Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna seara fetele,

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei si un special pentru Anya,care face 6 lunite.

Irina,La Multi Ani!!!Multa sanatate si fericire alaturi de familie!

Eu n-am apucat sa citesc din urma,acum s-a mai linistit Bianca,ca toata ziua a vrut numai in brate,plangea cu lacrimi de crocodil,of,rau s-a mai invatat copilul,nu stiu cum o s-o dezvat..

M-am saturat sa ma tot plang de copil in fiecare zi,cred ca trebuie sa ma obisnuiesc ca e ceva firesc...sa nu doarma noaptea si nici sa nu pape.Mai nou nu vrea lapte deloc cand e treaza,,refuza categoric biberonul,in schimb pe cel de ceai il accepta,cred ca e un semn ca nu-i place..noroc ca a mai dormit si i-am bagat in somn..ca altfel murea de foame.Azi n-a vrut nimic cu lingurita,cum ma apropiam de gurita ei incepea plansul,abia la 7 a mancat niste iaurt cu cereale si acela cu seringa,ca la asta deschide gura.Sper sa nu ramana asa ca nu stiu ce ma fac cu ea...

Astept sa vina sotul de la munca,sa plasez copilul ca sa citesc din urma.

am uitatasa va zic ca toata ziua am schimbat pampersi,a facut vreo 7 kk verde-negru si cu zgomote,iar s-a iritat la fundulet.
fug c-a inceput urletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

As vrea si eu sa se rostogoleasca, sa se zbenguie, sa cada din paaaatt

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI, ALINA si ANYA! Multe bucurii, sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi!pupicei de la florin si de la mine!

LA MULTI ANI! mamicii IRINA si
LA MULTI ANI! copilasilor Stefan, Matei, Teodora! sa fiti norocosi si papaciosi!

in rest, salutari tuturor si numai bine, noi suntem bine si va urmarim din umbra...

multumiri duoului gabi si alina pentru pozicile din parc aici

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna fetelor!
mai dau si eu un semn de viata sa nu ma uitati chiar de tot
mai fetelor, eu nu mai am timp liber mai deloc, dimineata ne trezim , ne jucam , mancam si afara, la pranz la fel mancam si afara pana pe la 5 si cand vin acasa iar pregatesc papa pentru Andrei, apoi am de gatit si pentru noi, printre picaturi mai sunt si rufe de spalat si calcat, mai invat la auto si uite-asa nu mai am cand sa deschid si netul....
Andrei e cumintel, doarme toata noaptea ca de obicei, partea proasta e ca nu prea mai doarme ziua, si nu sta locului o clipa, a inceput sa mearga pe langa canapea sau pe marginea patutului si uita sa se mai tina si cade, si cade......ieri si-a spart buza ca nu stiu cum s-a lovit la gurita de gratiile patutului, cand a cazut......
si sa ma laud si eu, ca sunt tare mandra de baiatul meu, care ma striga toata ziua MAMA, de imi vine sa-l mananc
tata inca nu zice, doar DADA, si mai zice AIDE adica haide, cand vrea sa plece.
ma duc sa va mai citesc si eu din urma.....
va pe toate

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Multumim pt pupici, fetelor.Alex e bine acum..dupa cazatura a urlat pana a dormit, si a dormit 2 ore, saracutzul.Dupa s-a trezit ft vesel..i s-a umflat putin buza exact sub nasuc, parca e iepurash
UAU, Mary, pai bebele tau e tot primul in top..parca si la dintishori tot el a fost primul, nu??? felicitari!!!
Hilde, de ce ti-e frica? ti se pare copilul prea mare? Pai Alex are 8,500 kg si e doar cu cateva zile mai mare ca bebelul tau. Eu nu-mi fac probleme ca va fi gras, acum imi place ca e mai boldoshel.

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi, Veronica, Maddy, LiaMia multumesc frumos de urari !

Eu nu mai am nimic de raportat .... A ba da... Am petrecut o seara perfecta cu familia mea, in liniste si pace .

Ioana pe unde esti??? Azi nu ai dat nici un semn de viata...

Noapte linistita tutror!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi care si_au mai adaugat o lunita Stefan,Matei,Teodora si Anya multi pupici si sa cresti sanatosi

Irina La multi ani cu fericire alaturi de cei dragi

Am vazut pozici cu Iaris,Matei si Radu toti dulci si frumosi

Maine o sa mergem si noi la vaccin si la controlul de 6 luni ,sa vedem daca a mai luat in greutate si inaltim

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cuscra, Ana ii transmite lui Antoine sa nu-i fie frica si sa nu planga maine ca nu doare asa tare vaccinul! Si ii trimite un de imbarbatare!
Mary, Andrei e super tare! Cand il dai la scoala?
Ioana? Vezi ca-l pun pe nenea sa te caute! Unde te-ai ascuns?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Karmenutza, eu zic sa nu-ti faci probleme, Ioana e inca mica; si a mea e mai domoala si e mai mare decat Ioana cu 2 saptamani! Mai asteapta o saptamana-doua si vezi, e posibil ca tocmai maine sa faca niscaiva tukhahare cu triplu echer la 360 de grade!
Eu cu cine dansez? Cu lupii?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Se pare ca nu mai e nimeni pe-aici, toti cei cuminti dorm la ora asta! Ia sa fiu si eu cuminte, poate primesc vreun cadou de la iepuras! Noapte buna!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput