Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
Dadym spune:
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!Sarbatori fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti.Paste Fericit!
mikka spune:
HRISTOS A INVIAT!
Va dorim multa liniste cand aveti nevoie, numai bucurie cand ploua, multa sanatate si o viata superba alaturi de minunile care ne-au adus impreuna!
Fetelor, fiecare are supararile lui, fie avem probleme de sanatate, fie nu avem bani, fie ni se duce cineva drag, toata lumea gaseste un motiv de suparare si griji. Dar uitati-va putin pe geam , uitati-va la ingerasul care doarme, uitati-va la outzele colorate, la turla bisericii din zare, si haideti sa ne bucuram de adevaratele miracole, cele mari - Invierea Domnului - si cele mai mici, care ni se intampla in fiecare zi!
Astazi suntem cu totii
, ok?
O sarbatoare fericita!
&Ioana
gusta spune:
Hristos a Inviat.
Nu pot sa nu vin sa va urez sarbatori fericite.Sa va spun sa aveti astazi o zi super frumoasa alaturi de strunfisori si de familie si sper ca iepurica sa va aduca cel mai frumos cadou pe care vi-l doriti.
E primul ani de pasti cand nu am nimic care sa imi aminteasca de acasa.Dar am vazut pozele de la ouale lui Monu si astept si alte fete sa puna poze cu pasca si cozonac si o sa mai imi treaca din pofte.
Va pup dulce si sa sti ca va citesc si va iubesc mult de tot ca existati.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
patriciaRO spune:
Adevarat a inviat!
Noi ne-am trezit azi la 9.00, un bibe de lapte si ne-am trezit cu totii pe la 10.30, asa tot sa dormi!
Ieri am fost la ziua de nastere a baietelului prietenilor nostri, undeva in afara Copenhagei la o casa inchiriata cu toate utilitatile. O nebunie si a fost super frumos. Gazda le-a organizat niste jocuri la copii. A legat niste cadouri de o sfoara si ei, adica cei mai mari dintre copii legati la ochi trebuiau sa taie sfoara cu foarfeca. Mai pe langa, ajutati au reusit. O sa vedeti in poze... Iar cei mici, printre care si noi, cu ajutor, am reusit!
Apoi tortul copilului a fost super bun... Dar si pentru restul omenirii. Gazda a facut tort cu banane si capsuni... O nebunie! Nu va mai zic mancare la greu, salate si cate si mai cate... Am ajuns super tarziu aseara acasa si Alex era frant de oboseala dar se pare treaba ca ia placut!
PARTY DE 1 Anisor
HRISTOS A INVIAT! si multa lumina in case...
Monu, imi plac testoasele tale... Una pana la mine, vine?
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
Hristos a inviat!
Androix, scuze pt intarziere. Eu am cumparat urgent batista bebelusului cand Ema avea mult prea multi muci ca sa mai putem face ceva cu para.Nu putea sa bea laptele,nu putea sa manance, se ineca. Se chinuia rau,mititica.N-am citit pareri si pareri inainte sa o cumparam,dar mi-a fost suficient sa-mi spuna Gabitzam ca la Andrei a fost foarte eficienta. Ma gandeam deja cu oroare cum ar fi ca Ema sa faca otita. Iti mai amintesti ca eu am facut de 3 ori dupa ce am nascut..A cumparat-o Mihai de la farmacia Doina din Unirea. Intr-adevar eficienta. Ii scoateam rauri-rauri de mucozitati. Nici nu-mi venea sa cred. Ideea ca s-ar face mai multi daca ii scoti cu batista bebelusului mi se pare am aberanta.Pai noi nu ne suflam nasul cand suntem mucosi? Nu ni=l suflam toata ziua de mai multe ori? Si cum adica sa se inmulteasca? Da' ce-s, buruieni taiate mucii asta? In fine, daca Filip are mucozotati la greu, eu iti recomand batista bebelusului. Te avertizez ca nu va fi prea usor pt ca ei sunt deja mari si te imping. Am incercat si eu o data minunea asta si pot sa-ti spun ca nu e dureros. Dar ei si la para urla de numa' numa' pana se obisnuiesc..asa ca..Dupa cateva zile, vreo 3-4, am reusit sa-i scot singura. O puneam in scaunul de masa ca sa nu dea din picioare. Oricum deja nu mai era speriata ca in primele 2 zile, ci doar enervata. Intr-o saptamana nu mai avea nici urma de mucozitati,iar noi nici macar nu-i dadusem antibioticele prescrise..Prea usor arunca pe retete antibiotice pediatrii din Ro..
gata,fug la masa, la ai mei.scuze pt greseli.
o zi minunata in continuare, va doresc.
andutzy spune:
HRISTOS A INVIAT dragii nostri!
Sa fiti sanatosi, iubiti si norocosi! Sa aveti sarbatori cu liniste si bucurii!
In alta ordine de idei, batista aceea de care vb trebuie folosita tot timpul? Dragos pana acum multumim lui D-eu inca nu a fost niciodata mucos, nu a fost inca racit. Si pompita noi nu o mai folosim de cateva lui ca nu mai iesea nimic cu ea. II pun apa de mare in fiecare seara pe nasuc si daca sunt mucisori ii socate singurel pirntr-un stranut...si cam atat. Sun cumva in eroare? trebuie sa fac mai mult de atat? Si eu si sotul am avut multe otite la activ, de aceea mi-e teama de o predispozitite genetica si la Dragos in acest sens.
Cat despre progresele cu care ma laudam zilele trecute, sunt cam suparata deoarece mama nu mai zice, i-a mai scapat o data acum 2 zile, in reste numai tata si kiakia si atat. Pa face foarte rar, doar cand are el chef. Mie oricum nu imi face, ca daca ma vede ca plec plange, nu face pa.
cam atat de la noi, Sarbatori Fericite in continuare, va pupam!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
monu spune:
Hristos a Inviat!!!
Sa fiti iubiti/iubite si alintati/alintate cu dragoste si bucurii. Sa veti parte de sanatate si de prieteni adevarati.
Noi suntem ok. Alexia a papat putina carnita de miel (se vede ca e fata lu' tati
) cu cartofi.
va pupam si va uram distractie placuta in continuare.
Si special pentru Gusta. In zona de unde e sotul femeile se imbraca asa la sarbatoare. (nu mai exista obiceiul la oras dar e frumos oricum)
traditie
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Danelutza spune:
Hristos a Inviat !
La multzi ani ! Dragos Octavian, sa cresti mare si voinic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
monu spune:
Exista vreo diferenta intre INFANRIX si INFANRIX PENTA?
sau e acelasi lucru?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)