Smecherasi de iulie-august 2004 (174)
Raspunsuri - Pagina 7
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by philip
sanatate muuuulta andreei, lui andrei si alexandrei.
Multumim ! Acu sa vad cum reusesc io sa il fac pe caposul asta al meu de copil sa si inghita medicamentele !!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
philip spune:
cam asa arata:www.scrapjazz.com/gallery/showphoto.php?photo=139425" target="_blank">iepurasii
numai ca nu au si felicitare (de parca ar avea pupi nevoie...) si sunt de 3 culori: galbeni, mov si roz (!)
philip&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Siriiinga ? Ce bine ar fi ! Era odata cind mergea, dar acu s-a schimbat radical foaia !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Vad ca iar avem copilasi bolnaviori....mie personal ..mi se ridica parul in cap.....cum vad cum recomanda pediatrii antibiotic cu atita usurinta!Daca-i viroza...apoi sa fie viroza...deci fara antibiotic...Iar febra nu nu inseamna infectare bacteriana!!!!Asa ca Alice si Nicole...sanatate multa la bebelaci...
Marcela si voua snatate..vad ca voi ati scapat de antibiotic:))). Tinem pumniii la dr!
Lia vad ca deja au sarit fetele pe tine...cum radiografie?? Revino-ti!
Ioana tu cum mai esti?
Monica ...ultima titulatuta este
Daria vad ca esti tare hotarita...Luca pleaca pe 30...
Vazut toate pozele....toti sint niste dulci!
Carmen vazut si schim,barea..la spate..o astept pe cea din fata!
Roxa multumesc pentru raspunsuri si ma bucur ca sinteti ok. AStept pozele cu ..Pat si cu prajitura
Corin ...eu una chiar am intrebat daca stie cineva ceva de tine...Vazut pozele...flori intre flori..alea mi-au placut! A plecat socrela?
Daria tu intrebai de mamici...Emanuela..va spuneam este ocupata cu sotul din dotare...Simona ocupata...si se pregateste de plecare la Iasi..
sint pe aici..mai am de citit...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Am uitat..Alice si Romergan pt ceeee?????
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
alice2004 spune:
Romergan pentru nu stiu ... de dat i-a day si olynth, pentru nas, si cica sa ii curat nasul cu o pompa inainte, dar sa ii scot ce ? Ca muci nu are ... hehehe, si sa scot capacul de la stocluta, ca nu se da cu pulverizator la copiii sub trei ani si sa pun cite doua picaturi cu pipeta in fiece nara ... io totusi ma bucur ca nu i-a dat antibiotic !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
pako spune:
Of, ce de copilasi bolnaviori...sanatate la toti!
de cand am venit in tara Andreea mea e mult mai activa...nu sta locului o tzara si ma epuizeaza pur si simplu.
Mai am si io o intrebare ca la intrebarea cu papa rece nu mi-a raspuns nimeni....exista pe piata romaneasca vre-un suc fara zahar??
Leeloo, pai de carutzul din prima poza era voba...meserias.Eu am unul extrem de greu...ii zic "calu'"