Clubul nurorilor (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Aly, spor la impartit! eu ii mai dau azi cateva... invitatii lu' taica-meu, duminik ducem nasilor 25+rezerva de 5-10... si dupa Pasti e randul socrilor...ah, mai avem si noi vreo 4, cred, de dat...

Pt decorat oua: lipiti scotch pe ele si bagati-le in apa! dezlipiti scotchul si vor avea aspect marmorat; dak aveti rabdare, decupati diverse forme sau... puneti fasii de scotch una peste alta, de-a lungul si de-a latul, gen cruce sau stea... iese frumos! edit: inventie proprie, din... plictiseala...

AMR 1 luna si 14 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

LAAA MUUUULTI AAAAAAAAAAAAAAAAANI!!!

de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Stii de ce spun asta? Pentru ca la "Asteptand un ingeras", Livia a pus mai demult un tratament incredibil. Ea a ramas insarcinata cu el si alte fete la fel! Mai este un subiect al ei acolo si o poti aborda. Ea este o fata minunata (aici e moderator, deci o gasesti usor), are un baietel superb si e dispusa mereu sa ajute. Locuieste in Germania si momentan e in Romania, dar cand se intoarce cu siguranta ca te poate ajuta. Nu e un tratament usor si poate nici foarte placut la gust. Nu e nici cel mai ieftin...dar ce doctorii sunt?!? Nimeni nu zice ca e simplu, dar mai toate mamele spun ca sunt in stare de orice pentru copilul lor...asa ca mi se pare ca merita incercat! Daca vrei mai mult ajutor si implicare, sunt aici! te pup si iti tin pumnii!

quote:
Originally posted by Nadia1976

Sun, noi incercam din vara; FIV nu am incercat inca (mai speram in mama natura); tratamente naturiste, sigur ca sunt dispusa; am inceput sambata tratament cu radacina de Maca, capsule, 4/zi. Acu... sa vedem ce-o vrea Dumnezeu. De ce intrebi? Stii cumva vreun tratament naturist care sa nu dea gres??? Sper si eu.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Ali tu o sa fi miresica pe 15 iulie, Corina nasa pe 16, iar eu pe 17 iulie implinesc 2 ani de casnicie........... ce frumos!!!

Si pe 24 e ziua mea... o tinem tot intr-o distractie!
gata, pup!plec!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Sun, vreaui orice ajutor pot primi. Sunt de-a dreptul disperata; acum ma uitam la un site cu poze cu bb-i dormind si m-au impresionat extraordinar de mult pozele unde bb-i dorm in brate sau pe pietul mamei, sau langa tatic... ma gandesc ce sentiment trebuie sa aiba o femeie cand bbicul ii adoarme in brate. Of, m-a impresionat la lacrimi.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nadia cu toata placerea din lume! Eu o sa vorbesc cu Livia si o sa-i povestesc de tine. Apoi, daca vrei, o sa va puteti conversa voi....fara intermediari! Te tin la curent si dupa Paste o sa-i poti scrie.

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:

Ali tu o sa fi miresica pe 15 iulie, Corina nasa pe 16, iar eu pe 17 iulie implinesc 2 ani de casnicie........... ce frumos!!!

Si pe 24 e ziua mea... o tinem tot intr-o distractie!
gata, pup!plec!

Foto

eu am ales data de 17 pt casatoria noastra pt ca : pe 17 iulie e ziua mea de nume, pe 16 iulie e ziua de nastere a sotului, pe 18 iulie e ziua tatalui meu de nastere si ziua alor mei de casatorie- si au avut o viata frumoasa impreuna. 17 e si ziua mea de nastere- ati aflat pana acum, asa ca 17 e pt mine numar norocos.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

gata plec si eu, ma duc direct la Biserica.
Poate mai vb diseara, sper sa pot intra pt ca am un virusel care nu ma lasa sa intru pe net.

pup

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:

marina

pozici

stati fetele, nu va grabiti......ca io-s prima : pe 2 IULIE am 1 an de casnicie!!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna fetele
intrati aici: http://home.ptd.net/~k3ph/alayin.swf

Mergi la inceput