Mamici de martie-aprilie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

mariana 1978, simpatic foc Markus!!! seamana cu oana la guritza

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Danielada, Cristina, Honeypuma, Tania FELICITARI sa va traiasca puii sa fie sanatosi, refacere rapida si laptic din plin!

Irina, Mariana, Ile asa e in contractul meu (care nu e definitiv, se innoieste an de an) in caz ca fac bebe nu am dreptul decat la 2 luni concediu (si alea neplatite) si timp de un an cate o ora libera pt alaptat cica... Oricum programul meu era de 7 ore cu o ora pauza de pranz, acum inca o ora pt alaptat voi lipsi numai 5 ore... Cu Maria vor sta cumnata si soacra.. Uff sper sa ne descurcam. Ma doare sufletul dar nu am ce face...

Polixeni si aici se spune ca bebelusii pana la 6 luni sunt foarte rezstenti si nu racesc.

Andreea Georgiana foarte frumos port-bebe-ul! Theei ii sta foarte bine in el. Poti sa-mi descrii si mie cum arata batista bebelusului? Eu folosesc o chestie cu care ii curat nasucul se vede ca nu are nimic in schimb o aud fornaind si nu stiu de unde...

Noe poate te ajuta linkul asta: http://www.babycenter.com/refcap/baby/babybreastfeed/8490.html

Laura Ioana mult succes si ma bucur din suflet ca o vei lua de la capat! Sa fie intr-un ceas bun!

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Mariana frumusel foc Markus. Seamana cumva cu tati?

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nshiro,uita-te deasupra reclamei la revista Sana,in stanga paginii.
Este un dispozitiv care se ataseaza la...aspirator.La ala de praf.Este minunat si nu am crezut ca Thea va dormi in timpul acestei operatiuni.Si ea fornaie,mai ales in timpul suptului. pt. tine si frumusica Maria.

Catrinel,Oana chiar seamana cu taticul ei.Deh,daca n-am stiut sa facem baietei!!! pt. amandoua.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

asa-i, Andreea!! dar sper ca vor lua si cite ceva de la noi....

nshiro, ma tot uit la pozele mariei, e atita de dragutza!!! extraordinara fetitza ta!

cat, ce mai face Anna Lia? ceva vesti noi?

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna tuturor
IRINA71 eu ma mulg cu pompa manuala de la Chicco de vreo 2 ori pe zi si adun vreo 60-70 ml.Asta acum in ultima perioada cand nu m-am mai stresat ca pana acum strangam doar 20 ml.Din pacate peste zi si noaptea il hranesc pe bebeu cu lapte praf pt ca nu am prea mult lapte eu si el e fomist.Iar laptele muls il tin in frigider pana se trezeste tanarul si apoi il incalzesc in incalzitor si-l dau.Chit ca am putin lapte am zis ca mai bine fac muschi la maini pana mulg si tot ii dau 2 mese ca lumea pe zi cu laptele meu.Asa ca multa rabdare si persistenta!!!

Mariana1976 probabil v-ati intrebat de ce copilul meu este singurul de pe site care nu are nume.Ei bine aici e traditia aia idioata (dupa parerea mea) ca bebele trebuie sa ia neaparat numele bunicului (adica al socrului meu)...ceea ce eu nu vreau.Dar pe mine nu ma intreaba nimeni ce si cum...Oricum eu am discutat cu sotul meu si stie ca nu sunt de acord de aceea inca nu am hotarat nimic clar in aceasta privinta.Este adevarat ca si aici pana nu botezi copilul (care poate fi si la 3 luni chiar si la 4 ani) nu ai voie sa-l strigi pe nume chit ca stii ce nume ii dai sau nu.Pana atunci il strigi "bebis"(daca e baiat) si "beba" (daca e fata).

In legatura cu pozele piticotului ....le-am trimis pe mailul comun dar sunt in INBOX,nu la poze bebelusi...si sunt cu initialele "p g".Imi pare rau dar zau ca nu ma pricep cum sa le fac sa aveti acces mai usor la ele.

Acum va pupicesc pe toate pt ca va trebui sa continui cu mulsul si apoi cu curatenia de Pasti!

Poli si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Noe, eu m-am confruntat cu aceeasi problema acum o saptamana si la sfatul doamnei asistente care ii face masaj saptamanal lui Tudor am facut pauza de la bibe, ca cica asta e semnul ca vrea sa renunte la tzitzik. Am tinut copilul doar cu san pana la sfarsitul saptamanii, desi saracul era rupt de foame. Facea la fel cum spui tu: sugea doua trei minute, dupa care urlete cu sfarcul in gura si sanul plin. Nu intelegeam ce se intampla, mai ales ca noaptea manca doar de la piept, e drept cu maraieli. Duminica mi-a venit ciclul si de atunci baiatul meu a revenit la programul lui obisniut, adica trage din san cam 10 min la fiecare, dupa care ii da mami un supliment 60-90 ml, iar noaptea exclusiv la san, si suge cu pofta. Nu spiu daca ciclul a influentat cumva gustul sau mirosul laptelui sau intr-adevar a vrut sa renunte la san si faptul ca nu a mai primit cateva zile bibe l-a adus la "sentimente mai bune" fata de tzitzik mamii.

cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Andreea_Georgiana,ce scumpete de fetita in dantelute aveti!!
De unde ai gasit banculetele?

Catrinel_17,
Cind vad pozicile micutelor printese,mi se face asa dor de inca o fetita!Nu vreau sa supar pe Doamne-Doamne,dar parca nu mi-ar sta bine sa devin o "soacra cu trei nurori"...

Ce bine ca Oana a inceput sa doarma mai mult noptiile.Moasa mi-a spus ca unii copii pot dormi peste 6 ore pe noapte fara intrerupere in jurul virstei de 8 saptamini,dar ai mei nu au "servit" decit dupa 6 luni...

Irina,nu sunt sigura daca exista in Romania o "bucatica" de silicon cu gaurele de pus direct pe sin("bucatica" cu pricina imita sfircul si bebe suge din el pina ti se refac tie...)Ai incercat cu "bai de aer" pentru sini?

La subiectul cu "soarele" la bebe,eu cred ca te-ai gindit f.bine sa-l iei la "plaja" uns cu cremuta protectoare(testele de aici recomanda Nivea Sun ca fiind cea mai eficienta)si imbracat cu hainute de culoare deschisa + palarioara + ochelari de soare pt.bebe.

Daca suedezii ii iau pe bebei in tari ca Egipt,India si Thailanda,nu inteleg de nu i-am lasa si noi macar un pic la plimbare la soare!(aici toti bebeii sunt indopati cu vitamina D intre 2 sapt si 2 ani tocmai din lipsa de soare!!)

Fetelor sper ca nu va suparati daca va intreb CUM v-ati hotarit sa le dati bebeilor vostri numele respective?

Copii mei au toti atit un nume suedez cit si unul romanesc,asa ca sa nu fie nevoie sa...In plus,m-am gindit ca rudele din Romania trebuie sa poata pronunta corect numele respective.In al treilea rind,numele suedeze alese sunt si internationale,asa ca sa nu cumva sa se creeze prea multe confuzii...As fi vrut sa aiba primul prenume cit mai scurt si cit mai usor de pronuntat inca de la inceput de "purtatori" dar...sotul a avut si el un cuvint de spus.

Va pe toate si doresc in continuare sarcini fara probleme pina la capat + nasteri rapide si usoare + bebei sanatosi TUTUROR BURTICILOR iar CELOR DEJA MAMICI,SA VA BUCURATI DE MICUTI si MULT LAPTIC!!

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

mariana_1976, noi am facut o lista cu numele care ne plac si apoi am cautat pe internet semnificatia pentru fiecare .
le-am ales pe cele care aveau insemnau ceva de bine : Tudor Bogdan ambele insemna "daruit de Dumnezeu" dar au origini diferite- Tudor=grec, Bogdan= slav; aceeasi semnificatie o are numele Matei=ebraica

cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut gasca!

Danielada, Cristina, Honeypuma, Tania felicitari!
sa aveti bebei cuminti si mult laptic ptr ei!

Doublemom e obositor...dar mi-e si rusine sa ma plang...tocmai la tine. Sa iti traiasca gogosicile!

Gravidutelor va tn pumnii si sper sa nu va petreceti sarbatorile prin spitale!Tauri sau berbeci e cam tot aia...tot incapatanati sunt! Oricum o sa faceti ce vor ei!

Mariana, Laura, AlinaAlex si eu sunt aspiranta...vreau sa ma apuc de treaba dupa ce ma refac! Va pup!

Poliexeni la greci stiam ca botezul e dragut...cu bombonele
si tot felul de chestii. Ne povestesti?

Fetele va pup pe toate pe burtici si pe bebici, mi-a fost tare dor de site...dar bebe nici sa pap nu ne lasa. acum doarme! secretul: plimbare la aer cat cuprinde! insa ieri cred ca l-a deochiat o baba...ca am fost la piata! ce chin...ce a vomitat! nu mai calc pe acolo.
Si eu vreau sa iau o crema cu FP solar ptr bebe. Voi ce folositi?
Si ptr reducerea vergeturilor pe sani imi trebuie ceva? Pareri?

Ptr sani usor raniti eu folosesc niste comprese cu aloe pe care le-am primit la babyexpo! Mi se par ok si au avantajul ca sanul nu trebuie spalat...sunt de la Bioclin...au si ceva crema/gel cu lanolina ptr probleme mai serioase.

Pupici!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput