Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neatza!

l-am vazut pe stefanel!un scumpic

abia astept sa facem si noi 4 luni!sambata e ziua cea mare!

am luat si reteta de drob!yamy!

se vede ca vine pastele!toata lumea roboteste!din fericire plecam si noi de acasa!

apropo de zgariat, pe mine ma zgarie Vic pe san cand il alaptez, da din mana numai pe pielea mea, zici ca m-a zgariat pisica!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Ilenutza, tu esti cu rolele?

Vezi ca ti-am trimis un raspuns !!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Neata, fetelor!

Eu am cam scapat de pregatirile de Paste, o sa mergem la tata, asa ca nu prea ma ostenesc prin bucatarie. O sa fac doar "oo" vopsite si iau cozonac si pasca.

Catutza, tare bine suna reteta ta de drob.

Noi la vaccinul de 2 luni am luat infanrix hib (nu l-am gasit si pe ala cu hepat. b inclusa) si ne-a facut de la stat Engerixul => 2 intepaturi. Sper sa gasesc pt. 6 luni cel complet, ca sa nu mai chitaie. La o singura intpatura (vaccinul de 4 luni) nici nu si-a dat seama de ceea ce i s-a intamplat.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

da, io

am cetit

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!
Tocmai am sunat si eu la farmacie si "niet" infanrix hexa; e valabil ce a scris Bubumara, combinatie infanrix hib + antihepatitic de la stat.
SI eu sper sa primeasca pana facem noi sase luni, doar nu e mare branza sa traduca un prospect, daca asta e buba. SI doar e interesul lor sa-l vanda.

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata!
Ne pregatim sa mergem la pediatra si mi-am facut lista de intrebari...iar o sa isi decaleze pacientii din cauza mea

Catutza merci de reteta, intr-adevar suna foarte bine. Tu in ce fel de tava pui? Patrata, de aia de chec sau cum? Si ce fel de foietaj? As incerca-o.

Mirela, o sa vad daca e chist sau nu. Nu cred pt ca nu e localizat pe gingie ci mai spre fundul gurii acolo unde se termina gingia...
Dar chiar asa, vad ca ai bebe de dec 2005, join the club!

Mirabilis, depinde de ce zona in Fr vorbesti si de cati membri are familia respectiva.
Parerea mea: daca e vorba de Paris sau sudul Fr atunci e decent daca e intr-o alta zona atunci e mai mult decat decent.
Adica ca o idee, am prieteni care platesc pe chiriie 3 camere, langa mare, frumos, destul de mare cam 1000 eur - in Par am inteles ca e mai dificil un pic- iar eu personal cheltui pe saptamana pt aprovizionare cam 100 eur pe mancare.Chirii sunt si mai ieftine dar nu super pozitionate.
Dar eu chiar nu am experienta in chestii de astea administrative ca l-am lasat pe al meu sotior cu toate , insa daca bagi nasul la subiectul La France de la prieteni dintotdeauna gasesti fete tare de treaba care iti pot da info. Chiar este o fata, medic, stabilita in Fr de vreo 2 ani si poti sa afli mult mai multe!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
INtrebare: maine vreau sa o testez pe Ilinca su zeama de supa, sa vad daca primeste, apoi ii voi face piureul. Daca nu vrea si nu vrea, pot sa-i pun o masura de lapte in ea sa-i schimba gustul?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

NEATA FETELOR

Intru rapid sa va spun ce peripetii am mai facut noi

Ieri am mers noi in cora la cumparaturi si binenteles trebuia sa o luam si pe dariuta ,ca doar nu sta fara mami
mananca fata la 14.30 doar 60 ml, asta este o luam si plecam,in cora a stat cu ochii peste tot a ras la toata lumea ,dra nu a vrut sa manace nimic ,asa ca am plecta repede spre casa ca era fata nemancata de 5 ore,
ajunsi acasa ii fac bibe, papa fata, si o las in patul nostru in mijlocul patului pusa pe o p[ernuta,cum ii dadusem sa pape,ii pun suportul cu jucarii si o las ca multe alte dati sa se joace si eu fug in bucatarie sa desfac cumparaturile,tati pleaca sa ia tigari sis e uita la ea,fata se juca
peste vreo 5 min o aud chitaind si gangurind f tare,se bucura de ceva,intru in camera si ma uit in pat,.........................dar unde-i fata.................nu era in pat....................mai fac un pas si o vad jossss,cazuta din pat,era pe burta pe pernuta,pe care o trasese cu ea din pat,am crezut ca mor,ca imi sta inima din batai,am crezut ca trece un secol pana am ajuns la ea sao ridic

o iau in brate ,o pun in pat o dezbrac de haionute ca sa o verific ,o sucesc pe toate partile ii rmisc mainile picioarele,tremuram toata si lacrimile imi curgeau si nu le puteam oprii si ea radea la mine si chicotea

vai prin ce momente am trecut.........................

Noki am intrat si eu in clubul tau,este groaznic ce simti cand vezi copilul cazut

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Ela, scuza-ma dar am ras cu lacrimi cand am citit postarea ta... Si stii de ce? Pentru ca ma trezesc eu acu' vreo 2 ani intr-o noapte ( de cand era bb am ramas cu reflexul de trezit la 2 noaptea ) si ma uit in pat sa il invelesc. Patul copilului e cam la 50 cm distanta de al meu, cateodata doar intind mana si arunc patura peste el . Cand ma uit, copilul nicaieri. Ma ridic din pat, ma uit bine ( chiar aveam senzatia ca visez ) nu era... Ridic patura, desi e o stupizenie ca nu avea cum sa fie acolo, nu era ! M-am intins in pat nedumerita, apoi mi-am dat seama ca copilul meu nu e in pat. Ma duc la maica-mea in camera, zic o fi plans si eu sa nu-l fi auzit?! Trezesc trupa, nu era nici acolo; il caut in toate camerele innebunita, trezesc toata casa, aprind lumina, etc. Ajung la concluzia sinistra ca mi l-a rapit cineva ( am zis eu ca ma pasioneaza filmele ). Verific usa de la intrare ( usa seroasa de metal, bine armata in perete ), binenteles incuita cu cheia de 3 ori !!!
Cand ma asez intr-un final pe marginea patului, distrusa si disperata, vad o manuta mititica iesita cu degetelele de sub patul meu...

Cum s-o fi rostogolit acolo, nu inteleg, mai ales ca a trebuit sa ridicam patul sa il scoatem de acolo?!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Am citit pe diagonala asa ca...raspunsuri nu prea am de dat. Imi cer scuze dar....sunt ocupata cu curatzenie, bagaje etc.
La multi ani pentru Alexandrina si Ionikka si sa le traiasca puii!!!

Eu ieri am fost si m-am tuns si dupa ce am dormit arat ca dupa razboi!! Asa ca...am data banii degeaba la coafat.

Ieri am mai avut o realizare si anume ca a reusit Stefan sa se intoarca de pe burta pe spate!!! Suntem baietzi mari de acuma!!!

Acum va las si va pup ca tb sa ma duc la treaba desi nu am nici un chef!!!Offfffffff!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput