Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetiscanelor dragi,

Eu maine plec la Alba, de bagaje inca nu m-am apucat (smotru + plimbare, Tania) asa ca nu cred ca mai intru azi.
Ma intorc luni in Buc, marti avem si vaccinul, ca deh, ne apropiem si noi de 6 luni.

Iepurasul sa va aduca multa bucurie si liniste in zilele astea de sarbatoare! Doar cel mai pretios cadou l-a adus (cam) mos Nicolae.

Si La multi ani! in mod special lui Kristztian care duminca face 6 luni!

--------------------

Multumesc pt raspunsurile privind . Deduc ca sunt popi de 1 milion si popi de 2.5 milioane. Acu' mai tre' sa aflu de care-i al meu.

Ripley scuze ca te-am indus in eroare. Pana la urma am cumparat cereale de la Milupa, 3 cereale fara gluten: orez, porumb si tapioca, m-au convins fata de cele de la Nesle ca nu contin in plus decat vit B1, plus ca sunt cu 1000 de lei mai scumpe dar 250g in cutie fata de 200 cele de la Nesle. Si sunt zucker-frei si gluten-frei. Pe ele scrie de la 6 luni, eu i de dau de luni cand are 6 luni fara 4 zile. Milupa are si orez simplu care e de la 4 luni.

Azi ii dau 40 ml suc, maine 60 iar de sambata incepem piureul de mere in care de luni punem si o lingurita de cereale. Supita o sa o incepem de joi sau vineri. Si va ajungem din urma... Eu toate i le dau cu lingurita, la sfatul dritei plus ca Nati daca ii dau bibe refuza titi.

Ela nu trebuia sa te sperii asa daca fata radea. Probabil a cazut pe moale. Silvia a cazut prima oara, pe la vreo 5-6 luni, de pe canapea-> jos, direct in fund!

Motive anti-zahar:
-il inveti de mic cu gustul dulce si cu hrana nesanatoasa
-favorizeaza obezitatea (pe termen lung)
-favorizeaza cariile dentare
-sunt calorii goale; luatul in greutare la bebei e o masura a sanatatii lor ; daca iau in greutate din zahar iti furi singur caciula cum ar veni; trebuie sa ia in greutate din lapte, fructe, legume, cereale (cu masura si astea), carne, ou...

=> zaharul cat mai tarziu si cat mai putin.

Lavi cu Nati in brate si Silvia depaaarte va pupa si va zic:
Sarbatori fericite!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi, da-i femeii de la lamanari 100.000 si-ti va spune ea cum merg lucrurile acolo.
SARBATORI FERICITE SI TIE!
Noki si Pisi multam ptr sfatul cu Clean. Acum il astept pe Doru sa vina cu el, ca sa-l testez

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ia uitati ce am gasit: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=73699

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele si eu va urez Paste fericit ca si eu plec maine la Brasov la sor'mea si...nu stiu daca mai apuc sa intru!!!

Urez si tuturor puilor sarbatoritzi in zilele in care eu lipsesc, multa sanatate si sa creasca mari si frumosi!!!

fericit tuturor!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi ne facem bagajele... cam in dorul lelii, da' le incropesc eu. ziceam ca mai fac maine, da' ma anuntat tati ca e liber si o sa plecam mai devreme...
asadar,
www.geocities.com/hornoiuc/paste2006-1.jpg" target="_blank">PASTE FERICIT!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele am pus poze noi in album cu maaarea diversificare cu ceapa si ridichi.!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor care plecati ( drum bun ), si celor care nu plecati inca, dar cum eu nu prea le am cu uratul o fac acum, asa, sa scap de grija, in orice caz, la toate

va ureaza la toate Paste fericit, alaturi de cei dragi (si frumosi ! )

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Incepusem aseara sa scriu un mesaj dar nu l-am mai terminat ca s-a dus Netu'. Asa ca va spun si astazi ca eu nu mai pot sa tin pasul cu voi. La citit ca la citit dar la scris...nu apuc veci.
Va dau si eu programul lui Kriszti:
-incep cu seara, culcare cam pe la 21 cel tarziu- el se mai trezeste pe la 4 dimi daca tocmai asa are chef, se joaca, maraie vreo ora si mai adoarme vreo ora jumate. Dar sunt nopti in care nu se trezeste si doarme pana la 7. Mentionez ca trezitul pe la 3-4 il avea si cand il culcam dupa 10 seara.
-dimineata papa pe la 7-7,30 dupa care vreo ora jumate- doua e treaz, ne jucam si apo doarme vreo o si jumatate mai nou (da' bat in lemn ca n-as vrea sa-si piarda obiceiul asta)
-papa pe la 11 dupa care plimbare unde doarme in reprize de max. 20 minute
-papa pe la 14-14,30 , joaca, somnic si papa din nou pe la 17, 30-18 mai doarme vreo jumate de ora si apoi iar papa pe la 20,30
Ideea e ca dupa pranz nu doarme decat cate o jumate de ora la doua ore.

Gandacel, de ce nu ii dai supica cu lingurita? Noi papam destul de repede cu lingurita asa ca n-am mai luat alte bibe cu tetina pt. hrana groasa. Ii dau si supica/pireul si masa de la 10 (mar ras sau compot amestecat cu morcov sau nu sau cu cereale etc) cu lingurita si e super ok. Exceptand cazurile cand imi trage cate una peste mana de ne umplem amandoi si tot ce-i in jurul nostru cu papa.
Si apropo de supica , de ieri am inceput si cu carnita, i-am dat un pic de piept de pui si i-a placut. Ma bucur ca am reustit in sfarsit sa-i inlocuiesc masa de la 14 de tot. Acum nu mai cere lapte.Eventual ii dau un pic de ceai.

Feli, si eu folosesc Clin, foloseam pe vremuri Rivex da' nu mi-a placut. Eu am scapat de spalatul geamurilor. Adica le-am spalat inainte de botez, de Paste am zis pas.
Lavi, multumim de urari.Si Nati urmeaza incetisor dupa Kriszti. Nu-mi vine sa cred ca bb face 6 luni duminica. Si se vede clar ca e marisor, ma refer la ce stie acum sa faca. Si fata de cum era la 5 luni e o diferenta mare.
Nu-ti pot spune mare lucru de cat tb sa platesti la preot. Noi am scapat ieftin de tot. I-am pus 400.000 in buzunar si gata. Eu platesc contributie in fiecare an-un fel de impozit, nu stiu vreo 300.000 lei si in mod normal nu se percepe taxa pt. botez sau pt.
nunta ori pt. inmormantare. Dai daca vrei si daca ai de unde.

Fetelor eu am tot studiat in ultima vreme scheme de diversificare, am tot citit pe Net pt. ca in perioada urmatoare ne paste diversificarea aia serioasa. Acuma eu de ex. nu inteleg un lucru, cand o fi sa-i dam lui bb branzica de vaca si iaurt cum facem? Ca cica laptele de vaca nu e indicat decat dupa 1 an. Ori astea se fac din lapte de vaca nu? Sau alta dilema: facem branzica si iaurtul in casa? Sau luam din comert? Ca si aici am gasit opinii pro si contra. Si astea sunt doar o parte din intrebari.

Fetelor care zilele astea plecati la drum va doresc sa aveti drum bun, bb cuminte. Sunt curioasa cum se comporta bb la drum lung si cat de des tb. sa faceti pauze. Sunt curioasa, ca astazi m-a traznit ideea sa mergem totusi la vara cu Kriszti in concediu in Ungaria-acolo unde mergem in mod obisnuit- si sunt vreo 600 km.

Va doresc de asemenea un Paste fericit, numai bucurii si o vreme foarte frumoasa.Va

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mama, ce mesaj lung am scris.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am ajuns si noi acasa...am fost in Obor sa te iei la palme si alta nu! 1 leg marar (avea 3 floace,scuzati expresia!)1 ron,o leg de usturoi verde 15ron! Nu e posilil asa ceva,astia cum vin sarbatorile cum te jecmanesc!

Alina , eu folosesc tava pentru drob,o tava inaltuta. Foetaj cumpar din comert, la noi se gaseste la 1 kg. Ce-mi ramane rad pe el cascaval si presar mac si fac saleuri.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput