Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cuscara mai sint si eu pe aici
Mersi pt pupici de la Ana si incurajarile Antoine ii intoarce pupici lui Ana de multumire

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si io-s p-aici.
Vroiam sa il felicit pe Andrei al lui Mary, e super tare ce stie el sa faca la nici 7 luni...pai intru si eu la idei, Alex se rostogoleste si incearca sa-si ridice fundul, dar nici vorba sa se ridice singura in fund, sa stea in fund fara spatar sau sa se tarasca macar. Schiteaza ca s-ar tari, dar nu stie sa avanseze, baga capul in cearsaf si impinge din picioare, mainile nu stie sa le miste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumim inca o data pentru urari. Anya tocmai a adormit si-mi fac si eu de cap.
Iata, Miflore, ca iar te-am prins in offside . Te-ai dus la somn si eu nu am cu cine dansa (cred ca toata lumea s-a culcat deja).

LiaMia

MaryIlie - ai un baietel de toata lauda. Bravo pentru "mama" si pentru alte cuvinte care deja palesc in comparatie cu asta. Si anya spune de multicel "ma-ma", dar numai cand pune buzita sa se smiorcaie. Astept si eu ceva mai cu adresa, dar nu e timpul pierdut.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Alina!!! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!

Bine ai venit, Hilde!!! Si bine ca ati trecut de cazaturi!

Karmenutza, cred ca exagerezi deja! Face destule Ioana ta, cred ca pur si simplu n-are chef sa se intoarca, s-a prins ca n-are nici un beneficiu!

Intru mai icolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata!!!

intru si eu repede acum, ca se anunta o zi nebuneasca....asa a fost si ieri si de cateva zile incoace!
ca sa ma plang putin...trebuie sa recunosc ca sunt debordata! mi-am prins urechile in mancarici si plimbarici si curatenii si cumparaturi plus rezolvat 'nspe probleme si problemutze aiuristice cum ar fi reparat imprimante la maica-mea, ca de, o mama am nu???!? ...offff!
sotul e mai bine, are o coasta fisurata.... se misca greu, nu il poate lua pe milan in brate ceea ce inseamna ca nu ii pot lasa singuri prea mult.

colac peste pupaza aseara mi-a venit grozava idee de a face un tort...cand am scos tava din cuptor mi-am amintit de ce nu fac prajituri!!!! oricum, m-am concentrat pe exterior, ca sa dea bine in poze!!!

am niste nervi fooooarte foooarte intinsi....si pt ca vorbeati de soacre si a mea intentiona sa ne faca o vizita dar am noroc ca se razgandeste repede! ma luasera deja niste transpiratii reci! a mea e asa de dulce de in doze mari ti se face rau....daca stiti senzatia!

Hilde, sa nu uit, bb cand se scoala sa pape noaptea chiar mananca sau adoarme dupa 3 minute? poate il poti "pacali" cu o suzeta...ai incercat?!

nu imi vine sa cred ca azi facem 6 luni!!!! La multi ani tuturor care fac azi inca o lunitza!!!

va pup acum, dar revin....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

BiuMil, La multi ani pentru Milan!!!! N-am fost pe faza cu sotul tau, ii doresc insanatosire rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

bianca, daca ii dau suzi urla si se trezeste.

raportez: iau ospen ca nu se mai poate cu puroiul meu din gat. Am tot amanat din luna 3 la bebe.
i-au 2/zi ospen de 1500. asta e.
Asa ca Stefan papa un pic de Penicilina

stefan inca suge de rupe.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata'

Slaba miscare azi noapte .
Tonnia reportez situatia cu somnul. Lui Vladut i-a iesit si dintele nr 2 de sus (adica a spart gingia), asa ca azi noapte s-a trezit pt suzi 1 singura data . Mai astept la noapte sa vad daca nu a fost o intamplare.

Nanadana multumesc de felicitari . Bafta la vaccin sa fie fara recatii.

Veronica eu cred ca vei scapa de trezirile pt titi atunci cand nu vei mai alapta. Asa ca incerca sa te bucuri ca inca suge la greu ca sa contracarezi oboseala adunata. Cat despre adormitul in brate... e tare greu asa ca stiu cum era Vladut cand era mai mic (si el pe atunci nu era asa de greu). Ai incercat sa-l pui in patut si sa-l mangai mult si sa-i vorbesti in soapte pana adoarme? La mine asa a functionat de cateva ori. Hotarator a fost cand l-am lasat pur si simplu sa planga si din seara urmatoare a mers bine cu mangaiatul si vorbitul si maxim intr-o saptamana dormea singur fara nici o interventie. Bafta si rabdare multa! Sanate maxima si tie sa scapi de infectia aia!

Bianca sanatate sotului! SI La multi ani lui bb Milan !

Am vazut ca vorbeati de ridicatul in fund. Al meu cu toate ca e super miscacios nu se stie ridica in fund. Daca e in picioare se lasa frumos jos in fund, dar daca e la orizontala habar nu are cum sa se ridice in fund.

Mary abia astept sa-l mai vad pe Andrei . Fetelor trebuie sa confirm si eu ca l-am auzit cu zice el "aide" sa-l iei la plimbat in picioare normal .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Acum sa felicit si eu cum trebuie, pe toata lumea .

LA MULTI ANI Serban, Tudor, Dennis, Fabiano, Milan si ALexandra. Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si sa-i ascultati si bucurati pe parintii vostrii

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

La multi ani, Alina! Sa fii sanatoasa si iubita!
Nici tu nu ne dai tort?

Catalina

Mergi la inceput