Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela10 spune:
MEEMS SI BB ALINUS,sar'mana de invitatie.eu sunt la bebelusii de ian feb 2006,da' al meu copchil a vrut sa vina mai devreme,asa ca va citesc cu mare pasiune.si o sa va mai intreb/raspund din cand in cand
BBALINUs(IMI PLACE MULT NICK-UL TAU),s-ar putea sa fie vorba de "pete pterigoidiene"(capraru citire)-pete mici albe dinapoia maxilarului inferior,care reprezinta amprenta sub mucoasa faringiana a unor mici iesituri osoase normale.daca nu,atunci o fi afta,dar sper din suflet sa fie ceva normal
acum am si eu o intrebare:piureul de fructe(hero baby )c care vreau sa incep contine zahar.e indicat de la 4 luni,si nu stiu ce sa fac ,sa-i dau sau nu.bebelinul meu a luat cam putin in greutate in ultima luna si da semne ca nu se mai satura cu laptele meu.la 1.30/2ore dupa masa suge disperat tot ce prinde.plus ca se trezeste noaptea pe la 1.00 sa pape(ultima masa la21.00),apoi la 6.30-7.00.are si colici si scaun are numai cu supozitor.imi dati ceva idei?sar'mana
pupicei la toate fetele,imi sunteti la fel de dragi ca si mamicile de ian feb.multa sanatate la bebelinii vostrii
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
tania-z spune:
Neazta fetelor!
lavi si ilenutza va pupa Stefanel! 
Silvia 

bravo ca ati scapat de mucisori!!! Sa ii tineti departe si in continuare.
Madau bine ca ai gasit si un dr. destept si ca nu e displazie. Si noi va tb sa incepem dupa Pasti un program de gimnastica. Se pare ca Stefanelul e cam spastic pe o parte. mai mult, mi s-a spus la control ca la 4 luni tb sa tina palmele deschise cand sta pe burta, iar el inca strange pumnisorii sau, ma rog, apuca paturica! sa vedem ce putem face...
Nokiutza eu m-am resemnat cu trezirile de noapte. practic, ma duc la culcare asteptand acele treziri, asa ca nu ma mai derajeaza. Cred ca il vor tine mult si bine. Credeam ca se schimba ceva daca am bagat cereale in bibe de seara dar nici cu 10 minute nu s-a decalat trezirea de la 2. Mai mult, o data s-a trezit la 1:30!
Ela haioasa intamplare, desi cred ca tie numai asa nu ti s-a parut. Dar se pare ca ingerelul pazitor isi face datoria, nu? 
Fetelor, voi aveti chef de curateniile astea? ca pe mine ma dispera!!! Nu renunt la plimbarile cu bebe, programul e cel obisnuit (stat mult dupa fundul lui)..unde sa mai incapa si curatenia????
Cristina mamaaaa ce m-a distrat raftul de bibe al lui Andrei din contul comun!!!!![]()
![]()
Apropo de bibe: dupa ce am folosit cam toate tipurile de pe piata (mai putin Chicco) am ajuns la concluzia ca cel mai mult imi plac cele de la Avent. in sensul ca bb suge din ele fara efort si nici nu curg. Imi placusera Nuk dar, cand bb e flamand, baga aproape toata tetina in gura si o comprima, nu se compara nici la scoaterea aerului cu Avent. parerea mea!![]()
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
Morgano spune:
Mirela, piureurile de la Hipp sunt toate fara zahar, gluten si altele.... ti le recomand cu incredere. Nu-i da cu zahar, parerea mea si cred ca a 99% de pe la noi.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Mneata fetelor dragi, la pranz!
Raspund repede-repede ca am de impachetat, ca maiine plecam cu toata gasca la Bistrita-city.
Alinush- ooofff...biata Amaliuca.
Da' poate nu-i nimik grav. Doamne ajuta! Cu magazinele H&M, eu una sunt mega-fana. Noi avem multe hainutze de la ei, aduse de mami si de nasa - rochitze, caciuli, bluzitze - de super-buna calitate si super ca design! Pacat ca nu-i si la noi magazinul. Au adus toate gunoaiele straine, dar H&M si C&A nu le-au adus fraierii!

