Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, Dordia, Cristina si tuturor celor ce pleaca va urez un Paste fericit cu multa lumina in suflet! Drum bun!
Lavi, faci botezul la catedrala din Alba?

La noi e asa cum am zis, o afta destul de mare, deci nu e deloc faza incipienta, care cica nu prea are tratament, doar sa dau cu bicarbonat de sodiu si cu inca o chestie, nu stiu cum sa ii zic in ro. Insa nu pricep cum de a luat-o missa, ca cica se transmite, ma gandesc ca de la taica-su insa pare-se nu a avut in ultimul timp!
In fine, m-am linistit, mai ales ca Amalia a fost tare in forma adineaori, a tras o portie de ras cu hohote repetate de mai mare dragul!

Catuta, deci inteleg ca tava e gen tava de chec!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Alina, e o tava ca cea de chec, dar e mai lata,este patrata.Acum depinde si cat faci ca daca faci putin i-ti ajunge si o tava de chec.
Ma bucur ca e bine Amalia.

Le uram si noi celor care pleaca din Bucuresti in Paste fericit alaturi de familie si cei dragi si multa lumina in suflet si bucurie!

CRISTINA.H , cum facem cu laptele daca tu pleci maine mai devreme? Cam la cat sa venim dupa el? Vad ca pe mess nu ai intrat,daca nu apari o sa te sun eu pe telefon.Pupici.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

BRANZICA PENTRU BBI, se obtine din 250 ml de lapte praf din care bea bb, care se pune la fiert. Cand clocoteste, se adauga 2 tb de Ca lactic. Se strecoara. Ce ramane e branzica, care se da proaspata la copil. Dc mai ramane, la congelator.
Se poate servi in piureul de legume sau cu pulpa de mar copt.
Bon appetit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mirabilis, . Citisem pe DC cam cum se face branzica din lapte praf, dar mai citisem pe un topic nu mai tin minte exact care caci am folosit Cautarea- ca nu e chiar recomandat sa se faca branzica cu pastile de calciu- si dadea acolo o explicatie...stii ceva despre asta?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Mandy nu stiu...Si nici nu ma pot gandi la un motiv plauzibil. Daca afli, te rog sa imi spui si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Oare prea mult Ca nu dauneaza bbului? Ma gandesc si eu logic, nu dati cu rosii

Si cu cata branzica se incepe? Marim portia treptat, ca la celelalte alimente?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am mai intrat acum pe fuga,

Si eu va urez drum bun la toate care plecati de acasa, spor la gatit la cele care ramaneti pe loc si petrecere frumoasa la toata lumea!!!

Alinus nu, acolo am facut nunta in 99 toamna. Adica vara. Botezul il facem pe 30, la Bucuresti.

Feli pai deja am interpelat-o pe baba de la lumanari si nu i-am dat nimic, acu sa ma intorc si sa zic: tanti, iti mai pun inca o data aceleasi intrebari da'-ti dau si 100.000 in prealabil! Sa vad, ce-mi raspunzi acu?

Na, ce sa zic ?! cu botezul ma mai stresez eu cand ma intorc. Deocamdata ma bucur nespus ca plecam, n-am mai iesit din Bucuresti de pe 30 iulie. De neconceput la mine n vremurile bune! Bune? Dar astea cum sunt? Foarte bune! Ca am doua minuni, pe care altadata nu le aveam.

Eu nu ma grabesc cu branzica si iaurtul, dupa 7 luni, mai incolo. Acum sunt in program, in ordinea asta: piure de fructe, cereale in fructe, supa, piure de cartofi, carne de pui, galbenus, piure de cartof amestecat cu alte legume...

mandy iti fac galerie maxima cu plecatul cu Krisztian in Ungaria la vara. Noi mergem in iunie la Albena (370 km, cam asa, pe unde vrem sa o luam noi) cu toate fetitele. Adica ambele

Eu zic ca o sa fie un concediu placut si relaxant. Daca nu mergi in concediu vara asta apoi faci ca trenul la toamna/iarna. Eu asa am patit in 2002 cand Silvia era mica rau si aveam si licenta de dat.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu stiam de branzica pentru copii facuta cu cateva picaturi de lamaie sau sa adaugi un iaurt mic in laptele care fierbe.

Dordia , ti-am vazut pozele cu Stefanut mancaciosul, sa va traiasca ca tare dragut e!

Am reusit si eu azi sa fac putina curatenie pentru Pasti, am spalat geamurile,perdelele, am calcat iarasi si am facut curat in baie,dar mai am....

Ma uit la meciul Stelei si ma ingrozesc,toarna arbitru cartonase galbene pentru ai nostrii la greu,mi se pare normal,cum sa ajungem noi,o tara parlita in finala?!?

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

vreti-nu vreti eu tot o spun: HAI STEAUA!!!

catutza-si eu am zis la fel.

Da' sunt optimista ca Stefanelul a facut kk la inceputul meciului si a purtat noroc, ca am dat gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mirabilis, uite linkul, e ultima postare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=52991&whichpage=2&SearchTerms=branza%2Ccalcica

Noi ne gandim ca dupa ce introducem mai serios pieptul de pui si galbenusul sa incepem si cu branzica si iaurtul. Pe mine insa tot meniul de la ora 10-11 ma omoara ca nu prea am idei dar nici ingrediente. Pai se uita astia de pe la aprozare la mine cand intreb de caise, piersici sau prune. Asa ca nu-mi raman decat merele, morcovii si cerealele.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput