Mamici de martie-aprilie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
Zuzilici spune:
Iaca cred ca acum recuperez la scris ca altfel nu-mi explic de unde atata putere pe capul meu.
Aida scumpo, nu plange decat daca te doare ceva la greu. Cauta mai bine pozitii mai confortabile pentru spatele tau, cat despre somnul pe o parte sau alta, sincera sa fiu la indrumarile sotului, dorm cu un pui de perna sub purtica si cu ditamai perna intre picioare. Ce-a dintre picioare m-ajuta si pentru a mai scapa de tensiunea care se creeaza la spate in partea de jos. 
Te rog eu nu mai plange. Mii de
de la mine ca sa-ti treaca.
Stii ce-i mai interesant ca si eu am plans azi vazand un film, asa ca nu-s chiar in masura sa-ti dau sfaturi, dar pot sa-ti dau o scuza. In luna a noua tot ce-am simtit pana acum: disconfort, depresie, oboseala si toate cele se accentueaza si ajung la apogeu deoarece tot organismul se pregateste pentru ziua ce-a mare si hormonii saracii dantuie in stil propriu. ![]()
Sper sa ne calci pe urme cat mai repede si sa apara si la tine primele semne premergatoare nasterii.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
aida_o spune:
Multumesc pentru incurajari, Zuzilici 
Noaptea dorm cu... (stai sa le numar in minte) ...5 perne pe linga mine: una la spate, una in fatza (sub burtoi), una intre genunchi, si doua sub cap. Fiecare are alta dimensiune, ca sa se potriveasca la locul unde le folosesc. Cu toate astea, de citeva zile abia imi mai gasesc o pozitie nedureroasa... Dar nu zic, ajuta pernele astea. Fara ele as fi chiar un pachet de nervi.
Da, se pare ca ne sensibilizam cam mult, spre finalul sarcinii. Si Ciuf a plins azi, am vazut. Fiecare avem tot felul de motive pt care am bocit azi :)
Pupici, si nastere usoara tuturor fetelor!
39+3
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi :)
Olgutta spune:
Ciuf, gandurile la prostii trebuie lasate deoparte, acum ar trebui sa visezi la momentul intalnirii ca pana vineri zboara timpul f repede. Toate trebuie sa gandim doar pozitiv si sa avem incredere in Dumnezeu.
Aida, la mine medicul calculeaza termenul sarcinii dupa prima ecografie, nu dupa ciclu. Ea mi-a explicat ca intrucat prima eco a fost facuta la termen mic marja de eroare la termen e mica, deci e un mai bun indicator pentru termen chiar decat ultimul ciclu. Masuratorile care se fac dupa sunt destul de aproximatizate. Cat despre burta grea, gandeste-te ca nu ti-au ramas decat cateva zile cu burtica, degraba apare si bebelina.
38+
serendipindity spune:
fetelor, multumesc de sfaturi, o sa-mi consult doctoriza, sa vad ce-i cu nodulii aia de pe san!
aida, o sa fie totul bine! vad ca ai stat toata noaptea pe forum, nici eu n-am inchis un ochi. tot marti am si eu control, abia astept sa vad ce-mi zice, daca m-am dilatat, ca n-as vrea sa ma prinda luna mai cu burta la gura. 
ciuf, curaj! o sa mearg totul ca pe roate!
zuzulici, iti tinem pumnii! nastere usoara!
mihaser, vergeturile de pe san nu trec, dar isi pot diminua din profunzime daca folosesti o crema reductoare speciala cum e cea de la Mustela, singura, din cate stiu eu, care se poate folosi in perioada alaptarii. problema e ca e foarte scumpa, in jur de 900.000 de lei daca nu ma insel.totul e insa sa o folosesti cat mai sunt vergeturile rosii sau maronii, ca daca se fac albe, adio!
39 fix
serendipindity spune:
aida, multumesc mult, am primit PM-ul de la tine. numai ca in prostia mea, am uitat sa intreb cum se numeste contul comun si cum fac sa-l accesez. se poate direct de pe forum? ![]()
nastad spune:
ZUZILICI

!
Offf nici de cozonaci nu-mi arde ,stau tot timpul cu gandul la tine....zici ca nasc eu asa mari emotii am!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
inni spune:
Buna dimineata proaspete mamici si burtici (pe ultima suta de metri)
Eu sunt o graviduta de sept-oct 2006 ai am intrat la voi sa-i multumesc aidei ca a fost dragutza si mi-a raspuns unei "dureri" de-a mea.
aida_o sper sa ai dreptate cu nervul sciatic.Sa dea Dumnezeu sa fie asa. Eu de regula sunt o fire optimista si nu iau in seama orice durere insa sarcina asta (care e de altfel si prima) m-a facut ca in decurs de 3 sapt. sa devin extraordinar de sceptica si extrem de atenta cu fiecare tresarire a corpului meu. Am in burtica o fetitza.Asa ne-am dorit si iata ca visul ni s-a indeplinit. Nu am avut nimic pana la 4 luni decat greata putina si am vomat de 3 ori.Atat. Insa dupa ce am trecut de 4 luni au aparut niste sangerari maronii care au disparut dupa vreo 4 zile.Apoi au revenit insotite de contractii. Am inceput tratament cu gravibinon 2/sapt, No-Spa forte 3/zi si scobutil supoz. Dupa 2 sapt de tratam m-am pomenit cu o sangerare (rosu) si cu niste cheagulete de sange.Tot din senin fara sa simt absolut nimic...hemoragie care a disparut complet pana am ajuns la spital.
Iar acum sunt stresata. Mi se pare ciudat cand ma gandesc ca in primul trim care e cel mai afurisit nu am avut absolut nimic iar acum sunt nevoita sa-mi iau concediu de risc maternal pt. ca nu am voie sa ma dau jos din pat.
Nu am intentionat sa va impovarez cu problemele mele..dar am simtit nevoia sa va povestesc si inca o data ii multumesc aidei careia ii doresc nastere usoara si multa sanatate.
Si voua de asemenea.Sa va dea Dumnezeu sa va aduceti aminte cu placere de momentele nasterii si de clipele cand v-ati vz prima oara bebelushii sau bebelushele.
Iar mamicilor le doresc refacere rapida si bebici sanatosi si mancaciosi.
Si tuturor Paste Fericit !
Inni 20 +
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mariana ,mai primesc si eu bancuri de pe la diversi...oameni de bine.
Ai un bebel adorabil ca un ingeras si rotund...ca un pepenas.sa va traiasca!TOTI 3!
Catrinel in poza ,,Zambet de dimineata,, Oana aduce si cu tine.F. putin,dar poate fi un inceput.
Zuzilici eu zic ca ceea ce simti tu sunt contractii.Si ce curge din tine,apa?Tinem pumnii stransi sa-ti vezi Isabelluta cat mai curand si fara dureri.
Ciuf ce ganduri ziceai ca te cuprind????Vrei bataita?Eiiiiiiiii!
Ia relaxeaza-te si fii cumintica,ca acusica vine bebita,usor si repede(ca durata)si nu trebuie sa gaseasca o mamica smiorcaita.
Aida,ma bucur ca ai inceput sa imparti incurajari.Asta inseamna ca te-ai relaxat si asteptarea a devenit mai usoara.
Va pupam pe toate si nu uitati ca...mult a fost,putin mai este!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Irina71 spune:
Deci imi vine sa
fiindca am luat computeru' asta nou in ianuarie si acum il resetai de 5 ori ca nu trecem de imaginea cu Windows ca se bloca !!
Fetelor, si eu m-am umplut de alunite, dar sa-ti creasca piciorul cu un numar ati pomenit ? Ca eu asa am patit, si dupa ce ca NU MAI AM IN CE SA MA IMBRAC, ACUM NU MAI AM NICI IN CE SA MA INCALT. 
La mamici de mai-iunie sunt niste link-uri interesante despre alaptare, dar prea multe pagini, nu am avut rabdare sa le citesc pe toate. Poate reusiti voi. 
Serendipindity (nu stiu daca am scris corect), eu locuiesc intr-un bloc de pe langa Politia de Circulatie (si pe langa fosta cofetarie Trandafirul).
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
mariana_1976 spune:
Polixeni,sper sa se rezolve cu bine problemuta cu numele lui "piticot" care e tare frumusel!
Da ia stai putin...daca baietelul cumnatei se numeste dupa BUNICUL MATERN,de ce al tau ar trebui sa ia numele BUNICULUI PATERN![]()
Eu sunt tare capatanoasa de felu´meu si le-as zice socrilor ca (asta e valabila in Suedia dar nu stiu daca si in Grecia)...oricum copilul cind va deveni major va avea posibilitatea sa-si schimbe prenumele daca nu-i va place...
Pe de alta parte,le poti spune ca daca ii veti alege al doilea nume Nicholas ei il pot chema pe numele care le place lor si tu pe cel care il doresti...
A,inca ceva:traditia cu numele bunicului este doar la primul baiat?Altfel in caz ca veti avea si al doilea baietel,cum va fi treaba?
Da´sotul tau ce zice ?![]()
numai bine
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001)si a lui Markus(2006)