Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
Hildegard spune:
irina, pe la 3 luni stefan dormea singur si m-am bucurat enorm. l-am invatat asa: l-am lasat singur sa planga si a adormit. pana la urma nu a mai plans ci a marait un pic.
dar acum plange de nu se mai opreste, zici ca-l taie careva, cu niste lacrimi
oauuuu.
de ce s-a dezvatat sa doarma singur?
am incerrcat in fel si chip....muzica, cantat, alintat, mangaiat etc nimic nu merge......
poate mai incolo, stiu eu....
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
b_irina_c spune:
Veronica in cazul asta nu mai am nici un sfat
. Multa rabdare iti doresc
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
nanadana spune:
Buna
sint beata de somn fiumeu de la 3 dimineata pina la 7 sa trezit de n ori 

cred ca in total de la 3pina la 7 a dormit 1 ora in rest numai a plins si marait ![]()
![]()
LA multi ani sarbatoritilor de azi Serban ,Tudor,Dennis,Fabiano,Milan si Alexandra multii pupici de la noi

La multi ani Anya cu fericire alaturi de cei dragi 

Irina mersi 
Gata ma duc sa ii fac sa pape Antoine, revin
poze
b_irina_c spune:
M-a mai traznit o idee
. Nici daca il legeni cu patutul?
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Tonnia spune:
Wow, Irina, cat ma bucur pt unica trezire! Te pomenesti ca de-acuma vin nopti mai bune! La noi nu a aparut inca al doilea incisiv de jos si cica ies cate 2, au trecut 3 saptamani de la primul, asa ca si eu sper ca odata ce iese sa am nopti ceva mai normale.
Hildegard spune:
intrebare bomba:...sa nu ma bateti.
cat timp ii mai dau titi, ca ma rupe noaptea....si din cauza asta m-am si imbolnavit....nesomn, stres, raceala, puroi in gat.....asta e ordinea. nu mai am timp de nimic. stau numai cu el.
Sincer...eu vreau sa=-i dau sa suga.....uite si acum ca iau Ospen ii dau titi. alta femeie ar fi intrerupt banuiesc.
Dr. mea a zis ca nu-i face rau Ospenul....
Sau daca nu vrea titi ma mulg....si ii dau Humana 5 zile.
Stefan, noaptea daca il pun in patutul lui...se trezeste si ma tot plimb dintr-o camera in alta....daca il las langa mine in pat...ii bag tita in gura si doarme mai departe
Ce sa fac? Alta alternativa nu am.
Am rabdare sa vedem ce o fi mai incolo.
Stefan Peter
Hildegard spune:
Raspuns mai vechi:
Ioana, eu nu sunt asistenta medicala sunt jurist de profesie. lucrez la Spital ca registrator medical. Eu am studii juridice. Vreau un post de jurist aici la Spital. lucrez aici temporar.
Eu mi-am dat licenta la Bucuresti la Academie.
Lamurit!![]()

Stefan Peter
ege spune:

ege ieri pe la ora 17 avea febra 39 si m-am speriat,pt ca pana acum nu a mai facut 39(rectal).i-am dat 2.5ml nurofen si peste 1 ora a scazut la 38,pt ca a transpirat.seara a fost f f maraita,nu vroia nici tzitzi,ea care cand ii dau tzitzi se linisteste.
i-am mai dat preventiv 2.5 ml nurofen aseara la 22 si acum parca e cam fara vlaga. nu are chef de nimic
in rest nu-i curge nasul,nu stranuta.o fi de la dinti??pana acum nu a reactionat asa si vb aia are 6 dintzi
ce ziceti sa o duc la dr??
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos