Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
patriciaRO spune:
Si mie imi placura mult ouale, nu-mi trimiti si mie unul... Mai, pacat de frumuseti sa le spargi. Eu le-as pastra asa! Vai ce frumoase... mai, asa ceva...
Beatrice, mami de
Alex pifos
denisa73 spune:
Va multumesc mult pt. raspunsuri ati fost si sunteti niste dragute. Eu il alaptez si ma gandeam din cauza asta nu asimileaza bine fierul. Maine ma duc cu el la dr. fiindca el a avut probleme cu o fisura anala si a pierdut sange(dar dr. nu i-a dat atunci fier cand avea 4 luni) si cred ca nici acum nu i-a trecut.Sper sa fie asta problema.El a avut valuarea 9 acum 2 luni si acum 9,6.Asistenta i-a zis ca trebuie sa fie minim 15.A crescut dar putin.Dr a zis sa-i mai dau 3 luni dupa care sa-i faca iar analiza.Fierul mi-a zis sa il dau cu 2 ore inainte si 2 ore dupa masa.
Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
Cornelia spune:
Fetelor care petrec sarbatorile prin alte parti, le urez drum bun si Paste fericit!
Pupici speciali bolnaviorilor!
Noi suntem bine, dar eu tot in lipsa de timp.
I-ati impartasit? Ce stiti, se impartasesc copiii maine dimineata? Eu sunt cam pe dinafara. Nu mai stiu cand am dus-o pe Maria
. As pleca maine dimineata cu ei in oras, la biserica.
Poate reusesc sa mai recuperez cu cititul si revin pana la Paste
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
andreea.a spune:
Sarbatori fericite, mamici si copii mici, ca bebici nu prea mai sunt! 
Noi am sarbatorit Pastele si saptamana trecuta, ca baietii mei sunt catolici. Acum e randul Pastelui meu!
De citit, v-am citit si mai devreme, dar nu am apucat sa si scriu. Deh, de cand e vremea mai calda (ca frumoasa nu pot sa-i spun), stam mai mult pe afara. Din cauza lui mami, binenteles, care nu are stare. Dar nici lui Eric nu-i displace.
Am vrut sa-i iau si eu sandale, dar mi s-au parut scumpe la Miniblu - 650 de mii. Si, cum erau reduceri la Nike, m-am enervat si i-am luat baiatului adidasi de acolo. Culmea snobismului, eu sunt!
Dar sunt simpatici.
Vesti noi de la noi: in sfarsit i-au dat dintisorii de jos!! Acum e sigur, sunt afara si zgarie cu ei. Gata! Suntem si noi dintosi. De mancat mananca la fel de bine.. Insa nu prea mai are cine sa-l cantareasca si sa-l masoare, ca am ramas fara pediatra. A murit, saraca. Dumnezeu s-o odihneasca! A fost o surpiza neplacuta pt noi. Acum ne cautam alt pediatru, si noi si Androix, ca si ea ar vrea sa se mute. N-am gasit nimic inca.
Mi-a fost dor de voi! 
Cloreta spune:
Buna dimineata!
Andreea,
pentru dintisorii lui Eric. Poate scrii mai des.
Cornelia, eu am impartasit-o pe Teodora saptamana trecuta ca mi-a fost teama sa nu fie balamuc acum dar mi-a zis mama ca era asa organizat totul la biserica, nu ca in zilele normale. Oricum pentru bebe nu stai la coada, acum la noi cica era un culoar liber pentru copii:)
Eu nu mai pot sa o tin pe gogoasha asta. Vrea a mearga tinuta de manute dar ce viteza baga daca ii spune cineva "stai ca te prind!". Aseara am alergat-o putin prin casa cu tati, radea ca in reclame, se uita in urma si iar "fugea", a fost un circ la noi. Imi vine sa o mananc, e mortala! Ieri a venit iepurasul de la vecini cu niste incaltari moi rosii - numai bune pentru casa - si o albinuta de plus cantatoare.
Va pup, s-a trezit!
Pozele mele
mygirl spune:
Buna dimineata! Observ ca nu a fost prea intensa activitatea pe aici, cred ca toata lumea se pregateste de sarbatoare
.
Noi dupa cum v-am spus, am fost miercuri la party de pitici, Alex a fost tare incantata, s-a jucat, a dansat, a mancat cot la cot si degetele la degetele alaturi de copilasii mai mari. A fost superincantata de o piscina gonflabila plina cu bile, ma tenta ideea sa-i iau asa ceva cadou ptr un an, dar ma ingrozeste ideea sa adun 100 de bile de 100 de ori pe zi de prin casa
. Nu am reusit inca sa pun poze, o sa incerc azi.
La capitolul boacane putem sa ne inscriem la concurs
. Ieri dimineata in timp ce pregateam micul dejun sotzul a pus-o la olitza, a vazut ca sta copilul cuminte si se joaca si si-a vazut de treaba la calculator. S-a sesizat cand mirosul din camera era insuportabil....fata mea a facut kk, s-a ridicat de pe oala si a vazut ca-i ceva nou de testat, moale si cald, care se intinde peste tot..adik pe haine, jucarii, covor
. cand am intrebat-o ce face a intins manutzele murdare spre noi si a zis papa
. Bine totusi ca n-a gustat..sau a facut-o pe blat si n-a lasat urme..in sfarsit, am facut ieri smotru serios. Dupa aia am plecat la plimbare ca sa pot lasa toate geamurile deschise...
Monu, superbe ouale tale. Eu le-am vopsit ieri prin vecini, cu vosea tipografica. Am facut doar 10- 4 rosii, si cate unul verde, albastru, galben, mov, auriu si argintiu. Mai fac un tort si gata pregatirile, oricum o sa mancam la nasi, socrii, parinti si vecini.
Apropos de vecini, tocmai a venit la cafea vecina mea. Revin
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
simiena spune:
Sarbatori fericite la toata lumea !!!
Magazinul cu sandalute e pe Bd.Sebastian la vreo 3 blocuri de la intrarea de pe Rahova - respectiv acolo stau eu .
V-am pupat si numai bine .
Mamicul lui Elian
[povestea nasterii
Mickyyy spune:
Am intrat putin, cat sa urez
Sarbatori fericite la toata lumea
!
Sa ne revedem cu bine dupa Paste....poate o sa am si eu mai mult timp de forum atunci, ca acum am cam tras chiulul!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Sarbatori fericite fetelor!
Mygirl, vopseaua tipografica e toxica, sa nu mai faci outze cu ea decat daca nu le papi.
Pozele mele

Alexia Ioana (24 mai 2005)