Mamici casnice (33)
Raspunsuri - Pagina 11
light spune:
Ce zice? Ce zice? Ce face bebitza?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sunt_mamica spune:
AM VAZUT-O PE CARLA!
E ASA DULCE!sa va traiasca!aveti 2 fetite tare dragalase!
ilinca
alexa si mami spune:
si eu am vazut-o! e frumoasa foc! sa va traiasca fetitele si va bucurati de ele.
alexa
symaco spune:
Bai,nu stiu cu ce sa incep...
in primul rand:saru-mana pt galerie,pt urarari si toate gandurile bune!.povestea nasterii...nu e prea complicat,dupa ce seara am intrat si v-am scris ca ma simt bine iar dr ma trimisese acasa,am inceput sa am contractii peste noapte.dimineata la 5 a venit si apa,la 6 eram la spital..7,17 minute o aveam pe Carla in brate!daca a fost o nastere usoara?.....daaaaa!!!
ma bucur ca totul s-a terminat cu bine,ma bucur ca imi tin puiuta in brate,ca e sanatoasa,ca refacerea a durat mai putzin decat credeam,ca am venit acasa,ca mamanca si doarme....sunt plina de bucurii!
sybille e tare dragastoasa,ne pupacim toate 3 trei intr-una!
deci:Carla Rebeca
3570kg
52cm
apgar 10
nascuta pe data de 15 aprilie ora 7,17!
gegea spune:
Cami, intrebai daca laptele praf e de post si parca nu raspunsese nimeni... Nu, nu e de post (ca doar e extras din lapte de vaca), iar margarina este de post.
Esti o gospodina desavarsita dupa pozele pe care ni le pui! Bravos!
Eu am fost la cimitir, am facut curatenie, am plantat floricele si apoi acasa m-am ocupat de micuta terorista, apoi am iesit iar la cateva cumparaturi si uite asa s-a facut seara si s-a dus si ziua asta...
Am niste poze noi cu Daria, dar nu stiu daca mai am vreme sa le bag in albumul comun, asa ca pun aici link-ul.Daria la 1 anisor
Geani si Daria
ange spune:
gegea,pai ce sa-mi raspunda fetele la cat sunt de gospodine!!!
am facut pana la urma paine de post fara lapte praf si tot a iiesit
uite aici ca sa va "ucid" mai ales pe dana banana
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5285&st=40&gopid=210200& (ultimul post "ange")
astazi mie-mi vine colegul si sta pana martea viitoare dupa Paste
Asa ca sa nu strigati dupa mine ca voi fi ocupata.
pupici si sa fiti cuminti ca inca suntem in saptamana patimilor
ange spune:
gegea,am vazut pozele tale.dulce foc printesa ta.
are o foto cu tzatzica in gura.e mortalaaaa.eu sa fiu in locul tau i-as face poster mare cu poza aia.e de tablou zau asa!
Vad ca si tu esti gospodina buna de ce nu recunosti?
o seara buna.