Mamici casnice (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, multzumesc de cafea
Drum bun Andora si sarbautori fericite cu outze si pascutze.

Uuuuuuuuuuuuuuu, cam linishte in imparatzia asta...

Dar de Tina ce mai stitzi, coace cozonaci ca nu vrea sa mai vina pe la noi. Are flacau mare si nu ne mai cunoaste ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata fetele!
Sunteti toate ocupate,nu? Mai,Tina saracuta o fi ocupata cu bebele.
Am vb putin cu ea pe mess alaltaieri si am vazut poze cu copilasul.E tare frumos!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

liniste mare!
'neata!
azi deja intram pe ultima suta de metri cu pregatirile, asa ca nu cred ca o sa apuc sa mai scriu.
mult spor la treburile casnice!
flavia, succes la tot ce ai de facut!
andreea, drum bun si sarbatori fericite.
mirela, cred ca o sa aveti niste sarbatori f f f fericite acum ca sunteti cu tati. ma bucur pt reintregirea familiei.
va pup si sa aveti o zi plina si minunata!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata fetelor,
mi-a fost dor de voi dar de cand m-am intors abia mi-am intrat in mana.azi ma apuc si eu sa fac ceva cozonaci,ouale vopsite deja le-am cumparat.
am vazut ca a nascut si corina,ma bucur si ii doresc ca bebele sa cressca cuminte,sanatos si mancacioasa.
fetelor care pleaca prin alte parti de sarbatori le doresc DRUM BUN si SARBATORI FERICITE si linistite.

va pup ,intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetele ia uitatiaici ce m facut ieri.....nu am avut timp sa citesc, am fost cu Maria la doc sa luam rezultatul analizelor...acum plec la serv si vb de acolo

Vedeti ca sunt mai multe poze[;D]

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu sunt in criza de timp, fac mancare ca deja incep sa imi vina musafiri deseara, si Andrei imi face mereu surprize...neplacute: a inceput iar sa faca febra si i s-a infundat nasucul de abia mai respira... no, ce sa ma fac eu cu copilul asta ca ma imbolnaveste de inima???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Offff Adriana...poate ar trebui sa ii stimulezi imunitatea????

EDIT:La mine, de exemplu, colegu' imi racea serios de cel putin 3 ori pe iarna.Si asta toamna cum eram un pic stresata de gripa aviara vroiam sa facem fiecare un antigripal si cum nu am gasit vaccinuri, o prietena mi-a recomandat sa iau 3 saptamani la rand OSCILOCCOCINUM(un produs homeopat)...si iarna asta nici macar nu ne-a "dat tarcoale" gripa/raceala...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

adrianaeu ii dau piticei mele OSCILOCCOCINUM ,profilactic,de la 2 luni(acu are 8)si nu am avut pb prea des.iar atunci 'cand aveam probleme ii dau 2 doze de osciloccinum(1 la 4h)si ii fac de 2 ori pe zi bandijonaj cu albastru de metil si ii trece!
fetele am si eu o intrebare...daca nu am framantat suficient alunatul pt cozonac ce se intampla?

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Andreea eu am framantat cam 15 min max...si acuma e in cuptor si cresteeeeeeeeeeeeeeeeeee...."secretul" meu (cred ) consta in faptul ca am folosit drojdie uscata de la Dr oetker....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Oki.... revin cu vestii, azi am fost la doctor sa luam rezultatele la analize....toate analizele sunt superrrrrrrrrrrrrr si nici nu trebuie sa mai mergem la recoltare o data la 3 luni....si mai bine....acum e naspa ca maria nu va mai vedea caprioara...ufff.
Fierul e in limite, si cel mai imp....transaminazele sunt ca la un bebe care nu a avut niciodata hep A. Deci este recuperata complet.

In legatura cu treburile gosbodaresti...la asta am o ...si mama la fel....pentru ca toata saptamana lucram....si daca vom reusii vineri seara.......sper sa ingrasam porcul in ajun.....de fapt mielul si sa facem si noi ceva de papa.

Hai ca va pupik

mmiha

Mergi la inceput