Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Aoleu, Cornelia, am uitat! Ziceam ca merg azi cu piticul si am uitat ca vaca. Sper sa mai reusesc maine. macar el sa se impartaseasca micutul daca pacatosii lui de parinti au tinut ei asa un fel de post (eu primele 2 saptamani, iar mihai saptamana asta) dar n-am ajus sa ne spovedim.
Eu sunt in criza mare de timp, alerg disperata ca am o gramada de treaba si nu stiu de un' sa incep asa ca m-am asezat nitel pe DC.
Paste fericit! E primul paste cu puii nostri asa ca sa ne bucuram de ei si de zilele de sarbatoare din plin!
probabil mai vroiam sa mai scriu cateceva dar sigur am uitat!
Aaa, Mygirl, n-are nik daca a gustat, o sa fie o norocoasa Alex! Eu tot aman operatiunea olita, nu stiu nici eu ce tot astept. Poate sa ma paraseasca lenea asta cronica! 
Gata plec la treaba ca acusi vine barbatu si ma ia la rost ca n-am facut nik prin casa.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
denisa73 spune:
Am fost la dr cu el are fisura anala.Ma bucur ca au descoperit-o si i-a dat o crema.Eu le-am spus de ea de la 4 luni,dar mi-a zis sa-i dau cu o crema care mai rau i-a facut rau decat bine.Poate acum se va face bine si nu v-a mai pierde sange.Si nu v-am spus cand i-a luat sange a facut ca trenul ca vreau eu de nebuna sa-i ia sange ca asa e culoarea lui galbena,chiar ca ar fi de la borcanele.
Ce fel de fier le da-ti de are gust bun,ca asta are un gust de iti vine sa mori.
PASTE FERICIT SI SUFLETUL SA VA FIE PLIN DE LUMINA SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA VOASTRA!
Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
gabitzam spune:
Dumnezeule, Denisa, dar cum a ajuns sa aiba micutzul sa aiba fisura anala? A fost foarte constipat? Offf!
Eu ii dau Fier Haussman, dar il pun in mincare, asa ca nu cred ca stie cum e la gust.
Mai era un topic pe aici pe undeva, de zicea mamica de bebe ca e galben, si se pare ca era de la morcovii pe care ii minca in fiecare zi si de la suc de morcovi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
patriciaRO spune:
Andreea.a, felicitari pentru dintos...
Denisa, aoleu ce nasol... Saracutzul pai cred ca-l doare, nu? Si cu crema o merge? Sanatate multa!
Oana, mama draga e toxica vopseaua aia... De decor merg ouale sa le tii, dar de papat, NU!
Ce distractie pe voi ati tras, mai! Bravo voua... vrem pozici!
Noi maine cand face Alex 11 luni mergem la un baietel care face 1 an si o sa fie la fel cu nu stiu cati invitati, foarte departe de Copenhaga. Sa vedem cum o sa fie...
Fetele, pun si eu un link de concurs. Ca l-am inscris pe Pifos. Nu se castiga ceva anume ci daca castiga vreau sa-i arat cand va creste mare, ca a fost si el intr-un concurs...
uitati: http://www. reclama mascata.ro/concurs/index.php?showimage=Rotaru%20Alexandru%20-%209%20luni.jpg&screenwidth=1024
fara pauza dupa www...
I-au gresit astia numele, dar asta este, tot el este!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Ola fetelor,
ne-am intors si noi de afara unde am stat putin la soare (acum mi se pare ca a fugit pe undeva soarele asta) si am mers pe jos si se bucura de verdeata. a fost o scumpa. a mancat la desert mere cu afine si se pare ca ii place combinatie ca si perele williams de ieri. pur si simplu stattea cu gurita deschisa si astepta papa.
pentru noi aceste delicii sunt raritati, ca nu ii cumpar in fiecare zi. asa ca sa ne iertati entuziasmul!
denisa multa sanatate.
mygirl
norocoasa!
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
mikka spune:
Netaza gospodinele!
Cornelia, tocmai ce am venit de la biserica, am impartasit-o fara probleme, m-am dus la altar si am vorbit cu preotul, si a iesit imediat desi se canta ceva acolo. Trebuie sa gaseasca el 3 minute sa impartaseasca un bebelus.
Denisa, off, lasa ca la cei mici lucrurile astea se rezolva repede, tesuturile se 'prind' imediat la loc. S-ar putea ca galbeneala aia sa fie de la morcovi, eu am o cunostinta care a ajuns la spital de speriata ce era, ziceai ca cea mica are icter, dar era de la sucul de morcovi. Bine, ii dadea teddy, na, ce sa-i mai spun...
Mygirl, nu te speria, abia o sa aiba noroc, cum se zice... Eu l-am intins pe pereti, pe asternuturi, pe patut, pe haine, am halit putin, si mama m-a prins cand in strangeam in pumn si studiam cu mare atentie cum tasneste printre degete. Si chiar sunt norocoasa!
Beatrice, votat! Bafta!
&Ioana
mikka spune:
Fetelor, redeschid subiectul motzului de la un an, ca o sa tot discutam... Am o intrebare: o sa facem la o terasa, undeva, ca nu am loc si nici chef sa gatesc pt 15 oameni. Ma gandeam sa le luam ceva nasilor, un cadoutz, o atentie. Aveti vreo idee? Nu sunt pretentiosi, dar le plac lucrurile de calitate. De ex, la botez le-am luat un dvdplayer. Acuma nu mai am idei, si n-as vrea sa depasesc 1 mil.
&Ioana
gabitzam spune:
Du-te la Sara Blu, sint decoratiuni frumoase si gasesti ceva in banii astia.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
omustata spune:
Intru si eu repede sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un iepuras cat mai bogat. Nu stiu daca mai am timp sa intru zilele viitoare.
Clara-ma intrebai de statul pe burta si ecomandarea sa nu stea prea mult in picioare. Pai doctorita mi-a zis ca pot sa o tin in picioarele, terapeutele mi-au zis ca mai bine nu. Asa ca abar nu am. Eu o tin, binenteles, pentru ca vrea ea sa stea, desi oboseste dupa cateva minute. Face si cativa pasi, dar isi cam arunca picioarele in lateral. Asa face si Teodora? Ea se ridica in fundulet sau in picioare?
mergaretei.
Oana-eu am si mancat de 2 ori, dar norocul inca il mai caut. Cred ca te-ai enervat dar te-ai si distrat. Nu poti sa nu razi cand vezi o asemenea isprava.
beatrice-ma uit pe site cand am timp si votam pentru Alex.
mikka-ceva pentru casa de la Sara Blue. Eu cred ca le-am cumparat alora tot magazinul, pentru diverse ocazii. Ce-i drept, este magazinul unui bun prieten al meu, asa ca le fac vanzare
. Acum, fara gluma, eu zic ca ceva decorativ pentru casa (de la orice magazin
) este potrivit. Si eu am problema asta cu nasii, dar noi avem botezul si 1 an in aceeasi zi. Culmea este ca sunt cei mai buni prieteni ai nostri, dar tot nu stiu ce sa le iau cadou. Poate veniti si la mine cu o idee. DVD player au.
Ce marci de borcanele sunt mai bune in RO? Vreau sa o pun pe sora-mea sa-mi ia cateva sa am cand vin in tara pana ma dezmeticesc si ma apuc de gatit.
Va pup si Cristos a inviat!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya