Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gusta, multzamim de urari, stim noi ca esti aproape, te simtim, te mirosim...de exemplu, acuma mirosi a sarmalutze , ca-ti trimitem cateva cu DHL-ul.

Monu, sigur exista diferente. Eu i-am facut la 6 luni Infarix Hexa, care era diferit de Infarixul simplu, mai continea si celalalt compus care trebuia facut separat, nu mai tin minte care. Deci diferenta este clar si in cazul lui Penta. Eventual incearca pe net, sunt facute de Glaxo.

Danelutza, poate a vrut Isabela sa ciocneasca si ea cu outzul din dotare, cu peretele .

Beatrice, am salivat putin la tortul ala cu capsuni, ca si la tzestoasele lui Monu. Ia zi ce salate au facut, poate ne vin ceva idei penbtru petrecerile care vor incepe in curand. Maaai, ce mi-a placut Labradorul ala, sunt cainii mei favoriti, e bestial!!

Fetele, multumesc de ideile cu Sarra Blu, o sa fac o vizita saptamana asta sa vad ce au pe acolo. Tocmai am vorbit cu nasa si se pare ca sunt putin in 'meciuri', dar cred ca o sa-si revina pana atunci.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

patriciaRO, avem deja puiuti de un an????????

Cristos a inviat!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Primii pui care au facut / vor face 1 an sunt cei nascuti in luna aprilie. Ordinea este

THOMAS- at_andreea-(a facut deja un an) - 12 aprilie
DELIA - loreen- 26 aprilie
ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN - maria munteanu - 27 aprilie
PAUL - kitty_b - 28 aprilie
TUDORA - nelia - 30 aprilie

off mai avem si noi putin pana la un an.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cristos a inviat!

Sper ca ati avut o zi frumoasa cu copilasii vostrii Noi am fost in parc de dimineata iar la prinz am fost la parintii mei la Buftea. Nu prea s-a prins Andrei care-i treaba cu ouale, dar ii placea ideea de niste chestii rosii care se ciocnesc
Ouale mele n-au iesit prea grozav, s-au pleznit la fiert aproape toate, nu s-a prins bine vopseaua, m-am cam necajit. In final a fost ok si am uitat de necaz. Mama avea niste oua rosii tare frumoase, o sa le vedeti in poze daca va uitati aici.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adevarat a inviat! Paste fericit va doresc, sa fim sanatoase si noi si puii nostri si sa ne mai intalnim aici la multe nopti de sarbatoare!
Deci am avut o noapte de groaza si mister, vorba Ioanei. Dupa ce am parasit ciatul in viteza cu 5 minute inainte de invierea Domnului, Filip mi-a adormit in brate timp de 30 de minute si apoi iar s-a pus pe urlat. Intr-un final apoteotic am reusit sa-l adorm pe la unu ca sa se trezeasca cu febra mare pe la 3. Am incercat nurofen dar pana la urma mi s-a parut ca dureaza prea mult pana ii scade febra si i-am bagat un supozitor cu paracetamol. Spre 4:30 am adormit cu totii sleiti de puteri dar la 7 Filip era in picioare.
Am continuat cu nurofen si panadol alternativ din 4 in 4 ore pentru febra si ma gandeam sa nu mai plec la socri, chit ca nu aveam decat cozonac si oua rosii restul halelii fiind acolo.
Mare greseala ca nu mi-am ascultat instictul. Am plecat pana la urma si la 7 cand am ajuns inapoi acasa avea copilul meu 40.2 febra. Am zis ca inebunesc si in zapaceala aia in loc sa-i dau novocalmin in fund ca oprisem la farmacie si luasem, i-am dat tot paracetamol. Sper sa nu pateasca ceva ca inainte cu vreo 2 ore ii dadusem si panadol.
Nu am mai citit parerile voastre dar pana la urma am mers si noi la farmacia de la unirii si am luat batista. Intr-adevar eficenta. Cam incomod sa stai cu aspiratorul in mijlocul casei dar ce sa facem. Ma bucur ca nu-i este frica de aspirator si nu mai urla cum urla cand ii scoteam mucii cu para de cauciuc.
Ce e naspa e ca sunt convinsa ca si Mihai a luat viroza asta de la Filip, ca eu cred ca e viroza, ca a ajuns acasa mai mult mort decat viu. Deshidratat, mucios, cu scaune apoase si muuuuuulte. Exact simptomele pe care le-a avut Filip ieri. Si stiu si de unde a cules-o el. De la verisoarele lui pe care le-am vazut joi si erau mucioase amandoua.
Acum nu ma gandesc cat o mai pot continua asa cu lupta asta impotriva febrei. Daca si maine face chem salvarea ca pediatra noastra nu cred ca incepe programul si sa vedem poate ne da vreun tratament ceva. Ma gandesc ca poate nu e o simpla viroza si e nevoie de antibiotic, oare cate zile poate avea febra cu pauzele date de antitermice? Maine ar fi deja a treia zi.

