Mamici casnice (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Lucia,cunosc

Mergi la inceput

Flavia,am uleiul de ricin,vit. A.
zii reteta din nou.am notat-o dar nu dau cu nici un chip de ea
vreau sa incep de maine sa-mi fac tratamentul de care-mi povestesti tu.
Senx

pretenele,cum sunteti voi tunse? din zi in zi ma bate gandul sa ma duc la coafor sa-mi faca ceva la par dar nu stiu ce.Eu am suvite blonde dar care nu sunt refacute de 4 luni si arat ca naiba
am zis ca mi le refac inainte sa plec in vacanta dar nu ma mai suport de nici o culoare.Cred ca vreau o schimbare.Vreau sa-mi schimb look-ul.
Voi cum sunteti coafate?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si io as vrea sa imi schimb look-ul da nu mai apuc. Eu sunt tunsa ceva gen frantuzeste si am parul negru decolorat ca nu m-am mai vopsit demult, dar vreau sa mai tai din par, sa ajunga chiar sub ureche, scurt scurt si as vrea culoarea ciocolatie dar doar visez ca nu prea am cum peste negrul asta. Plus ca mi-e frica sa ma vopsesc ca miroase urat si mi-e frica de crizele de tuse ale lui Liviu. Asa ca doar o sa ma tund si aplic un sampon colorant.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, io mi-s blonda. am avut o tentativa sa renunt da' nu a mers. asa ca am ramas tot blonda. acu' am parul tund mediu, filat sau in trepte habar-n'am. am avut si breton da' nici cu el nu m-am inteles. nu stiu daca am vreo poza, caut si revin.

alexa

Mergi la inceput

uite http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=66ea&.dnm=fd01scd.jpg&.src=ph

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Alina nu se vede poza, cred ca nu ai pus-o la share
Eu una sunt cu parul aproape de mijlocul spatelui si filat la varfuri cam 10 cm...deocamdata nu ma bate nici un gand sa fac o schimbare...doar ca astept inca vre-o 2 luni sa ma vopsesc cu henna, ca tocmai(de o luna) m-am vopsit un brunet cu nuanta de roscat...si nu mi-a placut deloc cum a iesit(eu fiind satena inchis cu nuante de negru, la origine)

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

asa e mihaela.
las' ca intra cami in albumul nostru si ma vede acolo.
da' flavia pe unde umbla? ca parca n-am vazut-o azi.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Tocmai acuma am nimerit, cand ma dati disparuta:)

Azi am avut o zi si maine mai am una, alergatura multa, da sper sa se termine cu bine.

Chiar ca e super motto-ul de la inceputul capitolului, multumim Geani.

Dana_ch, ma bucur ca ai aparut, normal ca te tinem minte, ia zi cum stai cu pregatirile de Pasti? Sau la voi a fost saptamana trecuta?

Adriana vazui ca m-am contactat azi pe mess, da nu eram ca eram departe de casa.

Cami, reteta e ca tre sa amesteci un galbenus de ou cu 2 lingurite de ulei de ricin, o fiola de vit. A si 2 lingurite de miere. Pasta aia o intinzi pe par, de la radacina spre exterior si lasi 10 minute sa stea. Iti infasori capul in ceva sa iti tina cald apoi speli parul. Ast repeti o data pe saptamna.

Dragelor as scrie mai mult dar sunt contracronometru, daca mai apuc azi mai viu

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Fl.,merci.am sa fac exact cum mi-ai spus.

Alina,nu merge intr-adevar poza...o sa intru in album sa te vaz daca ai pus ceva noutati.Pe cele "vechi"(foto) le stiu

am o intrebare:laptele praf este de post sau e tot lapte de vaca?
sa nu radeti dar vreau sa-mi fac o paine fara ou(pe deasupra).
reteta este cu lapte praf...
margarina stiu ca este de post nu?

Mergi la inceput

fetelor, pe unde umblati? faceti pregatiri de azi?

alexa

Mergi la inceput