Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
pitic-03 spune:

MIRABILIS:noi l-am facut la 2 luni pe cel gratuit+ACT HIB, deci i-a facut 2 intepaturi si i-a mai dat niste picaturici pe gurita..nu numai c-a plins sa lesine copilul cind l-a intepat dar acasa...plingeam de mila ei eu si o tineam in brate sa numai miste piciorusele, plingea sosul meu , pitit dupa usa, si socra`mea in camera ei de ziceai ca cine stie ce nenorocire era la noi.L-am dres intr-un sfirsit (dupa ce nici lacrimi numai avea bietul copilas) cu picaturi d`alea nevralgin (tot isteata de asistenta ni le-a dat! cica nu prea se dau la bb..)
La 4 luni , cind a inceput sa vada celalalt med copilul, mi-a recomandat infanrix-ul, cind mi-a spus ca n-are efecte adverse m-a cucerit definitiv si m-am dus si l-am achizitionat(2.200.000lei/ farm 2na)Nu numai ca n-a simtit copilul cind i l-a facut, dar n-a avut nici o treaba dupa, desi nu facuse febra ziua, i-am dat seara inainte de culcare o lingurita mica de panadol baby
il recomand tuturor,mai bine ma tin de la altele (pt noi) si nu sufera copilul!
Amai fost o discutie legata de vaccinuri pe aici (acu vreo 2 luni)
Si apropos de ce zicea MELKU la cel de la stat nu i-am dat micutului nimic sa pape 2h (ca vomita !zise asistenta cea isteata), cind dupa asta..imediat!!
Frumoasa foc puiuta de MELK!
Eu de cind am aflat ca sunt gravida ,am batut toaca ca vreau baiat, baiat mi-a dat Dumnezeu si-l iubesc ca pe ochii mei(poate mai bine!
),da si cind vad fetitele voastre....mamaaa ce frumusele sunt,in rochite, cu fundite le-as pupa si eu nitel!Ne-am inscris la pina acu la printesa MIRUNA , ne-am baga pe lista la frumoasa DARIA, si ar mai fii ,da bate la ochi!!
Ma duc la nani , ca am luat-o pe aratura!nu cred ca a inteles cineva ceva, da...
SI NOAPTE BUNA!
PITIC si PUIdePITIC
crissy77 spune:
Madutza - Noi am trecut-o pe Milumil 2 atat de lent... incat are 2 saptamani de cand ii dau si tot nu i-am inlocuit toate masurile. Eu am inceput asa: in prima zi i-am inlocuit o masura de Milu 1 cu una de Milu 2 la prima si a treia masa. A doua zi am inlocuit tot o masura, dar la toate mesele. Apoi am continuat cu o masura inca 2 zile, apoi am trecut la 2 masuri M2 si 3 M1... Asta din cauza ca mai aveam inca o cutie de Milu 1 pe care nu am vrut sa o arunc. Acum suntem la 4 M2 si 1 M1. Si mie imi mananca mult mai putin ca inaite. Ea papa (la trecut!) cam 5 mese cate ~170 ml (5 masuri). De cand ii dau Milu 2 a avut zile cand a papat si 4 mese, in medie cam 100-120 ml. Mie mi s-ar fi parut normal sa manance mai rar, dar macar aceeasi cantitate. Iar ea papa si mai rar, dar si mai putin. Aaa, uitam... Cand i-am dat prima oara Milu 2 a vomat... Si nu e in grafic cu greutatea... E slabuta...
Am citit ca i-ai dat 4 lingurite suc de para? Da-i cate putin, incepe azi cu o lingurita, maine da-i doua... samd. Nu-i da mult dintr-odata ca Doamne fereste sa fie alergic...
Noki - Daca Elise papa la 18, facem baita la 20, adoarme dupa baie, papa la 20.30 (mai mult prin somn
) si apoi doarme pana la 6-6.30; papa, se joaca vreo 15-30 minute si doarme pana la 10.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
melku spune:
Mai pitic, suntem incantate de aprecierile tale si de faptul ca ne-ai pus pe lista puiutului tau. multumim.
melku & bebe Daria (2.11.2005)
crissy77 spune:
Silvia_D, zici ca e ziua ta? "La multi ani!" si petrecere frumoasa!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Madutza - Noi am trecut-o pe Milumil 2 atat de lent... incat are 2 saptamani de cand ii dau si tot nu i-am inlocuit toate masurile. Eu am inceput asa: in prima zi i-am inlocuit o masura de Milu 1 cu una de Milu 2 la prima si a treia masa. A doua zi am inlocuit tot o masura, dar la toate mesele. Apoi am continuat cu o masura inca 2 zile, apoi am trecut la 2 masuri M2 si 3 M1... Asta din cauza ca mai aveam inca o cutie de Milu 1 pe care nu am vrut sa o arunc. Acum suntem la 4 M2 si 1 M1. Si mie imi mananca mult mai putin ca inaite. Ea papa (la trecut!) cam 5 mese cate ~170 ml (5 masuri). De cand ii dau Milu 2 a avut zile cand a papat si 4 mese, in medie cam 100-120 ml. Mie mi s-ar fi parut normal sa manance mai rar, dar macar aceeasi cantitate. Iar ea papa si mai rar, dar si mai putin. Aaa, uitam... Cand i-am dat prima oara Milu 2 a vomat... Si nu e in grafic cu greutatea... E slabuta...
Am citit ca i-ai dat 4 lingurite suc de para? Da-i cate putin, incepe azi cu o lingurita, maine da-i doua... samd. Nu-i da mult dintr-odata ca Doamne fereste sa fie alergic...
Noki - Daca Elise papa la 18, facem baita la 20, adoarme dupa baie, papa la 20.30 (mai mult prin somn) si apoi doarme pana la 6-6.30; papa, se joaca vreo 15-30 minute si doarme pana la 10.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Cristina ,am facut greseala sa-l trec direct pe milumil 2 ,nu progresiv ,nici nu m-am gindit la asta de fapt in momentul in care i l-am dat si dupa ce am comis-o ,am vb cu dr. care m-a luat la 11 metrii ..dar era deja facuta treaba si mi-a zis sa continui asa ,cu 2 doar,de atunci numai probleme vomita intruna ,altceva nu papa desi am incercat zilnic ,cu para a mai fost cum a mai fost dar in rest nimic ,acum am renuntat la diversificare pina la 5 luni pentru ca e dat peste cap cu stomacelul si oricum nu-mi primeste nimic .Am inceput sa-i dau Humana SL dupa cum mi-a prescris doctora (7 zile) dupa care progresiv milumil 2 ,vad ca-l maminca dar are un gust oribil ,e de soia ,fara lactoza !
te pupik
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
Morgano spune:
Fetele, eu am trecut de la Lactana Topfer 1 la 2 direct si fara probleme. S-a terminat cutia de 1 seara, am pus frumos din cutia de 2 portie mai mica (ca sa nu ii dau ultima masa din ziua respectiva prea concentrata) si gata. Asa am trecut super-lejer de la 1 la 2 si Ana nu mi-a facut nici o figura, doar este acelasi lapte, difera concentratia, nu vad asa o mare problema.
Cerceii medicinali i-am schimbat si noi pt ca brusc dupa 1 luna fara pb am descoperit ca supura la o ureche, a fost putin circ pana i-am pus cerceii mei de fetita, cu tortite normale, deci clasici, insa in cateva zile ne-a trecut orice urma. La noi balamuc a facut tati, ca fata doar s-a speriat si a tras 1 urlet scurt, si el de spaima ei, desi il rugasem orice se intampla sa vb cu ea si s-o tina frumos de manute sa pot eu "mesteri" la varat cerceii, a sarit, a inceput sa urle ca maltratez copilul, imi venea sa-l ucid cu mainile goale. Am invins pana la urma da' si-a luat dup'aia un stol de dragalasenii cu destinatie directa intreg neamul lui femeiesc, dupa care am trecut si la masculi, sa nu cumva sa ramana pe dinafara.
Madutza, si Nan de ex pute si are gust de kkt si uite ca tot ala se vinde cel mai bine si putini bebelusi il refuza, Ana mea o felicit ca are gusturi bune si dupa cateva zile si-a pus limba intre gingiute si n-a fost chip sa-i mai var bibe cu nan.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Fetele, eu am trecut de la Lactana Topfer 1 la 2 direct si fara probleme. S-a terminat cutia de 1 seara, am pus frumos din cutia de 2 portie mai mica (ca sa nu ii dau ultima masa din ziua respectiva prea concentrata) si gata. Asa am trecut super-lejer de la 1 la 2 si Ana nu mi-a facut nici o figura, doar este acelasi lapte, difera concentratia, nu vad asa o mare problema.
Cerceii medicinali i-am schimbat si noi pt ca brusc dupa 1 luna fara pb am descoperit ca supura la o ureche, a fost putin circ pana i-am pus cerceii mei de fetita, cu tortite normale, deci clasici, insa in cateva zile ne-a trecut orice urma. La noi balamuc a facut tati, ca fata doar s-a speriat si a tras 1 urlet scurt, si el de spaima ei, desi il rugasem orice se intampla sa vb cu ea si s-o tina frumos de manute sa pot eu "mesteri" la varat cerceii, a sarit, a inceput sa urle ca maltratez copilul, imi venea sa-l ucid cu mainile goale. Am invins pana la urma da' si-a luat dup'aia un stol de dragalasenii cu destinatie directa intreg neamul lui femeiesc, dupa care am trecut si la masculi, sa nu cumva sa ramana pe dinafara.
Madutza, si Nan de ex pute si are gust de kkt si uite ca tot ala se vinde cel mai bine si putini bebelusi il refuza, Ana mea o felicit ca are gusturi bune si dupa cateva zile si-a pus limba intre gingiute si n-a fost chip sa-i mai var bibe cu nan.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Ripley ,voi ce mincati acum ?ce laptic ?ca i l-as schimba si eu dupa astea 7 zile in care tre' sa dau Humana SL,mi-a tot facut figuri cu Milumilul ,a mai avut probleme pe la 2 luni cu varsaturi si diaree si atunci i-am dat Humana HN ,ala macar e mai bun dar are un pic de lactoza ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
ilenutza spune:
Buluci, asa patim si noi cu unele fete noi!
Da, asta mi s-a parut mie cu trigonella, dar am citit articolul ala si spunea ca face bine la lactatie!oricum, nu am ,mai luat nimik de 2 zile!
Ref lapte praf, asa mi s-a spus la sediul de distributie, o sa sun joi!
Madutza, eu mi-am luat medic din spital, resp. dr. Jianu de la municipal care vine lunar acasa la control si sunt f multumita!poti sa faci si tu la fel!Unde stai in dr. taberei!ne vedem la o plimbarica?
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
melku spune:
quote:
Originally posted by pitic-03
MELKU-LEde unde i-ai luat DARIUTEI caciulita aia cu BABY?frumoasa e !!
Am primut-o cu un costumas de nou nascut. si noua ne place mult dar i-a ramas cam mica, i se ridica pe urechi.
melku & bebe Daria (2.11.2005)