Clubul nurorilor (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

gata...m-am intors
alinutza nu sunt suparata, doar mi-am spus punctul de vedere,nicicum ...nu ma supar eu asa de usor...si cred ca nici tu ca dam bataitza

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

haideti fetelor, pe unde sunteti??? ati plecat toate, cand am venit eu???? Maaaaaaaa, voi aveti ceva cu mine : de fiecare data cand vin plecati........ (am glumit)!!!!

ma intrebam eu sunt cea mai micutza de aici????? mai e cineva din '83???

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

'83, Lavi???!!! Da' se poate?! TZ TZ TZ!
Buna dimineata! Mai e cineva sau iar imi beau cafeaua singurica?

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

sunt langa voi nadia si lavi..nu ma vedeti?
doamne lavi ce tinerica esti...

Mergi la inceput

Camelutza, uite aici idei ptr. camera copiilor.

http://www.bhg.com/bhg/slideshow/slideShow.jhtml?slideid=/templatedata/bhg/slideshow/data/ThemedRoomsForKids_01202004.xml&catref=cat3560010&psrc=storyrl

Mergi la inceput

si ce bine e langa voi...,facem media si intineresc si eu, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sunt si eu...mai am si trebi, mai si scriu...
Piciuleana piciuleana...ia auziti ma' fetelor ce pici avem printre noi! Lavi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Fanna, scuze! Nu te vazusem; inca sunt adormita... la noi e abia ora 8am, m-a trezit tel. la 7:30, ca iubi meu trebuia sa-l ia pe prietenul lui de acasa sa mearga la golf, si la 2 minute dupa ce el a plecat de acasa, prietenul a sunat; nu i-am raspuns, ca speram ca o sa mai adorm, dar, nici gand... oooofffff; asa ca uite-ma aici, la cafea, cu fetele mele preferate; oricum, am o gramada de treaba azi; vreau sa-mi scot hainele de vara, sa le spal si sa pun hainele de iarna deoparte. Am o gramada de spalat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi, pasii exacti nu-i mai stiu, anul trecut am intrebat de mama pas cu pas, cate frunze de ceapa, ce si cum, promit ca intreb si-ti spun mai pe seara sau maine, k? Si incerc sa caut pe acasa daca am poze cu ouale de anul trecut sa vezi si cum arata.
Decoratul e simplu: culeg tot felul de frunzulitze (eu stau la curte) pe care le pun cu fata inspre ou (ou pe care l-am spalat in prealabil cu sapun/detergent de vase si care e umed). Pun cam 2-3 frunzulitze pe un ou, apoi il infasor in ciorap (dres) si il leg cu ata. De obicei incerc sa-l leg dedesubt, ca sa ramana fetzele si varful frumoase. Le mai ornez si cu buline de hartie obtinute de la capsator. Au fost ani cand am folosit hartie colorata si s-a colorat si oul. Din bulinutze poti face forme, sau pur si simplu sa le pui la intamplare.
De vopsit eu vopsesc doar cu coji de ceapa alba si 2 coji de ceapa rosie, asa de samantza, asa iese culoarea mai frumoasa.
Revin cu detalii, promit!

Fanna, nici gand de suparare ca nu vreau sa iau bataitza

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele, da' asa-i ca nu sunt mica?????

sunt destul de tinerica si ma simt super asa.......la 23 de ani am reusit sa imi intemeiez o familie (cu un sotz minunat) , ne-am amenajat casa cum am vrut noi, anul asta termit o facultate si sper sa vina si un bb cat mai repede!!!!! Ma simt asa de bine la 23 de ani!!! (va fac in ciuda, fetele!!!!!!! )

flavia, pe unde esti??? azi nu ti-am "auzit" guritza!!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput