Ai nostri, ca brazii (ianfeb05) (11)
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Oana, da, il striga tata pe Amin. Chiar acum 2 zil eram intr-un supermarket si Rayan il caute pe sot si cum nu il vedea a inceput sa strige tare " tata". Am fost foarte emotionata, insa tati era departe si nu l-a auzit, dar cand i-am povestit a fost foarte impresionat...
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Ana Maria, daca le vezi pe femeile de aici cum se acopera, nu le vezi decat ochii....
Din pacate am uitat aseara camera digitala acasa si am fost nevoita sa fac poze cu telefonul, dar next time nu se va mai intampla.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, e super acolo, f. frumos peisajul, nu te ispiteste marea? Nu ai voie sa faci plaja, nu? Rayan e un ranjit, ca de obicei si dulce foc! Ma bucur ca s-a acomodat asa de repede cu tati! E bine ca nu trebuie sa-ti pui si in cap ceva...dar fiecare tara cu obiceiurile ei!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Eu nu mai pot, il iubesc enorm, sunt indragostita iremediabil de EL!
Poze cu Vladutz
Alina Maria spune:
Buna seara doamnelor , ne cerem scuze de absenta insa de cand am aflat ca bunicul a murit parca merg prin vis . Nu-mi vine sa cred ca s-a dus asa repede de printre noi , avea doar 65 de ani , l-au operat de una de alta de a facut infectie si nu i s-a mai inchis operatia si tot asa . Vai de dr. de pe acolo care se duc repede mult prea repede la cutit .
Ma scuzati mi-am spus doar oful , sunt necajita tare si ca sa uit sau ca sa fac ceva am facut o gramada de treaba , parca asa in ciuda nu stiu cum sa spun .
E pastele maine insa pt. mine e aiurea rau desi am facut o pasca si oua rosi ca vine sora mea pe la mine , s-au dus timpurile cand eram toti acasa de pasti .
Viktoria ma bucur ca ai tai au fost pe la tine , ma bucur chiar f. mult ca stiu ce inseamana fara si nu doar asa fara ci si departe de casa .
Oana multumim mult de atentie , doar tu nu ne-ai scapat mesajul . Cum ai reusit sa faci drob ? ai gasit ce iti trebuia ca eu nu gasesc mai nimic aici .
Crinuta am vazut si eu pozele voastre , ca intotdeauna tu esti o frumoasa si Rayan te calca pe urme .Imi place mult ce scri despre el chiar daca pe tine te enerveaza ca e incapatanat eu zic ca e bine ca nu e un mototol , mai bine asa inversunat ca si Mandycare e din ce in ce mai mai ... daca nu e cum vrea ea e jale ce tipa si ce face si problema e ca nu mai uita asa usor adica sa ii dau altceva , faza asta nu mai merge .
Felicitari restul fetelor gospodine precum Bubu ( Oana ) care au petrecut atatea ore in bucatarie .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
bubu05 spune:
Alina Maria, sincere condoleante, imi pare rau ca treci prin momente grele chiar acum de Sf. Sarbatori de Paste!
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Christos a inviat!
Eu sunt tare necajita acum de sarbatori,tata a facut un preinfarct ieri si azi au zis ca a facut si embolie pulmonara.Mi-e asa de frica....totusi sper ca va fii bine,inca mai are putere desi nu prea colaboreaza,e incapatanat si nu vrea sa manance,dar umorul inca nu si l-a pierdut.Plange...Natalia e inca ragusita si tuseste,acum o ora a facut diaree cu miros puternic de sulf si are 38,2.Sunt ingrijorata de starea ei,era asa palida la fatza....
Paste fericit fetelor!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
cory35 spune:
Paste Fericit! si Cristos a inviat..
Imi pare rau ca unele mamici nu se pot bucura deplin de pasti..
Lavinia sunt alaturi de tine si sper sa treaca toate necazurile astea..Oare Natalia nu a facut kk asa de la medicamente??Oricum nu strica sa afli si parerea unui medic..Sanatate multa toata familiei..
Alina Maria sincere condoleantze..
Bubu ce de bunatati ai gatit.. Pofta buna la ele ..
Crinutza frumoase poze cu Rayan, are o figura asa scumpa de smecheras..
Oana si Tomasa pupici..
Catiflo m-a tentat reteta de pasca dar nu am facut-o.. caci m-am apucat de Brownies(care le stiam) dar o sa o incerc intr-o zi..
Witchie frumos titlu
Apropo am primit o carte in format electronic "Totul se intimpla de la 0 la 6 ani"(psihologia copilului)..Sa-mi spune-ti daca va intereseaza si o trimit prin mail..
BDana spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Va doresc ca stralucirea acestei sarbatori sa va lumineze caminele si casa. Sa fiti fericite si sanatoase.
Alina Maria consoleante. Cred ca e greu sa te bucuri de sarbatori asa departe de casa si de rude. Iar daca mai primesti si vesti neplacute, e cu atat mai greu.
Lavinia sanatate multa tatalui tau si Nataliei.
Felicitari gospodinelor. Eu nu am facut decat friptura, azi noapte. Restul am adus de la mama si de la soacra asa ca am frigiderul plin ochii.
O zi superba in continuare.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).