Mamici casnice (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow Sym, chiar ca mi-as dori si eu asa o nastere. Felicitari inca o data. Ma bucur ca ai si aparut printre noi.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Corina bine ai revenit, vreau sa vad si eu poze cu bebitza, unde sint ?!
Camelia vazut si admirat piinea, acuma spune tot la cite grade era cuptorul si cit a stat la copt ?!
Gegea, vazut pozele, scumpa tare Daria si creatzaaaaa.
Gata, dispar, noapte bunaaaaa copiiii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

EeeeeeeSym ti-am zis ca nasti...nu m-ai crezut
Oricum sa-ti traiasca printesele

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Corina ,bine ai revenit!
Abia astept sa vad bebele!
Cami ,pun eu mana pe tine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Iaca am reusit si eu sa intru nitel dupa o zi istovitoare.Curatenie si mancare si toate alea le fac in fiecare zi,nu inteleg de ce acum inainte de sarbatori mi se par mai grele toate!

Mai fetelor,noi vrem sa taiem motul lui Robert,cred ca luni,ca a reusit nan'su sa vina in tara.Ce trebuie sa cumpar si sa fac cu aceasta ocazie?Ca nu stiu absolut nimic.

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Sym, ce ma bucur ca ai nacsut asa de usor!!! felicitari!
Ma fete acum nu am timp sa va citesc, dar ma reantorc mai spre dimineata... acu, Andrei nu vrea sa doarma, ...l-am trezit eu din somn ca nu mai putea respira... i-am facut cu pompita aceea atasata la aspirator... sper sa fie mai bine acum... hai sa va dau si voua o cafea, bine?

A, uitai sa va zic, ieri sotul ma ajuta la curatenie... la ce a mai ramas... gata baia si 4 geamuri, si mai dadu el o data cu aspiriciul prin toata casa... No, am sot nu gluma!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

mamicutelor!
Dupa o absenta de 2 saptamani revin,si ce sa vezi....o mare bucurie,A NASCUT CORINA...felicitari mamicuto pt o asa nastere usoara si numai bine la puiuta!...si pt mamica.

Noi suntem super fericiti ca am ajuns cu bine la tati....vom petrece Pastele impreuna,si suntem tare bucurosi

Fetelor revin maine,fug ca vreau sa dorm,sunt rupta de oboseala....si maine am treaba,vopsim ousoarele

si numai bine la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Wow Corina in sfarsit, credeam a te-am pierdut pe drum:) Felicitari pt nasterea usoara si fetita sanatoasa, acum ca te-ai refacut, iti trebuie energie de 2 ori mai mult:) Ce bine ca Syb o iubeste pe Carla, o sa ai ajutor de nadejde:)

Mirela ai ajuns deja in SUA? Cum este, cum a fost revederea, te-ai obisnuit?

Adriana mersi de cafea, chiar am nevoie zilele astea ca sunt "mahmura"...

Miha de motz eu nu stiu ce sa=ti zic k noi n-am procedat asa cu Sara :)

Fetelor da nu sunteti prea vorbarete, credeam ca macar voi daca eu nu:) Azi iar nu stau mult pe acasa, da sunt cu gandul printre voi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele si multam de cafea Adriana

Nici eu nu am facut mare tam tam cu motul...i l-am luat pe la 5 luni, pe la inceputul lui martie este o zi(un sfant) in care se spune ca e bine de taiat parul(tuns)...si i-am taiat(nanasa) cateva fire ca sa spun ca i-am luat motul...si gata, fara turta, fara nimic, ca nu stiam de asa ceva si nici acuma nu stiu prea mare lucru

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor eu intrai sa va zic
PASTE FERICIT TUTUROR
SI
LA MULTI ANI DE SF GHEORGHE ![/

Corina deci ai venit..... gata funduleata de nuielusa? Hai ca te scutesc ca si asa abia se reface...hihihi... pupa Carla cumpa, lungana si dolofana si surioara ei ce aiubitoare.. si poze? Hmmmm....
Fetelor eu nu stiu ce s-a mai intamplat ca zilele astea tot plecata am fost si azi la fel imi iau zborul acusica, tre' sa merg la serv va zic eu la sf de ce si apoi diseara tuleo la Moldova.... plecam la 21-22 ajungem la 7-8 plus 2 ore cu autobuzul, o distractie pe cinste si dupa o noapte pe pariu ca nedormita pune-te pe facut pasca si oua si cozonaci. Sper ca va fi ok.
Fug deci... puiutilor D&C () le doresc un prim Paste sueprb, iar voua tuturor numai liniste in sufletele!
Miha, la turta de baietei (mot adk) se face o masa dupa cumm preferi, iar nasii sunt cvei care tre' sa-i adul copchilului toate cele si sa aie motul in forma de cruce (3 fire) dupa ce l-ai legat cu funda rosie. Apoi se taie tortul si gata. A, si tava dupa mot. Bafta fug scuze de scris ca ma striga gogoooooooooooooo paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

pS"( Ca fapt divers, ieri am fost la Dir de Munca sa vedem ce e ca n-am primit deat indemniz pe ianuarie si surpriza evidetn ca agajatorul mancal-ar mama a gresit dosarul. Asa ca pune-te cu ggoasa dupa tine si umbla prin oras stai la usi sa evzi ce s-a-namplat... anexa1 lipsa si stagiu gresit total. Daca merg azi la serviciu si aia se duc sapt asta in Amzei s-ar putea sa primesc banii in iunie.. tot ce lipsea Deci in loc sa facem bagaje si sa ne pregatim umblam umblam... ploaie-vant, n-am ramas decat cu vreo trei stranuturi, maacr atat.

Deci va pupic si aveti grija de pitici si e voi!!!!!!! Ne vedem peste o saptamana

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput