Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
mirela10 spune:
fetele,branzica se poate face si din laptele praf care a fost desfacut si nu l-a consumat bebe pe tot?ca am o cutie aproaape plina si cum prajituri nu prea fac...si de cand se poate da branzica?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
bb_alinus spune:
Fetele,
tocmai am trimis in contul comun un filmulet cu Amalia in cada....a ras fii-mea in hohote cascada de s-a auzit si la vecini! Mortala!
Sper sa va placa...pe mine m-a bine dispus de numa'!
Noapte buna si ...hai Steaua ( da ce, joaca azi?)
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi de Paste Catolic 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Morgano spune:
Mirela
1. uita-te pe cutie sa nu fie deschis de mai mult de 1 luna - adica automat expirat, si parerea mea, sa fi stat la rece (eu tin laptele praf deschis in cutie in frigi
2. eu am sa fac branzica cu lamaie, pt ca am citit linkul de mai sus
sau am sa iau direct branzica de dorna sau monor la cutie mica.
3. Se recomanda branzica cam dupa 6 luni, la copii cu tendinte alergice (vezi dermatita atopica, de ex) dupa 7 luni.
Deci si pt Mandy rapuns.
Mandy, din lipsa de fructe, si tot din motive de teama de alergii, eu am optat pt borcanele Hipp, in fara de piure de banane, morcovi, mere.
Fetele care pleaca la drum de sarbatori: Paste fericit, drum bun si sa pertreceti frumos alaturi de cei dragi.
Lavi, io am tinut-o pe a mea, am luat cereale de la Humana cu banane.
Amu la faza cu cereale in piure tu ai avut dreptate, am sunat pediatra si mi-a zis asa: cerealele in fructe, sau legume sau ce-or fi la gustarea de 6-7 seara, in nici un caz in bibe dinainte de nani noapte ca sunt totusi greu de digerat la varsta lor si nu e bine sa doarma cu stomacelul in plin travaliu.
Alinus, pai fata ta face concurenta serioasa Anei nu veselia si energia ei. Sa va traiasca!Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Fetelor dragi, sunt 80% gata cu bagajele, sa veem maine de dim la ce ora se trezeste mandra si cum ne organizam cu plecarea!
Maaaaaaaaaaaaama, nu mi-am imaginat cand imi zicea Adila ca duc tot sifonierul la plecare - asta inainte de Titit- ca o sa vina vremuri in care o sa duc toata casa!!1
Asadar, fetelor dragi,o fetitza cu bonetzica, impreuna cu mama ei, ureaza tuturor mamicilor si bebelacilor
PASTE FERICIT, PLIN DE BUCURII SI VESELIE ALATURI DE BEBELACI SI RESTUL FAMILIONULUI!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
cristinamh spune:
sa-mi dau si io cu parerea la ultima vizita![]()
noi branzica am facut la andrei din lapte de vaca din comert, cu 1,8%... ne-a zis doar sa nu face la inceput din integral sau lapte de la vaca-vaca. luna viitoare vreau sa intreb, de ce si daca se poate dilua. prefer sa-l diluez eu decat sa-l iau gata "diluat"
banuiesc ca problema e cu laptele proaspat care ajunge direct in burtica, nu cu cel facut branza...
iar cu pastilele de Ca... n-am auzit sa fie ceva in neregula, gen "doza mai mare" sau ceva e genul asta. oricum, mentionez ca uneori nu iesea cu lamaie.
pentru strecurat, am laut o strecuratoare metalica mai "cuprinzatoare" partea cu tifonul ma dusese la exasperare. oricum dintr-un litru ies 2-3 linguri...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ilenutza spune:
Feli, mortal linkul!
va vad cum intrati in probl. diversificarii si ma ia groaza pt. ca nu am avut rabdare sa citesc si sa bag la cap ce ati vb, iar cand o sa faca Vic 6 luni, vai de steaua mea ( ca noi suntem cei mai mici de aici)
azi fac si eu bagaje, maine dimineata decolam!IUHU!
asa ca va urez sarbatori pascale pline de bucurii, copilasi fericiti si cuminti!Iepurash bogat si plin de daruri!
iar daca iepurasul a uitat de darurile lui ( a se citi husbandul) profitati: lasati cupchilul cu el, mergeti la shopping si luati-va voi ce va place!(sic!)
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
madau spune:
Buna dimineata la toata lumea!!!!!
Curatenia de Paste la mine s-a soldat in final si cu cea a computadoresului, care era plin de virusi si alte nebunii, asa ca facea ca toate alea. So....ieri program de curatat si devirusat, azi e ca nou 

Profit si eu de ocazie ca va urez tuturor PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE BEBELUSI SI DE INTREAGA FAMILIE!!!!. Pupici de la iepurasul Miruna

Revin mai tarziu, acuma sunt la smotrul final.
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA