"Open marriage"-da/nu/de ce/cand/cum? (2)
Raspunsuri - Pagina 14

forte spune:
quote:
Originally posted by zanazanelor
Eu inteleg ca sunt cum sunt si ca le place la nebunie, dar chiar sa mergi pana intr-acolo incat pana si de ziua de nastere a celuilalt sa nu poti face altceva decat sex...
Dar ce probleme au unii in viata. :)

Elise spune:
quote:
Eu inteleg ca sunt cum sunt si ca le place la nebunie, dar chiar sa mergi pana intr-acolo incat pana si de ziua de nastere a celuilalt sa nu poti face altceva decat sex...

si nici macar sex cu el...

Elise

zanazanelor spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
si nici macar sex cu el...
Elise
Nu, Elise, ca a facut-o si cu el...a fost o petrecere in trei...
Forte, nu-i problema mea in viata, trust me, dar vad ca ti-a scapat acest amanunt, si chiar daca nu ti-a scapat, vad ca tie nu ti-a spus nimic despre acei oameni...
Ei, cum ar fi sa te intrebe o prietena: "draga mea, ce cadoul ti-a facut sotul de ziua ta de nastere?"... Iar tu sa spui: "o partida in trei"...

Elise spune:
ok, nu numai cu el...ca doar nici tortu' nu-l maninci numai tu cu el, il maninci cu invitatii...prieteni, rude, persoane apropiate... ce, te bucuri singur de ziua omului?!
frumos, lipsit de egoism....
da' nu mi-as dori totusi ca barbatu-meu sa isi aduca o rezerva, cadou de ziua mea.
Elise

forte spune:
quote:
Ei, cum ar fi sa te intrebe o prietena: "draga mea, ce cadoul ti-a facut sotul de ziua ta de nastere?"... Iar tu sa spui: "o partida in trei"...Si sa te mai si mandresti cu asta...
Daca asta imi doream, as fi fost incintata. Unde e problema cind aceste lucruri se regleaza intre adulti care-si dau consimtamintul?
Elise, tu te uiti urit si cind vine vorba despre nevoia de privacy in cuplu. Ce sa discutam de sex in trei si alte "nebunii".

daniela_b spune:
quote:
[br Cu riscul de a ma repeta si a fi luata la trei-pazeste, pe cinstite acum: cum vi se pare "cadoul" pe care si l-au facut reciproc de ziua lor de nastere? Pentru ca, poftim, o asa viata "libertina" si "normala" vad ca i-a impiedicat pana si de ziua lor aniversara sa-si ofere altceva ce nu are nici o legatura cu sexul...
Zanazanelor, nu e problema ca te repeti si sigur nu te ia nimeni la trei-pazeste, de exemplu eu am multa rabdare sa inteleg ce vrei tu sa zici si sa semnalezi, totusi...chiar te-ai blocat aici, de fapt, la pagina 7 (parca)?
Despre aceste temeri vorbeam eu mai sus.
Ti-ar fi teama daca ti s-ar intimpla chiar tie?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

daniela_b spune:
Si totusi sexul in trei este cumva altceva, zic eu...
Nu era vorba despre open marriage la subiectul asta?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

zanazanelor spune:
Ei si tu acum... Nu m-am blocat...
Dar ma amuza ca toata lumea s-a apucat sa faca inconjurul lumii, sa gaseasca tot felul de argumente...si pentru ce?
Mie imi place sa sintetizez, iar sinteza tuturor paginilor prezentate de In_trecere este foarte simpla: doamna este foarte fericita ca are o casnicie beton si considera ca acest lucru se datoreaza faptului ca atat ea, cat si sotul ei, sunt amatori de aventuri la greu, si nici nu se sfiesc unul de altul... Si incearca sa ne convinga ca a-ti gasi pe cineva care sa-ti permita asa ceva (chiar daca tu respingi ideea, poate te aduce pe calea cea "buna" poama pe care o intalnesti) este cea mai buna cale de a-ti mentine o casnicie, ba mai mult, chiar sa o si consolideze...
Crezi ca ma impresioneaza prea mult ca a gasit pe cineva care sa-i faca mendrele? Poate si sotul ei e fericit ca a gasit o poama la fel ca si el... Nicidecum. Nu gasesc nimic extraordinar in asta...
Iar prezentarile despre poligamie si alte analize nu fac altceva decat sa serveasca drept umplutura, pentru ca daca dai umplutura la o parte, ramane esenta: sunt doar 2 oameni carora le place sa insele si considera ca este minunat sa faci asta...
Si acum sa-ti raspund la intrebare: de ce sa-mi fie teama? Pe mine nu ma influenteaza nimeni. Iar daca eu consider ca o astfel de viata este cu mult prea jos decat ceea ce reprezint si astept eu de la mine, in primul rand, si apoi de la sotul meu, atunci mi-am stabilit drumul in viata...
Si pentru Forte: mai, draga, daca pana si de ziua mea as visa numai la tavaleli, atunci mi-as face probleme serioase... Si daca chiar nu poti sa te afunzi mai mult in situatie si ti se pare ok, atunci nu mai comentez nimic...

zanazanelor spune:
Dani, ba da, chiar despre open marriage este vorba la subiectul asta. Si dupa cum bine se observa, acest mariaj nu implica numai sa ai aventuri cu cine doresti, dar este extraordinar de bine si cand se ajunge si la partide in 3 cu amanta sotului sau cu amantul sotiei... Si, perfectiunea aceste casnicii: sa mai fi si prieten la catarama cu cel care se tavaleste cu sotia sub ochii tai...
Daca o asa situatie vi se pare normala, fratilor, atunci nu mai stiu ce sa zic...
Si ce? Daca s-au gasit 2 oameni care sa-si dea acordul in ceea ce fac, atunci inseamna ca ceea ce fac ei este si normal?
Ia ganditi-va un pic la filmul "Nascuti asasini". Si cei doi erau indragostiti si cand omorau li se parea ca nu fac nimic iesit din comun. Ea era de acord cu ce facea el, el era de acord cu ce facea ea...si ce bine le era...
Si acum intrebarea: vi se parea normal DOAR pentru simplul fapt ca in isi dadeau acordul?

Carlin21 spune:
Din partea mea pentru in_trecere, daca mai treci cumva pe aici, multumiri ca ti-ai facut timp sa scri atat, mie mi-a placut, am gasit raspuns la unele intrebari.
Pe mine nu m-a oripilat, nu m-a jignit nimic din ce a scris.
Am vazut acum vreun an, doi nu mai stiu exact, un reportaj pe Discovery despre sotia lui John Lennon, Yoko Ono(sper ca asa se scrie).Nu am vazut de la inceput, dar am retinut ca la un numar de ani de cand erau impreuna, din unele motive, cica ea nu il mai dorea fizic pentru o perioada, sau asa ceva, a vrut sa ia o pauza din aceasta relatie, desi zicea ca il iubeste foarte mult.
Asa ca l-a "cuplat" cu asistenta lui, o tanara de douazeci si ceva de ani, frumoasa, pe care sotia o cunostea foarte bine ca sa zic asa si stia pe mana cui il da.
Ei locuiau inainte la New York, apoi Lennon impreuna cu partenera noua s-au dus sa locuiasca pe coasta de vest undeva, asa ca practic ii despartea un continent. Cica sotia ii suna din cand in cand sa vada daca totul este in regula. In reportaj a aparut si fosta asistenta, care inca arata bine.
Si este posibil ca acest mod de a trai o relatie sa fie mai frecvent decat am crede la prima vedere. Doar ca nu este prea vizibil, este mai discret, nu scris pe forum public toata ziua.
Citind pe aici, mi-am adus aminte de fostul meu instructor auto, un om foarte placut, pasionat de ceea ce facea, care isi mai racola cate o eleva la scoala de soferi din cand in cand, dar nu numai .
Ii placea aceasta variatie din cand in cand. Desi a tatonat destul de elegant terenul si cu mine, tot elegant i-am dat de inteles ca eram in tatonari cu alt tip si nu a insistat. Mi-a spus ca ii place ca din cand in cand sa aiba cate o relatie extraconjugala cu cate o femeie pe care el o considera atragatoare si neaparat sa fie pe lungimea lui de unda, adica sa poata si discuta cu ea. Daca relatia incepea, el mi-a spus ca primul lucru care il spune partenerei este urmatorul "Sotia mea e pe primul loc in viata mea, n-o sa ma despart de ea" si treaba putea incepe.
L-am recomandat ulterior unei prietene ca instructor si ea a avut o relatie cu el de cateva luni.
Tot el mi-a spus ca dupa o astfel de aventura parca isi iubeste mai mult nevasta, si un timp nu da tarcoale nimanui, ceea ce eu n-am putut pricepe in ruptul capului.
Si l-am mai intrebat daca sotia lui stie sau daca face si ea la fel. Mi-a zis ca banuieste dar ca nu o deranjeaza, si el zicea ca daca ea nu ar face la fel cu un tip care ii place ar fi fraiera.
Nu mai stiu nimic de el, asta s-a intamplat cu peste 10 ani in urma, la vremea aceea nu aveau copii si el isi dorea mult sa devina tata.
Deci era tot un fel de open marriage.
"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb