Smecherasi de iulie-august 2004 (174)
Raspunsuri - Pagina 6
leeloo2004 spune:
Daria, uite linku' aici - spune-mi ce iti iese... http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
pako - nu stiu ce carut ai vazut - in prima poza este prietena mea cu Alexandra (fetita care s-a nascut cu 1 kg de care va spuneam eu cu ceva timp in urma) si carutul respectiv linga care sta Stefan e al ei... Noi avem unul sport, un maclaren tehno xt care intr-adevar e super-usor!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Neata dupa-amiaza, iaca si eu pe aici!
Eu reusesc tot mai greu sa culc copilu din dotare, mai nou a invatat sa ma prosteasca numai ca sa il dau jos din patut, cand vede ca nu vreau sa-l dau jos de acolo incepe cu "mami, caca", sau "mami, papa". De vreo doua ori am muscat pana m-am prins ca is minciunele. Sotu-mio imi tot spune ca am gresit cu educatia copilului in ce priveste somnul (noroc ca in rest e multumit), ca daca era el in locul meu il lasa sa planga in patut pana adormea. asa ca i-am spus ca pe al doilea i-l dau lui sa-l educe el seara la somn. Am zis!
Roxi, mersi mult de lamuririle cu gelatina!!! Dau o bere!
Apropos de ce zicea Cristalina cu "mo-i-ca", la noi se intampla cam asa, cand vrea puiul ceva de la mine:
-maaaamiiiii!
-...(pauza)
-maaaamiiiii!
- ...(daca tot nu raspund)
-mami Adelaaaaaa!!!
Si zice Adela foarte corect, cu l cu tot.
Daria, hai ca m-ai lasat cu gura cascata...cum te-ai gandit ca as fi optimista? Ma intreb ce oi fi zis de ai dedus asta....(dar daca stau bine si ma gandesc, intr-adevar sunt genul optimist..)
Roxi, si Tudor e mai nesi...de cate ori il dezbracam pentru baita, placerea lui e sa faca pipi pe jos si sa admire ce face. De cate ori il intreb daca sa aduca mami olita, imi zice "Nuuuuu!!!" (pe un ton interogativ, ca asa zice el nu. Si in general nu isi da seama cand face pipi, iar la caca nu vrea pe olita. Parca ma si vad de prin decembrie cu doua feluri (marimi) de pampersi prin casa.....
oK, hai ca am lungit-o bine....va pup si va las
mitzura spune:
Stati asa, ca mai am niste completari!
Lia, eu m-am simtit ceva mai bine cu sirop de muguri de pin (stodalul a fost frectie). Nici eu nu am luat medicamente, de aia nici nu mi-a trecut ca lumea, insa nu mai tusesc decat rar.
Andreea, sanatate lui Philip! Fa-le o poza la iepurasi sa-i vedem si noi! Si Tudor are tot 11 kile, de vreo cateva luni bune.
Mie dupa calendarul chinezesc imi iese ca e tot baiat si vreau cu disperare o fetita, ca si tati de altfel. Da nu-i nimic si daca e baiat, manca-l-ar mama pe el de pui mic!
alice2004 spune:
Ei, chemat una bucata doftor la domicil (maaama, o gramada de bani!), avem o viroza, exact cum banuiam, dat sumetrolim, bromhexin+romergan+sirop de patlagina si fireste nelipsitul nurofen ! Aaaa, si cica Andrei are fimoza (io mor cind aud asta !) si picior plat, pentru care avem trimitere la doftor ! Cam astea-s vestile ...
Editez - si o maaare afta in gura, de aia tooot tinea el mina in gura si nu vrea sa manince mai nik !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
vrabiuta spune:
fetelor, si pe noi ne-a cam doborat o viroza. la pranz am luat-o pe alexandra de la gradi cu febra 39. tratament: antitermice, spray de nas si ulei de catina. pediatra gradinitei imi recomanda antibiotic in fiecare saptamana (din cauza mucisorilor), noroc ca avem pediatra bebelinei care stie ce face...
asa ca sunt acasa, probabil si maine.
vizita la doctor pentru a afla daca e cu ochisori sau nu a ramas pe saptamana viitoare, cand suntem fara bebe.
am pus cateva pozici noi aici:
http://community.webshots.com/photo/548403103/2591034130034520309GadTIx
am citit mai pe sarite, dar vad ca sunt multi copilasi bolnaviori. ii pupacim pe toti in egala masura si le uram multa sanatate!
cele mai frumoase
amironeanu spune:
Hi, hi, Mitzura, sunt niste smecheri si jumatate. Aseara mami a pus-o pe Stefi pe olita la 10 fara un pic pentru ca spunea ca-ca. Asa ca azi la pranz s-a invatat minte si a lasat-o sa planga si in jumatate de ora a adormit. Nu va spun ca atunci cand nu vrea sa doarma Stefi de striga pe toti, spune bu-ba, ca-ca, poate, poate pacaleste pe cineva.
Alice, sanatate multa. Sumetrolim nu este antibiotic?
Lia, intr-o vreme cautai pe cineva sa te ajute, nu ai gasit nimic? Macar pentru curatenie, daca nu pentru a sta cu Danut. Incearca si multa miere cu lamaie pentru tuse.
Corina, vazut fetele frumoase. Se vede ca la voi este mai frig, sunt inca imbracate gros. Si aveti un parc de joaca super.
Andreea, chiar, fa-ne o poza la iepurasi, poate gasim si noi pe aici si au succes si la copii nostri. Zau ca nu stiu ce jucarii sa-i mai iau.
Roberta, pentru fundulet la noi merge foarte bine Dermocare. Ei, ai baiat mare, te ajuta la cumparaturi
Daria, eu in ultima vreme folosesc pampersi Happy si sunt muuuult mai multumita decat cei Pampers. Si libero imi plac, dar nu mai sunt in Metro.
Fug inapoi la hartiile mele, dar sunt prin preajma.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
rain spune:
Alice si Marcela, sanatate multa multa la puiutii mici!
si la moata tot viroza este, Doamne ajuta ca a inceput sa manance, acum dupa amiaza a trebuit sa cobor cu ea pana la magazin pentru ca vroia neaparat bibi (biscuiti) ...am luat si stiksuri, covrigei, oricum fata de ieri cand a facut kk de 10 ori, de aseara si pana astazi la 4 n-a mai facut, semn ca se incheaga si burtica, iar eu simt ca mi-am mai revenit, cand o vad ca in sfarsit papa si ea ceva ...parca rasare soarele si pentru mine!
Andreea, vrem poze cu Pupi si cu iepurasii!
edit: vaz ca am scris prostii mai sus, tragea moata de mine!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
alice2004 spune:
Andrea, sumetrolimul este biseptol, si de fiecare data cind l-am luat a functionat tare bine, ma bucur ca nu a fost ceva mai grav care sa necesite vreun antibiotic ! Bem si sirop de muguri de plop cu propolis si echinaceea ... la farmacie nu am gasit neam bromhexin si romergan, astia dupa ce ca le iei pe bani nici macar nu le au in oferta ! Cica sa vin miine ca primesc marfa - parca sintem la hipermarket !!!
Nicole, ma bucur tare pentru motzata mica, ca tare-i rau sa iti vezi puiul bolnavior !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Si ca am dat send inainte de a-i ura vrabiutei mici sanatate multa si o mie si unu de pupici de la noi !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
philip spune:
sanatate muuuulta andreei, lui andrei si alexandrei. ptiu, parca s-au vorbit cu totii de s-au imbolnavit gramada...
mey, fetele, iepurasii sunt mici si slabi imi incap in palma si extreeeem de ieftini, nici n-am ce poza, dar pt voi ma conformez diseara. imi scrie soacra ca asta face si acum se joaca cu "hupa caca" (adica asaza iepurasii sa stea, tradus hopa coca). hehhhe, imita tot ce-i spunem noi (in sfarrsit), numai ca-i iese complet diferit. eu cred ca el are senzatia ca spune corect
philip&andreea
copilasi dragalasi