Smecherasi de iulie-august 2004 (174)
Raspunsuri - Pagina 5
Dorsilia spune:
by the way, eu am slabit ca un ogar rusesc, nu jtiu unde mi-e spiritul gurmand ... dau usa frigiderului la perete de 3 ori dimineata si o inchid inapoi, nimic nu ma atrage, idem la pranz si seara. Nu mi-e foame, dar as manca ceva special, nu stiu ce, si n-as gati eu, poate o shaworma....Tot ce am in frigider e neinteresant. Legume congelate, pui congelati, mezeluri, branzeturi, legume proaspete si mancarea maica-mii grasa de porc, ce o sa ajunga in wc
pako spune:
Buna ziua
Lia,felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.Am citit mesajul lui Papadie cu urarile si nu-mi era prea clar.Nici acum nu stau mai bine....Cristalina e insarcinata?Mai e cineva????
Felicia si Andreea
pako spune:
Buna ziua
Lia,felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.Am citit mesajul lui Papadie cu urarile si nu-mi era prea clar.Nici acum nu stau mai bine....Cristalina e insarcinata?Mai e cineva????
Daria, suntem bine, multumesc de intrebare....mai m-am obijnuit cu imprejurimile.
Nicole, am vazut motzica mica si lalelele pitestene....sper sa le mai apuc si eu in week asta.Ati fost in plimbare sau chiar aveti prieteni in Pitesti?
ma duc sa vad poze
Felicia si Andreea
szivarvany spune:
Lia - roaga-o pe maica-ta sa-ti aduca mancare gen shaormele si gata. Si tre` sa mergi sa papi ceva ce poftesti, asa nu se mai poate, reusesti sa-l convingi pe Danut sa stea in carut si sa iesiti oleaca asa ? Esti mai bine ?
Pako - hellouuu, asteptam si noi pozele cu voi Tu cum mai esti, ati aranjat pe`acolo, cum ti se par imprejurimile ?
Schimbul 3 ?
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
pako spune:
Vazut tzucureii frumosi si 2 fete minunate(Eva si Mara)
Leeloo, pupici lui Stefan....imi place tare mult caruciorul vostru...banuiesc ca e si usor...
Spuneti-mi si mie ce le cumparati puiutilor de la piata pentru papa rece??Eu i-am luat pana sa venim aici numai sunculitze din acelea in vid pentru copii...insa acum pe unde m-am uitat nu am gasit.Ii mai dau crembusti de pui...dar altceva???
pako spune:
Daria, acum e mai bine...avem tv, internet...s-a mai asezat confortul cat de cat...mai trebuie o masina de spalat ca nu mai pot de cocoasa...p-aia din Pitesti n-o mai car ca e grea, e un gorenje.Ce sa zic...mai trebuie sa se obijnuiasca plamanii cu praful asta apoi mai vedem.
Sunt fericita ca de Pasti mergem la parinti...
Dorsilia spune:
Daria- maicamea-si face cruce, ea nu gateste "dracovenii"
Nu ma pot opri din tusit nicicum, si toate relele de aici mi se trag, in orice pozitie tusesc
szivarvany spune:
Lia - ti-ai luat sirop ??? Incearca si ceaiul de ceapa sau lapte caldut cu miere ... ufff, speram sa-ti treaca repede
Pako - inseamna ca de Pasti va veti simti intr`adevar acasa
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
neata
daria, saru mana de intrebare, pupi e bine, dr a zis ca urechile si gatulk arata pefect asa ca e doar o pacatoasa de raceala. aseara n-a mai plans...ieri i-am cumparat niste iepurasi din silicon (cred) pe care-i poti suci in toate directiile si atat de incantat a fost incat nu-l puteam lua la baita, am mers cu iepurii numa ca nici la culcare n-a vrut fara ei. mi-era teama ca va dormi pe ei si se va lovi asa ca pe la 9 juma m-am dus la el sa-i sustrag dar era treaz!!!asa ca nu stiu cum s-au impact. cert e ca azi m-am dus si i-am mai luat 6 ca sa aiba cu ce se juca. echipa de fotbal...
am vazut poze cu stefan, andreiutza, tzucureii, suedezele si nu mai stiu, numa please nu ma injurati ca am vazut toate pozele...
eu mi-am improspatat culoarea si parca ma simt mai bine, da' am asa o stare de-mi vine-a boci.
carmen, suuuuuuuuper coafura ta, imi place ce par frumos si sanatos ai
va pupic
philip&andreea
copilasi dragalasi