OlgaT, iesi din scorbura si bucura-te asa cum zicea si Mikka de marile miracole dar si de cele marunte pe care le traim zi de zi. Pupici pentru Tonila si pentru mamica lui ca sa se inveseleasca putin.

Gusta, si tu la fel. Iti recomand sa iesi si sa mai intri o data. Ca tu ne vezi pe noi dar noi pe tine mai rarut Io iti trimit un cozonac, frumos, aromat, miroase de mori, crescut si copt ca la carte dar din pacate nepozat ca io n-am nici acum aparat. Oricum sa stii ca este foarte gustos.

OlgaM, mai eu nu-i curat mucii lui Filip decat daca are. Ce-i drept in ultima luna a tot avut. In fiecare zi. Dar erau d-aia naspa de se uscau in nas si trebuia sa-i inmoi cu ser si apoi ii scoteam foarte usor cu betisoare de urechi. Evident in urletele de rigoare. Acum insa este ceva naspa rau. Curg non stop. Respira saracutul si face niste lumanari la nas de-i ajung pana in gura. Asta ce iese p-afara nu mai zic ce se aude in gatul lui.

Adina m-ai amuzat tare la faza cu buruienile. Si ai dreptate si noi ne suflam nasul. Nu cred pana la urma sa fie ceva nasol.
Sper ca esti mai vesela si tu.

Hei, m-am intis. Sper ca voi ati petrecut mai frumos si sper ca noaptea asta sa dormim ca eu sunt cam varza cu carne.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mikka ... cred ca o fi vrut sa ciocneasca, dar nu i-a ieshit prea bine, doar un cucui micutz care a disparut si o zgirietura pe fatza.
Pisik, Beatrice doar s-a dus in vizita la un bebe de un an, puiutzul ei face luna viitoare anul , sint la curent ca il am pe lista de candidatzi ca gineri pentru fiica mea.
Monu m-am indragostit rau de tot de tzestoasele tale, cred ca sint foarte gustoase si cum aragazul meu are un defect la cuptor, mi-am innebunit azi barbatul sa aduca un mester sa-l repare, sa ma dau si eu fumeie de bucatarie cu tzestoase in farfurie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Asa, asa cuscra, baga din top... Pisik, asa este cum a zis Daniela, am fost doar la un baietel care a implinit 1 an, nascut pe aceeasi data ca Pifosul meu...

Mikka, pai salate: 1. salata de cruditati (morcov ras, telina, mar, varza, stafide si un pic de maioneza, facuta in casa, cred, o bunatate), 2. salata de rosii mari si frumoase si zemoase cu branza taiata cuburi si cu foi de salata rosie crestata pe margine), 3. salata de cartofi la cuptor cu sos de parmezan si carne... 4. Apoi alt gen de salata, cu carne fiarta, maioneza, masline negre si verzi si foi de salata rosie... 5. Apoi un drob de pui cu bucati de prune uscate si ciuperci... Moama o bunatate... Am bagat 3 portii... Si usoara pe deasupra... 6. Apoi cartofi cu sos de rosii si parmezan la cuptor.
Apoi au avut in materie de carne: de vita, porc, la cuptor cu un pic de sos.
Desertul: 2 tipuri: cel maro, cu banane pentru sarbatorit si pentru restul copiilor.
Al doilea: tort cu frisca, o gelatina de vanilie cred, un fel de crema mai mult, tare gustoasa cu capsuni, banane... Tot sa mananci. Bagat 2 portii, mici!

Bauturi: copii, lapte, suc, sampanie speciala: adulti: sampanie cu alcool, vin, bere, suc natural: ceai, cafea...
cam astea...

Gabitz, moama ce mistoace ouale... dar si lacramioarele de langa ele... Moama ce misto sunt. Mie imi plac de mor!

Androix, sanatate multa la voi... Cum mai este? tot cu febra?

Mai pun odata linkul cu Alex pentru cine n-a reusit sa voteze:

http://www. reclama mascata.ro/concurs/index.php?showimage=Rotaru%20Alexandru%20-%209%20luni.jpg&screenwidth=1024

dupa www fara pauza!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Hristos a Inviat !
Sa fiti iubite, senine, fericite. Si mai ales sanatoase si odihnite(daca se poate) ca sa va puteti bucura de ingerasii de la voi din case.

Lucas-DA, noi ne invarteam pe langa miniblu, fusesem cu Iepu' la biserica sa o impartasim. Da' de ce nu ne-ai tras de maneca? Eu nu te-am vazut ca daca ma holbam la jucarii clar nu puteam sa vad altceva.

Androix-multa sanatate lui Filip. Incearca sa nu te grabesti cu antibioticele-poate sa fie doar o viroza si sa nu aiba oricum efect-doar ca ii fac stomacelul varza...Eu stiam ca dupa 3-4 zile de febra mare CARE NU SCADE cu antitermice sa da antibiotic in ideea unei infectii bacteriene...La medicover ziceau ca au o gramada de cazuri de viroza respiratorie tare nasoala, sa nu fie asta la voi. Ca la noi pana la urma era roseola, nu viroza.
In ceea ce priveste curatatul nasului eu sunt chiauna. Deci:
-pedi zice ca da,-cum sa o las cu mucisori in nas- seara la culcare neaparat-un fas de apa de mare si apoi scos cu pompita.
-orl1-zice ca nu, nu se scot mucisorii, se pune ser si daca ies ei bine...
-orl2-zice ca sa-i scot, nu conteaza daca folosesc ser sau apa de mare
-alta pedi- se scot, dar nu se foloseste apa de mare ca e hipertona si aduna mucisorii (pai asta si vreau...)
Eu ii fasai cu apa de mare seara in nas si apoi la baita folosesc pompita. Se enerveaza cand ii pun ser, da' cu fasul ii place.
Monu-intre infanrix hexa si infanrix penta e clara diferenta-lipseste tulpina pt. hepatita, dar intre penta si ala simplu-nu stiu. Da' exista si infanrix hib Voi ati facut Priorix-ul si va pregatiti deja de infanrix? Ca noi facem priorix-ul abia dupa ce face Iepu' un an si apoi peste inca o luna...infanrix?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

patriciaRO, ce-i mai meniul ala de ne lasa gura apa ??? rusine ! uite aici calorii putine :

Vinete cu rosii, patrunjel si usturoi

Se iau 2 vinete se curata se taie felii nu prea groase care se pun cu putina sare se lasa lo minute . Se prajesc in ulei pe o parte si pe alta se pune intr-un castron . Peste ele prajite se pune un rand de rosii taiate subtiri, patrunjel taiat si se mai pune usturoi dat prin presa. Acest lucru se repeta pana sunt gata de prajit vinetele. Deci se fac straturi din vinete, rosii, usturoi si patrunjel . Se pune deasupra putin duc de lamaie. Se poate servi si cald si rece . atat! fara prajiturele si minuni cu calorii!!!!!!

Inseamna ca eu am ratat ziua celui mai mare puiut , Thomas !!! la multi ani, sa cresti mare si voinicut si sa aduci multe bucurii lui mami si tati !!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut acum capitol nou, ca plecam la plimbare si se termina asta pina ne intoarcem. Deci...

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74225" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput