Mamici casnice (33)
Raspunsuri - Pagina 14
maria2mami spune:
Cami...eu nu am facut ca tipa de la forum-ul culinar....am impletit in 3 si am pus-o asa , am lasat aluatul o jum de ora inainte sa-l pun in tava si inca 20 min dupa.............si mi-a iesittttt prima mea painica toata lumea ma laudat ...sunt tareeee, ce mai
mmiha
symaco spune:
acum veniram din oras,plimbare +ceva cumparaturi.carla e tare cuminte, a papat inainte sa plecam si a dormit tot timpul!
mihaela,pana la urma uite ca avusesi dreptate cu nascutul,desi chiar nu ma asteptam.nu aveam dureri deloc..vb sotului la al treilea nici nu-mi dau seama!
crismir,ma bucur ca ati ajuns in SUA,imi imaginez ce bucurie pe voi..sa aveti un paste fericit alaturi de tati!
flavia,deocamdata ma ajuta sybille la adus de pampers si servetele..pe urma da bir cu fugitii daca e ceva puturos!
s-a trezit micuta..am taiat-o!
poze am pus in album!
si un paste fericit!!!
mihaela amalia spune:
In primul rand pt Carla cumintica si inca unul pt Syb cea aducatoare de pampersi
Fetelor, mi-au iesit niste cozonaciiiiiiiiiiiii...si e prima data in viata mea cand fac asa ceva...pacat ca nu am aparat sa va fac o poza
Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
light spune:
Adriana imi pare rau ca aveti probleme. Si eu ii dadeam oscilococcinum dar la primele semne de raceala sau o data pe saptamana preventiv sau o zi da una nu timp de 3 zile tot preventiv.Sanatate multa ca acum de Pasti sa aveti astfel de probleme, e cam rau. Noi mereu o cam patim ori de Pasti ori de Craciun ori si una si alta.Miha ma bucur ca au iesit analizele bine. Va puteti bucura linistit de sarbatori!Sym pai e bine ca ai ajutoare prin preajma, si mai ales ca micuta e cuminte. Chiar ca esti de invidiat.Fetele nu stiu daca mai apar pe aici asa ca va urez la toate PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Anculina spune:
Buna fetelor!
Noi plecam maine la pranz la Brasov la ai mei sa facem Pastele impreuna.
Va pup pe toate si va doresc ca lumina sfanta a Invierii sa va patrunda in case si in suflete cu bucurii si speranta!
Paste Fericit !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Danelutza spune:
Corina daca mai fac un bebe, mi-o imprumutzi pe Syb ca ajutor ?! E bine ca nu-i geloasa, ca altfel nu aducea pampershii.
Miha lasa poza, important e ca tzi-au ieshit cozonacii. Eu nu fac, ca soatza nu maninca, Isa maninca putzin deocamdata, iar ca sa fac doar pentru mine... ma ingrash, asha ca am sa fac un fel de pascutza cu cioco.
Adriana asha sint unii copii mai sensibili, eu am fost bolnavicioasa de mica si asha sint si acum, trece un fir de aer rece, il prind eu din zbor. Sanatate lui Andrei.
Maria2mami vazut bucatele matale, arata frumooossss, m-as arunca si eu sa fac niste piine, dar nu merge cuptorul, tre'sa trimit soatza sa caute un mester.
Anculina drum bun si mai ales vreme buna.
Pentru fetele care nu mai intra pe aici, va doresc Paste fericit, cu outze si pascutze.
Eu, daca tot nu plec nicaieri, am sa mai intru sa salvez paginutza noastra, ca altfel nu ne mai gasim saptamina viitoare.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
sunt_mamica spune:
am uitat sa-i multumesc mariei pe care am stresat-o toata ziua pe mess...cu cozonacii mei!
mai tarziu pun si poze!
P.S.acu cred ca merit si eu de la colegu o diploma cu "cea mai buna gospodina"
ilinca
mariussimiuc spune:
Mai fetelor,dar daca eu nu fac cozonaci,dar fac multe prajiturele si tort pot sa cer diploma de cea mai buna gospodina?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Dana_ch spune:
Buna dimineata,
poftiti la cafea....ceai..... suc.....sau ce doriti.....
Poze cu Lucas