Deserturile Nataliei (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by babirusa

Natalia, multumesc, eu vreau sa iasa tare, e destul si 2 ore?(am gasit o reteta indiana si vreau sa o incerc). Cat de tare se simte gustul de caramelizat?

Babirusa, pentru a obtine o compozitie mai tare, e nevoie sa fierbi cutia cam 2.5-3 ore, cum ti-am scris mai sus. Eu fierb mai putin, pentru ca nu am nevoie de o consistenta foarte groasa. Gustul de caramel se simte oricum, fie dupa 2, fie dupa 3 ore de fierbere, numai consistenta difera.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Natalia, mersi inca o data, daca imi iese iti scriu reteta.

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Nati - ma bucur nesus de mult ca prajitura asta incepe sa faca furor
Intr-adevar e dementiala

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lucia_B

Nati - ma bucur nesus de mult ca prajitura asta incepe sa faca furor
Intr-adevar e dementiala

Hihihi, ghici ce am in cuptor acuma.

Dana, vesnic sotii astia au ceva de comentat, ba-s prea putine dulciuri, ba-s prea multe.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Hihihi, ghici ce am in cuptor acuma.

Mmm, nici nu stiu, foarte greu de presupus .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Natalia,
Vreau sa iti cer parerea in privinta unui tort pe care as putea sa i-l fac sotului meu pt ziua lui, avind in vedere ca eu sunt gravi si deci nu pot papa ciocolata...Ce imi recomanzi tu?

Mergi la inceput

Taty, recomandarea mea eterna pentru un tort fara cioco si usor de facut este pandispanul cu suc de portocale, umplut cu crema de frisca (si eventual cu bucatele de portocale). Este delicios si iese destul de mare.
Sotul meu isi va serba si el in curind ziua, si exact asa tort am de gind sa-i fac.
Poti sa te mai uiti pe lista cu retete (pe prima pagina a capitolul 7), poate iti face cu ochiul si alta reteta, ca mai am vreo citeva fara ciocolata.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Natalia!
Cind zici pandispan cu suc de portocale te referi la faptul ca are suc de porto in el sau ca inmoi foile cu suc?!
Am sa ma uit negresit acusica pe retetele recomandate...ziua sotului meu e pe 12, deci ii sarbatorim aproape unul de altul

Mergi la inceput

Taty, are suc de portocale in el, reteta o gasesti tot in capitolul 7. Pandispanul iese ca si cum ar fi insiropat, nu e uscat deloc, plus ca e si foarte aromat.

Al meu e nascut pe 11.
------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Multumesc mult, Natalia..chiar acum eram cu ochii pe reteta! Cred ca miine chiar o probez sa vad cum iese!
La multi ani cu anticipatie sotului!

Mergi la inceput