Mamici de martie-aprilie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Ciuf ma bucur ca ti-a placut piticotul meu!

Catrinel17 numele socrului e Nicholas.Nu am problema cu numele asta pt ca e un nume frumos,dar pe mine ma deranjeaza faptul ca nu pot decide eu ce nume sa poarte propriul copil.Si in plus de asta si cumnata mea (sora sotului)si-a botezat baiatul cu acelasi prenume tot dupa socru-meu.Deci copilul meu va fi Nick no.2????

Aida o iti multumesc mult pt poze!!!

Mihaser intr-adevar aici la botez ca si la nunta se dau bomboniere invitatilor.Cand zic bomboniera ma rever la un saculet facut din voal in care sunt niste bomboane,acest saculet fiind legat de o jucarioara sau de vreun bibelou.Pe langa bomboniere la botez copilul trebuie sa aibe trusoul lui care contine hainute,un fel de cufar care poate avea diferite forme(trenulet,masinuta,canapea etc),o lumnare mare impodobita cu voal si o jucarioara si o cruce cu lant din aur cadou de la nasi.In timpul slujbei parintii nu au voie sa tina ei copilul ci numai nasii.Ii citeste preotul copilul,il baga in apa,il dau cu lei de masline pe tot corpul si apoi parintii multumesc nasilor.Ceva in genul asta se desfasoara un botez aici.

Mariana 1976 ba si eu m-am gandit la 2 prenume dar au inceput socrii cu santajul...ca daca dau 2 nume si al 2 lea nume ar fi al socrului atunci nici nu mai are rost sa-i mai punem numele lui ca si asa nu o sa-l strigam pe numele ala...[bang

Inchei aici si fug sa mai prind vreo ora de somnic pana se scoala piticul.Pupicei pe obrajei tuturor
Poli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Aha, deci Zuzilici are dilatatie 1 si col moale. Eu zic ca naste zilele-astea.

Ce chestie, trebuie sa stau mai mult si pe alte subiecte, ca vad ca asa mai aflu una, alta despre fetele din grupa noastra
Mariana, multzam

Zuziliciule, vino de ne spune si noua mai multe, mey!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Ile77, asa mi s-a spus si mie de la spital asa ca transmit si eu informatiile mai departe.
Mariana_1976, inca nu i-am dat nimic, decat ceva suc de mere combinat cu apa si niste suc de portocale, dar in curand o sa incep sa ii dau supa si poate ceva piureuri, sa vedem cum reactioneaza.
Luizax ... eu stiam ca nu prea e bine cand e asa mica, dar daca o protejezi bine, s-ar putea sa fie ok...intreaba doctorul pediatru.

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

danielaneda, cristina30, Honeypuma, Tania felicitari pentru bebelusi sa va aduca numai bucurii, a fie sanatosi si sa va faca cei mai fericiti parinti.

aida, si pe mine ieri la control m-a durut, am avut aceiasi reactie - m-am gandit ca asa gen de durere va fi si la nastere.

ioana22, felicitari pentru nastere super rapida si usoara. Vreau si eu asa repede :) . In 2 h te-ai dilatat de la 0 pana la 10 cm ? Sau aveai o dilatatie initiala?

Eu am contractii din ce in ce mai des, dar nu sunt regulate si nici dureroase, colul e dilatat mai mult de 1 cm si asteptam cand s-or incepe contractiile cele adevarate. Stie cineva daca neaparat la toate mamicile contractiile devin regulate inainte de nastere?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, fetelor
Ma intorsei de la control.
So, treaba sta cam asa: ioc dilatare, cel putin se chinui si doctora si eu sa suport controlul vaginal, baga ea un deget dar se pare ca plodul e foarte lasat, jos si nu avu acces la col. Deci nu-si putu da seama.
Apoi, problema este ca deja in urma faimosului eco de la 18 sapt. eu pe 17 aprilie as fi intrat in 40 de sapt. Deci deja sunt peste termen. Si ca ea se bazeaza pe data care o spune ecograful, nu menstruatia mea.
Bble e deja voinic, in jur de 3500 gr.
Colul gata de nastere, ca "duritate". Adica este ripe. gata sa iasa copilul, chiar daca nu sunt dilatata.
ramase surprinsa doctora cand ii spusei ca nu am avut deloc contractii.
Deci, daca nu ma apuca contractiile pana vineri, la 6:30 dim. vineri avem programarea facuta pentru inducere. So ziua de 21 aprilie va fi cand mi se naste bble. Cum ramane Taur sau Berbec?
Fetelor sunt panicata rau de tot, ma pufni plansul, nu vrusei sa ajung acasa sa ma vada socrella cu ochii plansi, si drept urmare mai colindai pe la niste magazine si mai sparsai niste bani.
Deci mai am doua zile cu burtica. Profit de ele cat pot de mult. O sa o pozez ca e mare si tuguiata.
Zuzilici, ia sa vedem care naste prima? Mai da si tu o "talpa" pe la noi.
Voi sa va rugati sa fie totul bine cu bble meu, ca la cate necazuri am avut in grupa noastra nu ma gandesc decat la prostii.
Bunul Dzeu sa ne ajute pe toate!

Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ciufuletz, capul sus, de ce te-a pufnit plinsul? cred ca de emotie, nu de panica! haide, nu te mai gindii la prostioare, gindeste pozitiv, fii optimista, pt bebele tau, care vine vineri!!! Trebuie sa promiti!!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Ciuf scumpa, din 21 incepe zodia taurului :)

Deci la tine au tinut cont de ce a zis tanti de la eco. La mine nu au tinut cont de asta, desi acum vreo doua sapt le-a scris ecografista in raport ca, din punctul ei de vedere (dupa masurarea bebelinei), due date ar fi fost 18 aprilie, deci nu 24. Si e diferenta de o saptamina, totusi. Aia zice ca-s deja in sapt 40, iar doctora mea zice ca-s in 39. Eu nu stiu ce sa mai cred.

Hai nu-ti fie frica, n-ai de ce. Totul va fi bine, o sa-ti tinem pumnii si abia asteptam vesti.

Te pomenesti ca ramin ultima sa nasc (ca vad ca Zuzilici e dilatata, tu ai termenul vineri...). Si astia ai mei vor sa ma tina pina pe 30 aprilie, abia atunci imi provoaca nasterea, daca nu se-ntimpla natural. Nu mai zic ca la mine colul e in continuare inchis si tare. Si contractii ioc, cum am mai zis

Hai nastere usoara, si curaj!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by aida_o

Zuzilici, te pomenesti ca ai nascut. Ca nu ai mai scris de vreo doua zile, cred.

Inca n-am nascut dar cred ca nici mult nu mai am. Azi am fost la dr. acolo am pierdut dopul si eram fericita nevoie mare. I-am zis dr. si la controlul intern (care-i f. dureros asa cum ai remarcat si tu) mi-a spus ca sunt dilatata 1 cm. am colul moale si spera sa nasc pana luni cand as implini 41 de saptamani. Mi-a dat sa fac un echo si se pare ca bebelina e tot Isabella, are in jur de 4 kg si totul e in regula cu ea.
Insa de cand si-a bagat manuta doctora, sunt in niste dureri ca de ciclu, de ma albesc la fata si nu-mi mai gasesc locul de nici o culoare. Ca sa nu mai zic ca deja curge din mine ca la balamuc zic eu, dar nu-i chiar asa. Pacat ca aceste dureri n-au inceput sa se transforme in contractii constante. Ca cine stie poate pana maine as fi gata ca si Ioana22.
Felicitari tuturor fetelor care au nascut! S-aveti lapte din belsug si bebei mancaciosi si somnorosi.
Fetelor v-am acum ca nu prea mai pot sta de nici un fel si astept si eu sa va dau vesti bune cat de curand.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Aolio, Zuzilici, deci pierdusi si dopul? Vreau si io! Cit despre durerea cu care ai ramas dupa tuseu, nu cumva e contractie? Ca io am ajuns sa-mi doresc dureri de-astea, si nici macar dupa tuseul de ieri nu au aparut. De dop, nici gind.

Pai gata, clar ca si tu si Ciuf mi-o luati inainte. Si vad ca si Olgutta are de gind.

Asa ca Zuzilici, Ciuf, Olgutta, nu va fie frica, VA FI BINE!

Eu am avut o mica depresie azi, m-a apucat plinsul pt ca am ajuns sa ma chinui sa fac citiva pasi, de grea ce-mi e burta. Cred ca mi s-a cam schimbat centrul de greutate, mult, ca ma doare coloana de nu mai pot, cind incerc sa merg. Pai cum sa suporte, saraca, atita greutate? Cind stau in pat, chit ca stau pe stinga sau pe dreapta, bebelina tot striveste niscaiva organe pe-acolo. Si e cam dureros. Si abia pot sa adorm. Uof!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doamne, am scris ca o cizma dar n-am nici un chef sa ma corectez acum.
Am intrat doar sa-ti spun draga Ciufulici ca sunt sigura ca Dumnezeu e alaturi de noi si n-o sa ne lase el pe noi tocmai acum. Think positive! Eu am disconfort la greu, as putea spune chiar dureri. Bebelina misca sau cel putin asa zic eu ... nici nu stiu daca misca ea sau sunt durerile mele... stiu doar ca nu mi-e bine si basta. Ce indeamna sa fie prima sarcina. Chiar am zis ca-n noaptea asta nici nu cred ca ma mai culc pentru ca n-are nici un rost...m-as chinui mai mult sa ma ridic din pat cand incepe sa ma doara decat sa ma odihnesc. Am incercat azi sa dorm dar n-am reusit din aceleasi motive.
Cat despre cititul la alte subiecte nu va chinuiti fetelor ca tot aici am sa scriu prima data, daca e sa nasc. Cu fata respectiva am vorbit dintr-o pozitie mult mai comoda decat cea in care stau acum ca sa scriu. Si chiar si ei cred ca i-am facut capul mare cu durerile mele.
V-am pupat pe toate si nastere usoara tuturor ca cea a Ioanei22.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput