Smecherasi de iulie-august 2004 (174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mda... se vede treaba ca ne-ati uitat Trimitem pupici si poze proaspete doar-doar v-oti aminti di noi...
http://community.webshots.com/album/548607708UIojHp/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da` di ci zici asta? hai sa-ti zic, poate iti trece supararea, ai cel putin o admiratoare care-ti soarbe mesajele de la primu` la ultimu` cuvind, da` nu dau nume ca mi-o iau, daca-ntelegi ce vrau` sa-ti spui vazut pozicile, pupam printesele, brei ce cresc cupiii astia, dac-am intineri si noi cu ei ar fi super

quote:
Originally posted by corianai

Mda... se vede treaba ca ne-ati uitat Trimitem pupici si poze proaspete doar-doar v-oti aminti di noi...
http://community.webshots.com/album/548607708UIojHp/1

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, da, te-am uitat ca nu mai puneai poze deloc!!! pai io pe cine mai arat lui Pat??? mie-mi place poza cand sta Mara langa flori.....cashcheta e misto de tot! si nora-mea cu caciulitza roz e cool....
pupi si hai, nu mai fii suparata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Fetili, s-a facut un frig afara de zici ca vine Craciunul! Eu fac curatenie de ma rup, am fost doua ore prin targ cu bebe de mana, am platit facturi, ne-am spart in figuri la cumparaturi si acum ne facem amandoi (eu si Matei) manichiura.I-am dat si lui o pila de unghii si se pileste asa de fericit, o sa fie tare cochet, cred!

Am vazut pui de Carmen, Corina, Leleoo, pupam pe toti ca tare-s mari si frumosi!
Carmen, admirat freza, a iesit super, si chiar asteptam sa vedem si fatada...dupa ce termini cu reparatiile!

Daria, multumim de pupicii pentru Matei cel iritat, il dau deocamdata cu Nivea Baby cu oxid de zinc, ulei de masline si Panthenol, sper sa-i treaca repede!

LIA, sanatate multa si incearca cu ceaiuri (lamaie, un pic de cimbru, un pic de busuioc) cu multa miere sau incearca sa-ti faci sirop de ridiche neagra, e foarte bun, eu asa ma tratam cand eram bolnava si burtoasa!

IOANA, e bestiala Maria cu "tzine-te, tzine-te, nu te capa!" , eu doar mi-o imaginez si ma ia rasul!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corianai, da` se poate sa te uitam noi, no uei, doar ca stim ca esti in mari chefuri si plimbari ca ai vreme de cand ai ajutor in casa Pupam fetele, le-am vizionat, are Roxanaz o nora pe cinste

Roberta - si io tot cu Nivea cu oxyd ung mandra, inca nu reusesc sa trec la altceva si tot 1 kg pun ... dar am trecut la scutece mai ieftine pe timpul zilei Din economii cumparam jucarii.

Si la noi e frig, da`i soare

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si revin ca am uitat sa zic ca am vazut-o si pe Cori! mama ce bine arati! si de cand nu te-am vazuuuuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, iar ma oftic - de asta data ca nu pot sa vad pozele lui Cori... Da nu-i nimic, pup fetele in grup ca sunt sigura ca sunt frumoase!
Nicole - pupici si moatzei sa se faca bine cit mai repede!
Daria, eu vreau fata si din lipsa de ocupatie la birou m-am uitat pe calendarul chinezesc - cica sanse sa fac fata am doar daca ramin in ianuarie sau aprilie 2007...adica daca imi iese o sa am sanse sa fiu mamica de septembrie sau decembrie 2008...sa vedem, imi iese?
Chiar, Cristalule si Vrabiutzo asteptam vestile bune!
Lia, sanatate multa!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

gata-gata nu mai zic nica Sunt happy acu si ne pregatim sa plecam la atze (adica ratze, pretenele lui Eva, pe care le hranim zilnic) Sarna de aprecieri, io din pacate am o freza de kaka, dobandita asta iarna si nu mai cresteeee.... asa ca din parti suvite si kestii ca altii
Asa... si sa va zic ca am vazut si eu pozele cu tucureii, Stefan si Andreea, pupam pe toti.
gata, am fugit la atze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - vreau calendaru`, da sa nu dea gres ca la Giulia care mi-a iesit baiat

Edit; Cori, arati bine si freza nu e de kk, pentru simplul motiv ca asa-i si freza mea noua si-mi place mult

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multam fetelor de urari, am mai vb si cu Roxa pe mess, dupamasa mai dau o raita-n farmacii sa caut ceva. Ridichi negre sa nu uit, stiam eu ca e ceva cu ridichi, din piata. Eu n-am mai fost tusitoare de 4 ani si taman acu m-a pocnit ca la neoameni ca sa nu ma pot bucura de situatie.

Carmenp- faine suvitele
Amironeanu- ajutor de unde palaria mea sa cer? ca au fost in weekend ai mei aici si ne-au vazut pe toti 3 copti si cu febre si in afara ca ne-au adus niste mancare n-au facut decat sa se vaite de ale lor apoi sa plece frumusel inapoi desi Cristi era cazut la pat, nu se putea ridica din pat cu 40 febra, eu ma taraiam in agonie tinandu-ma de pereti prin casa cu Danut ingrijorat dupa mine si uite asa, ... deci ajutor doar de la D-zeu pot cere draga mea. Toate tineretile lor s-au cainat ca pe ei nu-i ajuta nimeni, se refereau la parintii si socrii lor, si ca ei nu le-ar face asa ceva copiilor lor si uite ca taman exact la fel le fac. Nici nu ma mai gandesc la ei ca la un ajutor. Nu-s in stare de asa ceva, Doamne Fereste sa incapa Danut pe mana lor.
Nicole- sanatate moatei
Corina- dar ce marisoare-s fetele tale, nu mai faci una?
Daria- tinem pumnii sa iasa ce vrei tu, si cand vrei tu

Mergi la inceput