Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Beatrice-gata, am votat pentru Alex ca-mi este tare drag.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Olga, se ridica de pe spate in fundulet dar numai cand vrea. Daca sunt langa ea face figuri ca sa o ajut:) Din fundulet se ridica in patut fara probleme din pozitia in genunchi acum desi la inceput se proptea cu ele in patut si aa se ridica. La mers in cateva zile nu si-a mai aruncat picioarele in parti. La inceput asa facea si ea dar atunci nu era interesata de mers, acum ca a inceput sa ii placa isi tine picioarele destul de adunate pentru cat se leagana . Si am observat ca se tine din ce in ce mai usor de mainile mele ca ma strangea de mama focului.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Multumim la fete pentru vot!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intrat, cetit, liniste multa, salvat paginutza ca eram la coada rau...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, fetele! Nu am mai intrat pentru ca eu cind intru stau. Dar nici nu m-am rupt facind treaba, e multa, chef ioc, ma mai doare si spatele de doua zile de mor... Acum am zis totusi sa-mi beau cafeaua cu voi, dar observ ca e cam liniste pe aici. Am vazut poze, am votat Pifosu', am citit tot... nu-mi ramine decit sa va urez
Sarbatori fericite si un bogat!
si sa ma car la treburi , ca numai miine nu e duminica si as vrea sa mai fac atitea! De parca dupa Paste nu sint tot zile, dar am ramas cu chestia asta de la a mea mama si de la ale mele bunici, matusi, babe din sat... ca inainte de orice sarbatoare trebuie sa te spetesti muncind, ca si cum nu as face curatenie generala saptaminal sau mincare zilnic! Si mai am si un umblator printre picioarele mele si mai vine acusi si aia mare care vrea ori sa ma ajute, ori sa facem activitati. Dar e soare afara, iarba e verde, copii sint sanatosi, deci viata e frumoasa si sotu' ma iubeste si daca nu voi termina toata treaba. Ceea ce va doresc si voua! Sa ne vedem intregi si sanatoase dupa Pasti. Va pup!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Bea-votat, bafta.
La Sara Blu' am fost si eu de curand, tot pt. cadou pt. nasi. Sincer, sub 2 mil nu am vazut decat prostioare-flori artificiale, iepurasi etc...Un set de 6 pahare -de sticla- 2,6mil...De cristal nu mai zic...De fapt cred ca am vazut o bomboniera de cristal in jur de 1mil si un pic...Daca vedeti ceva ca lumea sa-mi ziceti si mie, plizzzz...
Maine mergem si noi sa o impartasim pe Iepu'. Pana la ce ora se poate oare?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Olga -ca marci , mai des gasesti Nestle, Hipp, Hero, Hamme. Iepu' haleste Hipp(nu au sare, zahar, acid citric-in general) sau Nestle-din astea unele mai au acid citric, sare etc. A mai mancat si fructe de la Hero si i-au placut dar astea au zahar
Vezi pe reclamamascata .ro diverse borcanele-cam alea sunt si in magazine

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fran cred ca potzi s-o impartasesti dimineatza pe la 8, ca dupa... se duc si preotzii sa se culce, ca au de lucru cu Invierea.
Eu de obicei o impartashesc duminica, de cite ori merg la biserica ii mai da preotul o guritza cu vin...
Nelia eu ash bea o cafea cu tine, dar... dupa ... cine ma leagana la noapte sa fac nanitza...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

o sa ma iertati pt absente. sunt motivate. acum am prea multe pe suflet,dar nu e locul cel mai potrivit sa povestesc aici..chat-ul de noapte a murit cumva? in avalansa asta de dezamagiri, un lucru ma sustine: relatia mea cu sotul meu care, din fericire, se intareste In momentele acestea grele. in fine, de fapt am intrat pt altceva.
vreau sa va urez Paste Fericit!s-aveti parte de o familie intelegatoare si suportiva, de prieteni sinceri, de sanatate maxima si satisfactii.ma bucur ca sunt printre voi de atatea luni minunate pt noi ca mame..sa fiti fericite!

fran,multumesc pt informatii!
gabi, ema se pare ca a scapat..
rux, multumesc pt frames. am stat azi si m-am jucat: aici
ioanailincam, concediu placut!
monu, iti doresc ca sarbatorile acestea sa-ti implineasca visul..!

azi ne-am intalnit in herastrau cu matei(lucas). copii au ajuns din carucioare taman pe cararea pietruita, culegand pietricelele, adunand pamant sub unghii. poze aici

toate cele bune si ale harului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, am revenit si eu dupa o zi plina, obositoare, in care am muncit cu doua maini stangi. Tot ce curatam murdaream in clipa urmatoare, am scapat pe jos tot ce se putea scapa sau sparge, ce mai, n-a fost ziua mea azi da bine ca s-a terminat. In seara asta am fost cu Alex la biserica si am trecut pe sub masa, chinuitor ptr mine dar foarte distractiv pentru ea.
Spuneati ca-i toxica vopseaua tipografica - pai eu in fiecare an mananc oua vopsite asa. stiu ca important e sa nu fie crapate, ca nu patrunde vopseaua in coaja. Oricum Alexandrei nu-i dau decat oua fierte proaspat, nu din astea vopsite, iar noi suntem caliti, pana acum n-am patit nimic de la ele.
Am uitat sa va spun ca am facut ieri ptr Alex spaghete cu carnita de pui si sos cu branza topita, smantana si cascaval. A mancat de nu-mi venea sa cred, si portia ptr azi, a lins castronul. In schimb, azi am facut musaca de care am fost mai mult incantata.
Acum merg si eu la culcare ca sunt franta.
Va urez PASTE FERICIT ALATURI DE IEPURASII VOSTRI!!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput