Clubul nurorilor (38)
Raspunsuri - Pagina 12
fannna2003 spune:
gata...m-am intors
alinutza nu sunt suparata, doar mi-am spus punctul de vedere,nicicum ...nu ma supar eu asa de usor...si cred ca nici tu ca dam bataitza
de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
lavinai spune:
haideti fetelor, pe unde sunteti??? ati plecat toate, cand am venit eu???? Maaaaaaaa, voi aveti ceva cu mine : de fiecare data cand vin plecati........ (am glumit)!!!!
ma intrebam eu sunt cea mai micutza de aici????? mai e cineva din '83???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Nadia1976 spune:
'83, Lavi???!!! Da' se poate?! TZ TZ TZ!
Buna dimineata! Mai e cineva sau iar imi beau cafeaua singurica?
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
fannna2003 spune:
sunt langa voi nadia si lavi..nu ma vedeti?
doamne lavi ce tinerica esti...
Nadia1976 spune:
Camelutza, uite aici idei ptr. camera copiilor.
http://www.bhg.com/bhg/slideshow/slideShow.jhtml?slideid=/templatedata/bhg/slideshow/data/ThemedRoomsForKids_01202004.xml&catref=cat3560010&psrc=storyrl
fannna2003 spune:
si ce bine e langa voi...,facem media si intineresc si eu, ok?
SunSmile spune:
Sunt si eu...mai am si trebi, mai si scriu...
Piciuleana piciuleana...ia auziti ma' fetelor ce pici avem printre noi! Lavi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Nadia1976 spune:
Fanna, scuze! Nu te vazusem; inca sunt adormita... la noi e abia ora 8am, m-a trezit tel. la 7:30, ca iubi meu trebuia sa-l ia pe prietenul lui de acasa sa mearga la golf, si la 2 minute dupa ce el a plecat de acasa, prietenul a sunat; nu i-am raspuns, ca speram ca o sa mai adorm, dar, nici gand... oooofffff; asa ca uite-ma aici, la cafea, cu fetele mele preferate; oricum, am o gramada de treaba azi; vreau sa-mi scot hainele de vara, sa le spal si sa pun hainele de iarna deoparte. Am o gramada de spalat...
Alynutza spune:
Lavi, pasii exacti nu-i mai stiu, anul trecut am intrebat de mama pas cu pas, cate frunze de ceapa, ce si cum, promit ca intreb si-ti spun mai pe seara sau maine, k? Si incerc sa caut pe acasa daca am poze cu ouale de anul trecut sa vezi si cum arata.
Decoratul e simplu: culeg tot felul de frunzulitze (eu stau la curte) pe care le pun cu fata inspre ou (ou pe care l-am spalat in prealabil cu sapun/detergent de vase si care e umed). Pun cam 2-3 frunzulitze pe un ou, apoi il infasor in ciorap (dres) si il leg cu ata. De obicei incerc sa-l leg dedesubt, ca sa ramana fetzele si varful frumoase. Le mai ornez si cu buline de hartie obtinute de la capsator. Au fost ani cand am folosit hartie colorata si s-a colorat si oul. Din bulinutze poti face forme, sau pur si simplu sa le pui la intamplare.
De vopsit eu vopsesc doar cu coji de ceapa alba si 2 coji de ceapa rosie, asa de samantza, asa iese culoarea mai frumoasa.
Revin cu detalii, promit!
Fanna, nici gand de suparare ca nu vreau sa iau bataitza
lavinai spune:
fetele, da' asa-i ca nu sunt mica?????
sunt destul de tinerica si ma simt super asa.......la 23 de ani am reusit sa imi intemeiez o familie (cu un sotz minunat) , ne-am amenajat casa cum am vrut noi, anul asta termit o facultate si sper sa vina si un bb cat mai repede!!!!! Ma simt asa de bine la 23 de ani!!! (va fac in ciuda, fetele!!!!!!! )
flavia, pe unde esti??? azi nu ti-am "auzit" guritza!!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....