Clubul nurorilor (38)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Nadia vreau sa te intreb si eu ceva! Si imi cer scuze daca "ma bag" prea adanc, numai ca as vrea sa ajut!
Tu de cata vreme te chinui sa faci BB? Ai facut cumva FIV? Ma rog...esti dispusa sa incerci si tratament naturist?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
fannna2003 spune:
tu esti ai mai batrana de aici???
hmmm....eu si buni suntem cele mai crude
de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Lavi, pasii exacti nu-i mai stiu, anul trecut am intrebat de mama pas cu pas, cate frunze de ceapa, ce si cum, promit ca intreb si-ti spun mai pe seara sau maine, k? Si incerc sa caut pe acasa daca am poze cu ouale de anul trecut sa vezi si cum arata.
Decoratul e simplu: culeg tot felul de frunzulitze (eu stau la curte) pe care le pun cu fata inspre ou (ou pe care l-am spalat in prealabil cu sapun/detergent de vase si care e umed). Pun cam 2-3 frunzulitze pe un ou, apoi il infasor in ciorap (dres) si il leg cu ata. De obicei incerc sa-l leg dedesubt, ca sa ramana fetzele si varful frumoase. Le mai ornez si cu buline de hartie obtinute de la capsator. Au fost ani cand am folosit hartie colorata si s-a colorat si oul. Din bulinutze poti face forme, sau pur si simplu sa le pui la intamplare.
De vopsit eu vopsesc doar cu coji de ceapa alba si 2 coji de ceapa rosie, asa de samantza, asa iese culoarea mai frumoasa.
Revin cu detalii, promit!Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
alynutza, mersi mult!! Intreaba pe mama ta si spune-mi si mie ca si io vreau....... pe diseara e k, sau maine ca eu vineri vopsesc ouale!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Nadia1976 spune:
Sun, noi incercam din vara; FIV nu am incercat inca (mai speram in mama natura); tratamente naturiste, sigur ca sunt dispusa; am inceput sambata tratament cu radacina de Maca, capsule, 4/zi. Acu... sa vedem ce-o vrea Dumnezeu. De ce intrebi? Stii cumva vreun tratament naturist care sa nu dea gres??? Sper si eu.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Alynutza spune:
Lavi, s-a facut, intreb si-ti dau de stire.
Nadia, arunca si la mine o nu stiu ce am de m-a palit un somn... nu mai pot sa ma concentrez la nimic. Si ma mai asteapta o tura de geamuri acasa .
Am uitat sa va spun ca am dat ieri prima invitatie! A venit o ruda din Timisoara din intamplare la Cluj si-a zis mama sa-i dau ca-i mai sigur ca si trimisa prin posta. Si i-am dat, desi inca n-am cumparat plicuri si am pus-o intr-un plic normal.
fannna2003 spune:
la mai multe si spor la impartit invitatii dar mai ales la confirmari...cine vrea sa vina vine si fara invitatie scrisa, consider ca si cea verbala (intre cei apropiati ) e suficienta...in rest e musai...musai e oricum la altii...ca am mai intalnit eu...pai nu m-ai invitat...trebuia sa-mi trimiti invitatie...vaaaaaai daca stiam , dar asa am crezul bla bla bla...
Nadia1976 spune:
Alynutza, , ia iubita! E proaspata! Acum am mai facut o tura. Ai grija ca e fierbinte.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
fetele, da' asa-i ca nu sunt mica?????
Si io-s bb... am (ink) 25... si bb voi fi mereu! sic!
AMR 1 luna si 14 zile pana la nunta
Foto
fannna2003 spune:
las razuco ca te vede fata cand vine bb...doamne ajuta cat mai repede...si sa vedem noi cine mai e bb...ca tu nu dar mamica de bb frumos vei fi TU...SIC!!
marinar spune:
Ali tu o sa fi miresica pe 15 iulie, Corina nasa pe 16, iar eu pe 17 iulie implinesc 2 ani de casnicie........... ce frumos!!!
marina
pozici