Ela- ooof...stiu cum e! Biata micutza! Da important e ca nu are nimik!
Stii tu, bebelacii cu ingerasii lor din ceruri!
Pisi- suuuuuuuuuper tare faza!
Al tau chiar ca e mare poznas!
Gandacel- daca tot refuza sua incearca ce am facut io si mi-a recomandat si dr si e ok: pui o masura sau 2 de late praf in ea! O haleste fara probleme!
Feli- ca mai sus! Fara probleme poti pune laptic. Io-i puneam una, daram vb aseara cu dr si mi-a zis ca pot sa-i pun chiar 2 masuri!
Fetelor, noi suntem in proces de tranzitie catre Milumil2! De la Bebelac. Sper s-o tina mai bine noaptea! Sa vedem!
Pupici muuuulti! Revin pe seara sa va urez toate cele bune de Paste!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
ela27oana spune:
da,mai fetelor are un ingeras in ceruri ,care o protejeaza si are grija de ea,sunt sigura de asta,v-am mai povestit eu,verisoara mea,care a plecat la 15 ani dintre noi si pe care eu am visat-o cand am ramas insarcinata,de asta i-am si pus numele OANA de la verisoara mea
NOKI ii place milu?? vezi ca s-ar putea sa pape la interval mai mare de timp ca este mai satios!!vezi ca milu este la promotie la sensiblu-400 000 cutia.Drum bun
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Noki multam!
Asa imi zisese si soacra, dar ce o ascultam eu pe ea?
Abia astept sa-i fac maine....
Succes cu Milu, sper sa-i placa Sarahutzei!!!
Voi cu ce ati spalat geamurile, ca eu am folosit Rivex si e taaaaaaaaaaare prost, ma chinui la ele de nu mai pot. Cred ca am luat tzeapa cu el...
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
pisi-si-boscu spune:
Felicia, eu le spal intotdeauna cu Clin. Ca sunt mai comoda... Dai un puf, stregi cu un buretel din acela special, cu racleta pt surplus, freci cu un pic de hartie ( m-am lasat de ziare si acum folosesc niste servetele mai aspre, desi ziarele erau cele mai buuuneeee ) si gata ! Mie imi ia pt o fereastra cu 4 ochiuri mari si ochi jos, la usa, cam 10 minute...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Gandacel spune:
Multumesc de raspunsuri.
Cristina, cred ca o sa ne inscriem pe lista celor mofturosi, care nu vor bibe decat asa, cand avem chef! Noki, nu are rost sa-i dau lapte in supica, pentru ca in urma cu o zi a mancat-o pe toata. Pe urma nu stiu ce a avut, s-o fi plictisit. I-am pasat legumele (cu furculita, apropos, voi cum faceti?), dar nu le-a vrut nici asa. Azi mi-a refuzat si sucul de fructe. nu a vrut deloc! Dupa ce i-am dat banana, gata! doar laptic de la mine a mai vrut!
Am sunat pe doctora si ne-a zis ca se intampla, ca poate fi din cauza dintilor, si sa-l las in pace 2-3 zile. Asa ca o sa revenim la programul dinainte pentru doua zile sua trei...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ela27oana spune:
FELICIA si eu ca si pisi fol CLIN ,numai ca eu am sters 2 geamuri si m-am plictisit ,asa ca maine tati are de munca nu gluma,mai are desters la 2 dormitoare ,bucatarie si balcon de 8 m hi hi hi
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Feli- sai io tot cu Clean si sunt super curate!
Sfat pentru administrarea supei: fiti atente la ce tetina folositi. Blenderul meu mixeaza super fin si TOTUSI am constat ca se formeaza niste cocoloase care nu vor nicicum sa treaca(de la pastarnac si telina). Io foloseam pana ieri tetina in cruce, latex de la NUK. Ei bine, nu stiam de ce urla pana eiri la supa. io credeam ca n-o vrea. Povesti, nu-i curgea in guritza.
Azi am schimbat tot cu tetina de la NUK, dar de silicon, marimea L, pentru hrana groasa. Cele de silicon de la NUK nu sunt in forma de cruce la hrama roasa, ca cele de latex. Si a hapait de numa, in 5 minute, cam 140 ml de supa. Deci, suuuuper-ok!

Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah