"Open marriage"-da/nu/de ce/cand/cum? (2)
Raspunsuri - Pagina 15

Elise spune:
quote:
Originally posted by forte
[quote]Originally posted by zanazanelor
Daca asta imi doream, as fi fost incintata. Unde e problema cind aceste lucruri se regleaza intre adulti care-si dau consimtamintul?
Elise, tu te uiti urit si cind vine vorba despre nevoia de privacy in cuplu. Ce sa discutam de sex in trei si alte "nebunii".
Forte, eu ma uit urat cind vine vorba de privacy in cuplul meu.
Privacy si open marriage si sex in 5 in cuplurile altora...sa fie cit cuprinde, ma uit frumos!

Stiu, sint o incuiata, nu trebe sa imi spui! Asta e, ce-i al meu al meu sa fie....

Elise

forte spune:
Zina, in_trecere si sotul ei nu violeaza pe nimeni, nu sechestreaza oameni pe care ii supun la "perversiuni" sexuale. Sau chiar nu poti sa faci diferenta intre a ucide oameni din placere si nu din legitima aparare si a avea sex in trei?

Elise spune:
ca tot veni vorba.... "legitima placere de a avea sex in 3" presupune si o persoana din afara cuplului (cum era pustoaica de care vb. in_trecere).
Esti foarte sigura ca si pentru ea era normal ca buna ziua si nu i-a marcat viziunea asupra unei casnicii "bune"?
In_trecere sustinea altceva.... sustinea ca o compatimeste.
De ce oare?
Ca a gasit un om care nu-si face share la nevasta - deci un barbat ca majoritatea?
Ei nu i-a format mentalitatea, n-a orientat-o spre alt tip de viatza?
"open" marriage inseamna in fond deschis, deschis spre altii, care "altii" la rindul lor pot fi mai mult sau mai putin influentati.
Exista un impact.
Un impact pe care nu vor sa-l aiba asupra propriilor copii.
De copiii lor se feresc.
Daca e pozitiv de ce se feresc?
Elise

zanazanelor spune:
Mai, Forte, fac foarte bine diferenta, crede-ma. Nu am facut altceva decat sa plec de la ideea ca daca cei doi fac ceea ce fac cu acordul celuilalt, atunci ceea ce fac este OBLIGATORIU si normal...
Daca cei 2 s-ar gandi intr-o buna zi ca este incitant sa faca dragoste pe o plaja, seara, si toata lumea sa se uite la ei, ai considera ca ceea ce fac este perfect normal? Intreb pentru ca imi aduc aminte cum ma plimbam prin Costinesti seara si de pe faleza puteai sa vezi o gramada de perechi care nu aveau alt loc de harjoneala decat pe plaja...si nu oriunde...ci erau unii chiar in bataia luminii de la stalpii de electricitate...
Daca nici la intimitatea ta cand esti cu partenerul tau nu tii, atunci ce naiba mai pretuiesti?
Eu consider ca unul este iubitul pe care l-am avut acum 7 ani, si altul este sotul cu care m-am casatorit si cu care vreau sa trec prin viata.
Aha...ca tot mi-am adus aminte... Cand un barbat se culca cu un copil (haideti ca au fost atat de multe cazuri in care copiii au zis "da" dupa ce "agresorul" le-a promis cate-n luna si in stele) este normal?
Despre faptul ca In_trecere nu este in stare sa stea netavalita cu nimeni nici macar 1 luna nu spuneti nimic? Sau si aici sunt blocata de la pagina 7?
Mai, daca are acordul sotului pentru toate aventurile Mariei Sale, asta nu inseamna ca, din punctul meu de vedere, este o femeie a-ntaia. Tot usuratica se numeste, si cu acordul si fara acordul sotului!
Da, este un alt stil de viata...dar pe limba multora la fel se cheama: depravare. Suna naspa? Pentru mine da! Pentru ea nu!

forte spune:
quote:
Originally posted by zanazanelor
Mai, Forte, fac foarte bine diferenta, crede-ma. Nu am facut altceva decat sa plec de la ideea ca daca cei doi fac ceea ce fac cu acordul celuilalt, atunci ceea ce fac este OBLIGATORIU si normal...
Daca cei 2 s-ar gandi intr-o buna zi ca este incitant sa faca dragoste pe o plaja, seara, si toata lumea sa se uite la ei, ai considera ca ceea ce fac este perfect normal? Intreb pentru ca imi aduc aminte cum ma plimbam prin Costinesti seara si de pe faleza puteai sa vezi o gramada de perechi care nu aveau alt loc de harjoneala decat pe plaja...si nu oriunde...ci erau unii chiar in bataia luminii de la stalpii de electricitate...
Daca nici la intimitatea ta cand esti cu partenerul tau nu tii, atunci ce naiba mai pretuiesti?
Eu consider ca unul este iubitul pe care l-am avut acum 7 ani, si altul este sotul cu care m-am casatorit si cu care vreau sa trec prin viata.
Aha...ca tot mi-am adus aminte... Cand un barbat se culca cu un copil (haideti ca au fost atat de multe cazuri in care copiii au zis "da" dupa ce "agresorul" le-a promis cate-n luna si in stele) este normal?
Despre faptul ca In_trecere nu este in stare sa stea netavalita cu nimeni nici macar 1 luna nu spuneti nimic? Sau si aici sunt blocata de la pagina 7?
Mai, daca are acordul sotului pentru toate aventurile Mariei Sale, asta nu inseamna ca, din punctul meu de vedere, este o femeie a-ntaia. Tot usuratica se numeste, si cu acordul si fara acordul sotului!
Da, este un alt stil de viata...dar pe limba multora la fel se cheama: depravare. Suna naspa? Pentru mine da! Pentru ea nu!
Zina, draga mea, daca recitesti mesajele mele eu vorbesc peste tot de adulti care consimt la a avea relatii sexuale unii cu altii. Nu-mi mai baga atita pe git acest asa numit argument cu pedofilii. Nu este normal sa ai sex cu un copil. Sint de acord cu tine. Dar aici vorbim de adulti. Da?
Iar tu nu ai avut relatii sexuale decit in pat, cu lumina stinsa dupa ora 10 seara?

Elise spune:
zanazanelor... cre' ca aici cam exagerezi:
quote:
adik... pina la urma n-ai voie nici cu ala din dotare?
ca a plecat discutia de la open marriage si am ajuns la comportament indecent pe faleza in Costinesti.
quote:
Eu consider ca-i tot ala. Altfel, probabil, mi s-ar face dor de iubitul de la inceput...
Tie iti place asa postura de nevasta demna shi tzeapana?
Elise

amuleta spune:
"Ii dai raportul mamei tale dupa fiecare partida de sex conjugal ca sa-i explici ca s-a derulat conforma normelor traditionale predate in familie? "
Forte, esti draguta ca intotdeauna.
Chiar daca ai rastalmacit ( dezamagitor ?) ceea ce-am spus, o sa mai scriu o data : Un rahat cu mac ramine un rahat cu mac. Chiar daca filozofam pe marginea lui.

casandra spune:
------
Forte:
Iar tu nu ai avut relatii sexuale decit in pat, cu lumina stinsa dupa ora 10 seara?
------
Poate ca asta e "normal" pentru unii.
Nu ne gandim ca insinuarile rautacioase pot fi jignitoare?

forte spune:
Dar de ce va ingrijorati voi numai pentru cei cu care sinteti de acord? Cind multi ti-au spus ca zina zinelor are un stil foarte deplasat de a vorbi ai facut pe ingenua: vai, asa spune ea adevarurile, cind zina vedea numai curve si fraieri in stinga si dreapta. mai, mai, ce moralisti de duminica sint pe aici.

Veve spune:
3
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6