Clubul nurorilor (38)
Raspunsuri - Pagina 11
lavinai spune:
gata fetele!!! am venit si io, doar sa va salut si sa va dau un ca imi sunteti tare dragi!!!!
eu am sa revin un pic mai tarziu ca am niste treburi si tre' sa plec!!
de abia astept sa vina ziua de maine sa ma duc si eu sa ma tund si sa ma vopsesc , sa ma fac mumoasa.....
vineri cred ca ma duc sa vopsesc ouale cu soacra, ca stiu ca asta isi doreste!!!
fetele mai vb mai tarziu!!!
va pupacesc pe toate!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
BraveGirl spune:
Ce-i cu voi pe pagina2?
Eu acum fug la facultate si apoi ma duc la o sedinta de epilare definitiva....o sa ma intorc leftera
==========
Corina
Albumul meu
Alynutza spune:
Sun, departe de mine orice gand de suparare. Nu-s eu asa suparacioasa din fire, am inteles mesajul, dar ma temeam eu ca Fanna nu l-a inteles pe al meu, de aia am explicat...
Cherry, o sa fi nasica exact la o zi dupa nunta mea Sa ai parte de fini buni! Si tu Corina la fel!
camelia72 spune:
Fetelor,ce e cu voi pe pagina 2?Cand intrai eu,voi plecati...inteleg...aveti treburi...si eu am dar,deh,am o mancarime in varful degetelor si nu ma pot abtine sa nu "ma tainuiesc" un pic cu voi!
Mai,fetelor,cand vopsiti voi ouale?Nu se vopsesc in joia mare,deci maine...eu parca asa tin minte,vine mama si o intreb!
Spor la treaba ca de plimbareala nu prea e vreme buna!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
boeru spune:
Buna fetele cochetele!
Sun sper sa ne vedem cu titi-urile! Hai Steaua, abia astept ziua de maine si apropo de blanos mie imi place oricum! Eu am 2 pisici si oricum ar fi un caine e imposibil sa mai imi iau si ma multumesc sa-i admir pe ai altora. Casa mi-a placut si mie, felicitari. Si eu mai am ceva de facut dar nu mai fac nimic ca nu mai vreau sa investesc intr-un apartament de 2 camere. Vreau si eu casa pe pamant si curticica mea oricum ar fi de mica!
cami poate reusesc sa pun ceva poze cu camere de copii pana diseara!Sanatate la micuti!
Fanna, condoleante!
Si pupici multi la toate fetele!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Mai,fetelor,cand vopsiti voi ouale?Nu se vopsesc in joia mare,deci maine...
Ba da! soacra-mea le vopseste, eu, cel mult, le decorez...
AMR 1 luna si 14 zile pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Cami asa stiu si eu...ca in Joia Mare se vopsesc! mai exista varianta de sambata, DAR in nici un caz Vineri!
Stateam si ma gandeam..anul asta k proaspata nevasta ce sunt, tot la mama ajungem...si la masa si pt acasa! Da' deh, profit si eu...si mai ales ca mami e asa o bucatareasa buna si inspirata! Tare ce-o mai iubesc!
Flori si noi spusesem initial ca nu mai investim, apoi am realizat ca noi nu vrem sa ne vindem apartamentul. O sa-l inchiriem cand va fi casa gata....si apoi o sa ramana pt vizitele parintilor, pt copii...vedem!
Cori bafta la epilat! Cate luni mai dureaza?
Mai da' cam liniste pe aici....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Alynutza spune:
Fetelor, nu stiu de ce, eu asa stiam ca vineri se vopsesc ouale, ca doar vineri a fost urcat Iisus pe cruce si a sangerat pe cosul cu oua, conform legendei... Insa nici eu nu le vopsesc vineri, ci sambata, ca sa fie mai proaspete. Vineri le leg in ciorap cu frunzisoare si alte decoratii, ca eu le vopsesc cu frunze de ceapa, asta pentru ca de obicei sambata sunt super prinsa in bucatarie si n-am timp suficient sa ma mazgalesc cu ele.
marinar spune:
buna gagici
semnez si eu condica la ora asta.
cam tarzior, dar e bine si asa.
va pup pe toate
marina
pozici
lavinai spune:
alynutza, si eu la fel ca tine, stiam ca vineri se vopsesc ouale......zi-mi si mie te rog cum le vopsesti cu frunze de ceapa (etapele) ca anu' asta parca le-as vopsi si io tot asa!!! si cum le decorezi!!! PLEASE!!!!..
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....