Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pisi , te astept la masa

Lavi , la preot nasu a dat la aceeasi biserica unde a avut si Cristinamh botezul, 700 000 la preot si cate 100 000 la dascali si la femeia de la lumanari. Le-a dat el fara sa intrebe cat ar vrea ei, dar oricum la noi au fost 5 botezuri in ziua aia ,iar la Cristina doar unu si normal ca au cerut ei.

Cadou la nasi noi am luat o pilota (am dat pe ea 1 500 000), o tigaie de la tefal, o cutie de vin frantuzesc de 5L, si pentru nasa mica un sarafan de blogi si o pereche de raiati roz grosi de iarna, si ...cam atat.

Am uitat sa va spun ca de Pasti mai cumpar si cozonac logic ca nu va lipsi de pe masa,dar am uitat!

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Catutza, sa traiesti 1000 de ani, vorba Andei, pai de-aia se uita crucis la mine femela de la lumanari si imi raspundea in sila maxima la intrebari si cand i-am cerut 2 lumanari sa aprind si eu de sufletele mortilor mei mi le-a dat de parca era corvoada de pe lume... co-mi-sio-nu'! bata-l!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

FETELE!
Azi a fost o zi , examen(extemporal) pt mine:v-am zis pe la 14.00 ca n-a mincat nimic (n-a vrut bibe sub nici o forma , fructe nu), e la 14.30i-am facut supa crema (cu carnita) si mi-a ras cred ca vreo 250 gr+o flescaita (scuzati termenul ,dar exemplifica cel mai bine)de tzitzi
Iesit afara 1si1/2h, la 17.0 papa fructe, nema bibe, iar flescaite, ma uitam la ceas , si-mi dadeam seama ca vine seara si n-am cu ce satura bietul copil, am facut bibe (se uita la mine cu niste ochi de parca-mi zicea MANINCA-L TU MA`TA)-nu l-a vrut , atunci in disperare l-am pus in castronel am pus peste el 2 lingurite de cereale +de consistenta supitei(crema) si l-a rasAm isfeclit-o daca numai vrea bibe deloc(sa nu va inchipuiti ca n-am shimbat bibe normal cu d`ala de la nuk -fiziologic)Asa ca draga mea GANDACEL e cam asa cum
a zis CRISTINAMH:sunt unii copii care trec direct la canuta si pina te prinzi faci scurta la mina dindu-i cu lingurita.
Cu laptele, am inceput sa ma gindesc ca daca pateam asta in primele 2-3 sapt de la nastere atunci ar fi fost rau(+depresia post..=BALACEANCA sigur!!)Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut pina acum , sper din tot sufletul sa mai am pt 1 luna macar...dar stiti ceva?am luat cu pumnul la nutrinatal si cam stau pe WC!!
LAVI02:la biserici -la unirea prin spate am dat noi vara care a trecut 2.500.000,; la botezul lui Tudor(acus de revelion)-popa nan 3.000.000 (cu tot cu cor)+250.000 la un mos sa puna apa calda in ceaonul ala!Si ca ,cadou (la botez) nu se prea obisnuieste pt ca este pomana (celui ce boteaza), dar si noi le-am luat nasilor (ca sunt niste dulci)o patura d`aia cu 2 fete , groasa+1 set de cratiti din inox..n-am avut imaginatie!
MADAU:nu stii cit ma bucur ca e bine (si ca s-a inselat primul doc) printesa!!1000ci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

E DE VINA !!
Ce era mai important nu v-am spus: am fost la farm azi (la prietenele mele de la sensi blu de pe mosilor -super tipe!) sa dau comanda de infanrix hexa pt ca sapt. aviatoare bagam intepatura..ce ziceti daca nu se mai gaseste?cica <am auzit la o pasarica ca le-ar fi retras de pe piata ca nu au prospectul tradus si sau facut greseli!
si eu ce fac? Din fetele care stiu sa-mi spuna :pot lua infanrix simplu , act hib-ul, si pt hepatita?ii face 3 intepaturi sau se amesteca intr-unu?
Zicea o fata ca la Iasi a gasit?
PITIC si PUIdePITIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelorrrrrr, cine ma ajuta si pe mine? Vreau sa-i iau finului nostru un DVD de paste cu Scooby Doo, unde gasesc? Cat costa? Are cineva idee? Am intrat pe site la provideo (altundeva nu am stiut unde sa ma uit ) si nu am gasit decat produse nu si preturi si nu vreau sa comand si sa ma trezesc ca ma costa nu stiu cat. Ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BBALINUS,nu cumva e un chist pe gingie?dani al meu tot asa are o pata alba in dreptul la un canin de am crezut ca-i dau dintii la 3luni.dar dr a zis ca-i un chist inofensiv care dispare de la sine(asa scrie si-n capraru).scuzati ca am bagat nasu'
pupicei la toate

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mirela10, vad ca ai bebelin de varsta alor nostri - ramai in gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Pitic, nu stiu dc faci vaccin de 4 luni sau de 6... Pentru 4 luni iei Pentaxim, pentru ca nu faci vaccinul pentru hepatita iar pentru 6 luni poti lua Pentaxim si Engerix. Eu asa asa as face...Am auzit ca se mai poarta unele combinari intre vaccinuri dar mi se par nerecomandate. Asa, dc e pt 6 luni, faci 2 intepaturi dar e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bbalinus, am si eu o intrebare la tine. Cum se descurca in Franta o familie cu 2 salarii de 1500 euro? E decent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by catutza

Pisi , te astept la masa

Pai, dupa ce ai dat si reteta de drob, sa stii ca chiar vin !!!!!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput