, asa ca ieri cat am spalat vase si bucataria a stat langa mine si m-a pupat de vreo 50 de ori. El pupa pantalonul, ce sa faca, statea langa piciorul meu, dar chiar acum cand scriu asta a venit la mine si mi-a pupat mana. Ma impresioneaza ce face, e dulce, e iubitor, iar seara ne pupa pe rand, pe tati si apoi pe mine, si tot asa.
Avem o singura mare problema: nu vrea sa doarma fara noi, doar intre noi. Nu va spun ce prapad este cand il punem in patutul lui.
pupici
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, pai de ce nu-ti faci lady's? nu gasesti acolo ce-ti trebuie?
Poze cu Vladutz
kris spune:
ADEVARAT CA A INVIAT!
Noi, astazi ne-am intors de la tara. Au fost niste zile minunate! Bia a stat numai in curte, mai bine zis in curtea de animale. M-a terminat, si a vrut mai mult in brate. Dupa ce s-a taiat mielul a fost tare dezamagita ca nu-l mai gasea, ca mai apoi de oaie pt ca o dusese la tarla.
De asta data am mancat si noi pamant. In rest numai prim gradinita de flori, dupa puisori, rate, caini, gaini, etc M-a rupt de mijloc.
Sa stiti ca si Bia vrea numai la mine. Sta lipita de mine, abia ca ne mai duce la tati, socrii cu care de altfel si locuim. Nu stiu ce se intampla! Vorba lui Shobo, sper sa fie trecator!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)